Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nazar değdi bana...(ayıldım bayıldım, oha falan bile oldum yani)

Solonor

Öne çıkan mesajlar

geçer canım[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

Bende 2 3 yıl kadar Ürtiker belasıyla uğraştım. Şunu söyleyebilirimki seninki kesinlikle yemekten değil Ürtiker =)
Kurdeşen ve Ürtiker aynı şeydir bu arada Ürtikeri anlamayan için Kurdeşen Kurdeşen derler.. Ürtikerin 2 çeşidi vardır eğer ürtiker 6 haftalık bi süre içerisinde kendiliğinden geçip gidiyorsa telaşlanmana gerek yok ancak 6 haftayı geçiyosa kronik ürtikerdir. Eğer öyle bir durum olursa seni yazının devamına davet ediyorum belki işine yarayabilir =)

Herneyse bende uzun süre çektim göz kapaklarım şiştiğinde okula gitmedim doktor doktor gezdim gitmediim adam kalmadı diyebilirim prof.lara fln dahi gittim genellikle stresten oluyor dediler yada annem çok kola içiyo bu derdi doktorlara doktorda oh malzemeyi verdi elime diye koladan oluyo derdi. Herneyse 2 yıl kola da içmedim ama devam etti.
Şiştikçe hastaneye gidip kortizonlu iğneler oldum iğneden sonrada genellikle fenalaşıp yarım saat yatardım =)

Daha sonra annem her harcamasını defterine yazan birisidir. Benim hastalıkların başlama zamanına bakmış ve o sırada diş doldurttuğumuzu görmüş Şu siyah dolgulardan vardı ağzımda bikaçtane..

Daha sonra gittik işte diş hekimine dedik dolguları sök beyaz dolgu yap. Söktürdük yenilerini yaptırdık sorun ortadan kalktı.
Ne stresten ne koladan.
Siyah dolguların karışımında civa bulunurmuş. Ağızda birkaçtane siyah dolgu olunca ağız içindeki civa popülasyonu arttığından dolayı bu tür döküntüler yapabilirmiş.

Herneyse şu an hernekadar ürtikerim yok desemde ürtiker bende bir ilaç alerjisi bıraktı birazda alerjik bi bünye olduğumdan ötürü penisilinli ilaçları yediğimde heryerim şişiyor serumluk oluyorum..[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 28 Mayıs 2004 01:32 tarihinde demiş ki:
Hmm geçmiş olsun.
ÖSS stress'inden kurdeşen dökmeyide ilk kez duydum yani çüş.
ÖSS yüzünden kalp krizi geçirmek gibi birşey bu.

Abi işin garibi öss ye de hazırlanmıyorum. Şimdi de yeni bomba, öksürmeye ve boğazım ağrımaya başladı. Hastaneye gidicekmişiz. Yine serum fln takcaklar galba. Baydım artık, okulumu bile özledim:P. Ölürsem forum açın benim için. :)[signature][hline][i]for those who died alone...[i]
Sosyal ağlarda paylaş

gokcan a katılıyorum cunku bı ıskender den bu kdr sey olması bence mumkun deıl bana öle geldı sahsen..

tekrar gecmıs osun...[signature][hline]|Pyro|
karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki:
bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Sosyal ağlarda paylaş

Geldim demin hastaneden. Aman patilerim, siz siz olun oksijenden korkun. Gittim oraya oksijen bağladılar nefes darlığı var diye hani o burundan bağlanılan şey işte ama nefes darlığım yoktu. Sonra 30 dakkanın ardından(acayip gıdıklıyo hapşurtucakmış gibi o meret de bi gıcık oldum hala burnum kaşınıyo) çıkardılar. İşte doktor geldi, dedi ki bu kaşıntı boğazımda olduğunda tehlikeli olurmuş ve nefes darlığı yaratabilirmiş. Ama nefes darlığı yarattığında hemen hastaneye gelmek ve oksijen bağlamak gerekiyomuş. Bir de dediki 6 haftadan çok sürerse bu hastalık o zaman kronikleşmiş olur ve o zaman test yaparız alerjinin neden olduğunu anlamak için dedi, çünkü alerjinin testlerle anlaşılma ihtimali %10 muş , ve şuanda yapmanın hiçbi anlamı da yokmuş. Neyse işte eve geldim, bi sürü de ilaç verdiler valla overdose oldum ilaç içmekten. :). Haftaya da kaşına kaşına da olsa gidicem okula yapıcak bişey yok ya. :( Neyse yeni haberler olursa bildiririm. ;)

Yine diyorum kendinize dikkat edin, ve sıkılmayın fazla. :)[signature][hline][i]for those who died alone...[i]
Sosyal ağlarda paylaş

kafeye de giderim kadıköyün her büfesinden de sosili yemişliim vardır..bana bişey olmaz!!!!....kötüler ölmez..dahööyyyttt....

geçmiş olsun sol bu arada...benim öss stressini sen çekiyosun herhald... :D[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it...

[Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 28 Mayıs 2004 21:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya herkes hasta paticikte :)
biri gitçek öbür tarafa allah korusun :P[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...