Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 geçer canım[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Bende 2 3 yıl kadar Ürtiker belasıyla uğraştım. Şunu söyleyebilirimki seninki kesinlikle yemekten değil Ürtiker =) Kurdeşen ve Ürtiker aynı şeydir bu arada Ürtikeri anlamayan için Kurdeşen Kurdeşen derler.. Ürtikerin 2 çeşidi vardır eğer ürtiker 6 haftalık bi süre içerisinde kendiliğinden geçip gidiyorsa telaşlanmana gerek yok ancak 6 haftayı geçiyosa kronik ürtikerdir. Eğer öyle bir durum olursa seni yazının devamına davet ediyorum belki işine yarayabilir =) Herneyse bende uzun süre çektim göz kapaklarım şiştiğinde okula gitmedim doktor doktor gezdim gitmediim adam kalmadı diyebilirim prof.lara fln dahi gittim genellikle stresten oluyor dediler yada annem çok kola içiyo bu derdi doktorlara doktorda oh malzemeyi verdi elime diye koladan oluyo derdi. Herneyse 2 yıl kola da içmedim ama devam etti. Şiştikçe hastaneye gidip kortizonlu iğneler oldum iğneden sonrada genellikle fenalaşıp yarım saat yatardım =) Daha sonra annem her harcamasını defterine yazan birisidir. Benim hastalıkların başlama zamanına bakmış ve o sırada diş doldurttuğumuzu görmüş Şu siyah dolgulardan vardı ağzımda bikaçtane.. Daha sonra gittik işte diş hekimine dedik dolguları sök beyaz dolgu yap. Söktürdük yenilerini yaptırdık sorun ortadan kalktı. Ne stresten ne koladan. Siyah dolguların karışımında civa bulunurmuş. Ağızda birkaçtane siyah dolgu olunca ağız içindeki civa popülasyonu arttığından dolayı bu tür döküntüler yapabilirmiş. Herneyse şu an hernekadar ürtikerim yok desemde ürtiker bende bir ilaç alerjisi bıraktı birazda alerjik bi bünye olduğumdan ötürü penisilinli ilaçları yediğimde heryerim şişiyor serumluk oluyorum..[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: Alexi_Septimus, 28 Mayıs 2004 01:32 tarihinde demiş ki: Hmm geçmiş olsun. ÖSS stress'inden kurdeşen dökmeyide ilk kez duydum yani çüş. ÖSS yüzünden kalp krizi geçirmek gibi birşey bu. Abi işin garibi öss ye de hazırlanmıyorum. Şimdi de yeni bomba, öksürmeye ve boğazım ağrımaya başladı. Hastaneye gidicekmişiz. Yine serum fln takcaklar galba. Baydım artık, okulumu bile özledim:P. Ölürsem forum açın benim için. :)[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Aman siz siz olun kendinize mukayet olun. Geçmiş olsun diyenlere de teşekkür ediyorum. Hastaneden gelince yazarım yine hadi çıkıyorum, dualarınız benle olsun. :([signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 aman dikkat ya fazla yorulmak,çalışmak da iyi deil kontrolsüz güç güç deildir hesabı sora seni de mahveder (saçmaladım galiba) :([signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Geçmiş olsunda kurdeşen dökmekle gıda zehirlenmesi arasında bir bağ olduğunu sanmıorum..[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokcan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Belki bilmediğin bir alerjin vardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 gokcan a katılıyorum cunku bı ıskender den bu kdr sey olması bence mumkun deıl bana öle geldı sahsen.. tekrar gecmıs osun...[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Geldim demin hastaneden. Aman patilerim, siz siz olun oksijenden korkun. Gittim oraya oksijen bağladılar nefes darlığı var diye hani o burundan bağlanılan şey işte ama nefes darlığım yoktu. Sonra 30 dakkanın ardından(acayip gıdıklıyo hapşurtucakmış gibi o meret de bi gıcık oldum hala burnum kaşınıyo) çıkardılar. İşte doktor geldi, dedi ki bu kaşıntı boğazımda olduğunda tehlikeli olurmuş ve nefes darlığı yaratabilirmiş. Ama nefes darlığı yarattığında hemen hastaneye gelmek ve oksijen bağlamak gerekiyomuş. Bir de dediki 6 haftadan çok sürerse bu hastalık o zaman kronikleşmiş olur ve o zaman test yaparız alerjinin neden olduğunu anlamak için dedi, çünkü alerjinin testlerle anlaşılma ihtimali %10 muş , ve şuanda yapmanın hiçbi anlamı da yokmuş. Neyse işte eve geldim, bi sürü de ilaç verdiler valla overdose oldum ilaç içmekten. :). Haftaya da kaşına kaşına da olsa gidicem okula yapıcak bişey yok ya. :( Neyse yeni haberler olursa bildiririm. ;) Yine diyorum kendinize dikkat edin, ve sıkılmayın fazla. :)[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 bu aralar herkes zehirleniyor geçmiş olsun[signature][hline]unity100, 12 Mayıs 2004 22:19 tarihinde demiş ki: senin getirdigin arguman karsi arguman olarak antitez sundugun argumanin antitez olarak ortaya atildigi tartismanin ilerleyisi acisindan alakasiz olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 saol deep.[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 kafeye de giderim kadıköyün her büfesinden de sosili yemişliim vardır..bana bişey olmaz!!!!....kötüler ölmez..dahööyyyttt.... geçmiş olsun sol bu arada...benim öss stressini sen çekiyosun herhald... :D[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it... [Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 28 Mayıs 2004 21:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 iyileş ülen masaüstü şeysi oynıcaz... yalan oldu... tekrar geçmiş ola..[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Ben daha önce hiç bayılmadım nası bişi güzelmi ?[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 geçmiş olsun. çok gıcık bişe bu hastalık.[signature][hline]faciaya son 22 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ya herkes hasta paticikte :) biri gitçek öbür tarafa allah korusun :P[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Sağolun beyler. Bu arada boo çok süper bişey bayılmak herkese tavsiye ederim. Zaten neye uğradığını şaşırıyosun ya, yani "oha bayıldım" fln demene fırsat kalmadan kendini yerde buluyosun. :D[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Smerten, oynarız güzelim, oynarız canım, sen sıkma tatlı canını. :P[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 sen bayılmıyosn galba ben bikere spor salonunda abartınca bayıldımda en son kafamı duvara yasladım ayaktayken sonra beni yatırıyolardı fln ayıldım cidden değişik bi tecrübe yaşanmalı.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Ya işte kendini bırakıyosun böyle kötü oluyosun, başın falan dönüyo bi bakmışın yerdesin. (imza vericek çok laf yazardım bu msg a da gerek yok şimdi ehaueha :D)[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar