Overseer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 ya ben şimdi son muayeneyi falan oldum, 5 mayısı bekliyordum yer belli olcak diye, ama kalp bloğu teşhisi koydular hastanede şimdi ben direkt bununla gitsem ne derler. işlemler nasıl oluyor? yer belli olsa da sağlık problemiyle gitsem ertelenir mi yoksa yer belli olmadan kalpteki problemi resmi olarak kanıtlamam mı lazım? benzer bi deneyimi olan, duyan var mı?
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Bağlı olduğun Askerlik Şubesi'ne gidip durumu anlatmak en mantıklı hareket. Onlar seni bir askeri hastaneye sevk ederler büyük ihtimal ve askeri hastane dee gerekli gördüğü testleri tekrardan yapar (diğer hastanelerin teşhislerine güvenmiyorlar) Eğer bahsettiğin rahatsızlığın sende gerçekten varolduğunu düşünürlerse, askeri sağlık kurula girersin ve askerlikle ilişiğini keserler. İşlemler uzun sürebiliyor, hızlı davranmanı tavsiye ederim.
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 muhtemelen askeri hastaneden rapor isterler, resmi olarak askerliğe başlarsın, ama rapor verilmesi, birliğe tesliminde erteleme, hatta gerekirse çürüğe ayırma işlemlerin sen resmi olarak askerken yapılır. çok sorun olmaz dert etme. türk askerliği kolaylıklar askerliğidir.
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 benim bildiğim askere başlatıyorlar askerde iken revire gidiyorsun.orada muayeneden sonra askeri hastaneye gidiyorsun.en son hastanede karar verilip terhis edilebiliyorsun.
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 odiflame said: benim bildiğim askere başlatıyorlar askerde iken revire gidiyorsun.orada muayeneden sonra askeri hastaneye gidiyorsun.en son hastanede karar verilip terhis edilebiliyorsun. bende bu şekilde olduğunu düşünüyorum,çünkü bir arkadaşım askere gidip belli bir süre kaldıktan sonra geri geldi (çürüğe ayırdılar), onunda göğüsünde bir sorunu vardı.
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 gideyim madem yarın hemen. teşekkür ettim size, içim rahatladı biraz.
Öne çıkan mesajlar