Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diyarbakır'da saldırı: 10 Asker şehit

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sen bilgiyi reddedecek derece kara cahil birisin. Ülkenin başına ne geldiyse senin gibi bi tarafından bilgi üretmeye çalışan hastalıklı bünyelerden geldi. Sen "birilerinin gerçekleri" diyerek gerçeklerin göreceli olduğunu ifade ettin. Bu şizofrenide bir tanı kriteri olan hezeyan anlamına geliyor.

O yüzden düşünce üretmeye çalışma. Gerçeklikler kişiden kişiye değişmez. Yanlışsın.

Horizon said:
Senin söylemlerine göre ırkçılığı yapan sadece kürtlerin arasında olanlar. Bu hale gelmesinin tek sebebi de onlar.

Benim söylemlerimden anladığın buysa yazılanları anlamıyorsun.
Mesaj tarihi:
Bence sen kendi söylediklerini mutlak doğru sayıpta buna inandığın için biri bir şey söylediğinde sanki gerçekten mutlak bir doğruyu sorguluyormuş zannettiğin için şizofrensin, benim gibi insanlar olmasaydı medeniyetler gelişmezdi, senin gibilerse her zaman kullanılan , emek işçileri olucak
Mesaj tarihi:
çok üzüldüm ya :( Allah rahmet eylesin. Bu şerefsizler yaptıklarının bedellini en ağır şekilde ödemeliler, hala utanmadan af çıksın diyen hainlerde çengel lalesi olurlar inş.
Mesaj tarihi:
kazımkarabekir said:
Bence sen kendi söylediklerini mutlak doğru sayıpta buna inandığın için biri bir şey söylediğinde sanki gerçekten mutlak bir doğruyu sorguluyormuş zannettiğin için şizofrensin, benim gibi insanlar olmasaydı medeniyetler gelişmezdi, senin gibilerse her zaman kullanılan , emek işçileri olucak

Yine yanlışsın. Okulda psikiyatri dersleri alan benim ve psikiyatri biliminde sence bence olmaz. Bilgi vardır. Sen o bilgilere göre gerçeklerin kişiden kişiye değiştiğini savunarak şizofreniyi destekliyorsun. Bence demedim bak o derece ağır. Ama sen "yanlış bencelerden" öte gidemezsin çünkü bilmiyorsun.

Sana bişey söyliyim mi, bak bu sefer bence diyorum "emek işçiliği" yok. Hastalıklı yanlış bencelerle medeniyet gelişeceğine mağarada yaşamayı tercih ederim. Komple hatasın yani o derece. İspatlanabilir derecede ağır yanlışsın.
Mesaj tarihi:
kazımkarabekir said:
Dilimde tüy bitti , felsefik , düşüncesel konularda mutlak doğru yoktur . Sen hala benim dediğim doğru benim gibi düşünmüyenler kara cahil politikasına devam et

felsefik düşünsel konuşmuyoruz.
Mesaj tarihi:
Ahaha psikiyatri mi tahmin etmeliydim .bak bu olaylar cidden sana göre değil , sen sayısal zekaya sahipsin , senin için iki kere iki dörttür sorgulanamaz. Felsefeye,düşünceye hiç girme devreler karışıyor. Ayrıca bilmen gerekirse bende psikoloji okuyorum
Mesaj tarihi:
-007- said:
kazımkarabekir said:
Dilimde tüy bitti , felsefik , düşüncesel konularda mutlak doğru yoktur . Sen hala benim dediğim doğru benim gibi düşünmüyenler kara cahil politikasına devam et

felsefik düşünsel konuşmuyoruz.
her türlü etnik yapı ,yorumlama,sosyolojik tartışmalar özünde felsefedir dediğim gibi bu konuları düşünmek sana göre değil sen fazla sayısal zekasın
Mesaj tarihi:
Felsefe konuşmuyoruz yalnız sorun orda. Hukukta sence bence var mıdır?

Mantık diye bişey vardır mesela rasyonalite vardır. Bazı şeyler göreceli değildir. Toplumların her isteği de doğru/haklı olmaz. Mesela toplumlar adam öldürmenin yasallığını istese haklıdır mı diyeceksin? Hani toplumların istekleri haklıydı? Her şey bilimsel objektif gerçeklere bilgilere göre kurulur. Sosyal bilimlerde her şey görecelidir diyip sıyrılamazsın.
Mesaj tarihi:
-007- said:

Mantık diye bişey vardır mesela rasyonalite vardır. Bazı şeyler göreceli değildir. Toplumların her isteği de doğru/haklı olmaz. Mesela toplumlar adam öldürmenin yasallığını istese haklıdır mı diyeceksin? Hani toplumların istekleri haklıydı? Her şey bilimsel objektif gerçeklere bilgilere göre kurulur. Sosyal bilimlerde her şey görecelidir diyip sıyıramazsın.
Neden olmasın hukuku yaratan insan zekası değil mi ? Onlarda şahısların kendi gerçekleriyle koyduğu kurallar . Burda adam öldürmek örneği veriyorsunda olay şu ki sen göreceli konuya mutlak gözlüklerle bakıyorsun.Adam öldürme konusu ise mutlak konuya göreceli gözlükle bakmak olayı
Mesaj tarihi:
kazımkarabekir said:
-007- said:

Mantık diye bişey vardır mesela rasyonalite vardır. Bazı şeyler göreceli değildir. Toplumların her isteği de doğru/haklı olmaz. Mesela toplumlar adam öldürmenin yasallığını istese haklıdır mı diyeceksin? Hani toplumların istekleri haklıydı? Her şey bilimsel objektif gerçeklere bilgilere göre kurulur. Sosyal bilimlerde her şey görecelidir diyip sıyıramazsın.
Neden olmasın hukuku yaratan insan zekası değil mi ? Onlarda şahısların kendi gerçekleriyle koyduğu kurallar . Burda adam öldürmek örneği veriyorsunda olay şu ki sen göreceli konuya mutlak gözlüklerle bakıyorsun.Adam öldürme konusu ise mutlak konuya göreceli gözlükle bakmak olayı

İşte şimdi adam öldürmeye bir anda "mutlak konu" diyiverdin. Ben de sana diyorum ki "pkknın terör örgütü olması da mutlak konu" Bilimsel hukuksal ya da sosyolojik birikimlere "yazan insanların kendi zekası" diyemezsin. O bilgilerde deneyim ve zekaların toplu birikimi var. O kurallara göre bakarsın çünkü kişisel olarak o kurallardan eksik olabilirsin. Herkesin kapasitesi %100 değil. Herkesin dediği olsa %10luk adam da hukuk belirlerdi. O yüzden bazı konularda kişisel yorum olmaz bilgi birikimi olur.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...