pharuck Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Efrasiyab said: Çok mahalle baskısı yaptık reklam alalım, parasıyla alem yapalım vs vs diye ama Olmadı. Bu arada F yerine PH kullanman da hollywood etkisi mi? britanya kopekligi yok degil inceden kanimda, nick secme konusunda son derece basarisizim, hic ustume oturan birsey bulamadim onca zaman ne bi cizgi roman karakteri ne de bi hollywood yildizi.. kimseden kendimden etkilendigim kadar cok etkilenmedim galiba : )) o sebepten boyle inceden yuvarliyorum.. okulun platformlarinda insanlar adimi rahat telaffuz edebilsin diye kullanirdim oylede kaldi acikcasi bu nick uzerimde.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 hoşgeldin,umarım ii vakit geçirirsin.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Selam Pharuck. Umarim buradacki wacktin iyi gecher. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ahahahhahah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 hosgeldin. garbicdan ilk hafta uzak dur tek tavsiyemizdir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 hg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.