Mohi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 üç kuruşluk maç zevkimin içine etti salak justin, ilk 50 dakkayı adam gibi izledim bi kanalda. sonra yayın gitti, başka yerlere baktım mecburen. oralarda da her 4-5 dakkada bir yayın şu sitede devam ediyor şeklinde reklam girmeye başladı, yani yayın 1-2 dakka süreli kesildi paso. maç boyunca siteden siteye koşan binlerce futbol fan oluştu justin sayesinde:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 justine kurban olun siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 boşver berabere bitti zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 buldu kıllısını arıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 of justin harika bi yer ne kızlar var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Futbol sevgisi Aykırıdır, yakar geçer Kiraz güneşi gibi ısıtır ama Yüreğinden geçen her damla yaşla Ufka doğru uzaklaşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 justin angutu gecen gs-fb macinda tirtlik yaptiginda, biraz önce ediklemis oldugum sitelerde careyi bulduydum.(sansiniza küsün asdf) -hunharca editlendi- mac esnasinda elinde bira-cips mal mal ekrana baka kalmak ve bufferin allahini yemek hos degil hic be reyis. edik:ramos <33 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 bu konuyla ilgili link vermek yorungeye bilet kazandiriyor yalniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Nolcak ya futbol yüzünden yörüngeye cikmak nedir, ölürüz bile ugruna ahsdf. LAYLAYLAYLAYLAYLAYYYY LAAAAAY OOOOOOOOOOOO CIMBOMBOM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar