Mohi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 üç kuruşluk maç zevkimin içine etti salak justin, ilk 50 dakkayı adam gibi izledim bi kanalda. sonra yayın gitti, başka yerlere baktım mecburen. oralarda da her 4-5 dakkada bir yayın şu sitede devam ediyor şeklinde reklam girmeye başladı, yani yayın 1-2 dakka süreli kesildi paso. maç boyunca siteden siteye koşan binlerce futbol fan oluştu justin sayesinde:X
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 of justin harika bi yer ne kızlar var :P
axedice Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Futbol sevgisi Aykırıdır, yakar geçer Kiraz güneşi gibi ısıtır ama Yüreğinden geçen her damla yaşla Ufka doğru uzaklaşır
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 justin angutu gecen gs-fb macinda tirtlik yaptiginda, biraz önce ediklemis oldugum sitelerde careyi bulduydum.(sansiniza küsün asdf) -hunharca editlendi- mac esnasinda elinde bira-cips mal mal ekrana baka kalmak ve bufferin allahini yemek hos degil hic be reyis. edik:ramos <33
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 bu konuyla ilgili link vermek yorungeye bilet kazandiriyor yalniz
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Nolcak ya futbol yüzünden yörüngeye cikmak nedir, ölürüz bile ugruna ahsdf. LAYLAYLAYLAYLAYLAYYYY LAAAAAY OOOOOOOOOOOO CIMBOMBOM.
Öne çıkan mesajlar