sucukekmek Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 bu da beğendiğim bir başka şiirim.. teşekkürler.. Çekip giden sensin yine.. ben mi yanlış yapıyorum yoksa hayat mı bana yamuk yapıyor durmadan engelleri önüme koyup çözümlememi bekliyor hepimiz bir yanlışın içinde miyiz hani doğruların götüremediklerinden yazarken mi kaderime aşkı yoksa baştan sona tüm hayatımı bir sorun var yürümüyor bir bebek bile düşe kalka öğreniyor daha ben ayakta bile duramazken savrulurken bir taraflara sürüklenirken bir yaprak misali.. sonbaharım hiç mi bitmeyecek?.. bahar diye bir şey mi var? sürekli yağmur mu yağacak gözlerimden üşüyecek miyim durmadan sabahlara uyanacak mıyım bende günaydın.. unuttum en son ne zaman duydum.. iyi geceler dilendim sürekli fakat ya günler nasıl geçecek? göremeden o tatlı gülüşünü o kaçamak dokunuşların olmadan?.. peki ya tutulacak sözlerimiz unutacak mıyız şarkılarımızı anmayacak mıyız adlarımızı yok olup gidecek mi bir aşk daha bitecek mi birden bire özlemeyecek miyiz bir an bile?.. demek isterdim seviyorum diye fakat çekip giden sensin yine... Oğuz Karabulut http://ayrangonullu.blogcu.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahatma86 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 bu ne ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 mahatma86 said: bu ne ya:) abi ne güzel yorum yapıyorsunuz öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ya şöyle bu ne ya falan gibi abuk subuk şeyler söylemesenize yazık (okumadım ben şiiri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Bence güzel, yaşadıklarını dökmüş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 gamsız, vicdansız, ben sensiz, ne yaparım şimdi, söyle. beni, acılarla, baş başa, bıraktın neden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar