Wylde Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 agalar bişey soriyim hazır dövme konusu açılmışken . hatunla yüzük parmağımıza isim yazdırcazda yüzük misali . Kaça çıkarız dükkandan . Yazcağı düz 4-5 harflik yazı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Wylde said: agalar bişey soriyim hazır dövme konusu açılmışken . hatunla yüzük parmağımıza isim yazdırcazda yüzük misali . Kaça çıkarız dükkandan . Yazcağı düz 4-5 harflik yazı bu arada en az 50 en fazla 150 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 150 ne aga ya naptın kalbimemi indircen . kolumda dövme var koskoca kol kadar yazıyı 130 a yaptırdım ben . Kelle başı fiyatmı söyledin yoksa 2si birliktemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Wylde said: 150 ne aga ya naptın kalbimemi indircen . kolumda dövme var koskoca kol kadar yazıyı 130 a yaptırdım ben . Kelle başı fiyatmı söyledin yoksa 2si birliktemi 50 ile 150 arası değişir demek istedim en az 50 alırlar orası kesin gerisi senin pazarlık yeteneklerine kalmış.. bende izmirde çok ucuz yaptırıyorum hatta para bile vermiyorum ama istanbulda fiatlar bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 kız arkın ismini yazdırmak riskli. lise yıllıgında benzer bişe yapmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 .gif yapabiliyorlar mu böyle hareketli, cıvıl cıvıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Aiko said: kız arkın ismini yazdırmak riskli. lise yıllıgında benzer bişe yapmıştım birlikte yaptırcaz ya ondan rahatım bi sorun olursada üstüne farklı bişeyler yaptırır kapatırım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Lopeth said: .gif yapabiliyorlar mu böyle hareketli, cıvıl cıvıl kasar. zorlar yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Lopeth said: .gif yapabiliyorlar mu böyle hareketli, cıvıl cıvıl parasını verirsen yaparlar tabi nolcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 luba goldina diye bi dovmeci var, sanırım izmirde suan. yapar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Dünyanın bilinmeyen dillerinde yapıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 yalnız baya kötü bi dövmeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar