Wylde Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 direk olarak hiçbi işlem yapmadan kullanabilirmiyim yoksa bankaya gidip açtırmam vs. vs. gerekir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Üniversite kredi kartı olunca özel bi maddesi var mıdır bilmem ama nşa'da kullanılır. visa, mastercard, amex falan hangisiyse ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 anlaşmalı olduğu bankalar var onlar aracılığıyla çalışıyo galiba. ha diyosan ki post (post makinası dioz da umarım böyle yazılıyodur) makinasında geçer mi o kadarını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 pos makinası. Point of Sale. edit: ahah fail olmuşsum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ginaly said: pos makinası. Point of Sale. edit: ahah fail olmuşsum. yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 vaaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ne yuh lan elim sürçtü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 olabilir. zaten senin üstüne bi de ben fail oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 eet pos makinasından geçermi onu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Axess demiş ki said: Chip&PIN sistemi ile kredi kartlarında şifreyle alışveriş dönemi başladı. chip&PIN uygulamasıyla Axess'le yapacağınız alışverişlerde sizden 4 haneli şifrenizi (PIN) girerek işlemi onaylamanız istenecek. Şifreli alışveriş uygulaması Türkiye dışında birçok ülkede de geçerli olacak.Böylece Axess'le hem yurt içinde hem de yurt dışında daha güvenli alışveriş yapabileceksiniz. oluyormuş zağar. gerçi Cons'la bisiklet kiralayamamıştık biz visa ve masterla. gelgelelim o da standart bir pos makinası değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 kullanırsın visa yada mastercard olduktan sonra. Ama visa electron yada maestro geçmeyebilir. ayrıca geçen yıl amarika daydım 1 yıl hiç bi yerde pinle işlem yapıldını görmedim onlar hala çektirip imza atıyo free market tripleri ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar