Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş - Fenerbahçe 03.05.2009 @ 20.00

sinad

Öne çıkan mesajlar

tunch said:
deathlord , abicim yeter çok kişiselleştirdin olayı ; atari salonlarında çıktıkça kafalarına spoayla vurulan aletler gibi olmaya başladı mesajların :)

Cemad senin fakein mi sen neden üstüne alındın ki anlamadım :) alınıyorsun diye özellikle atlıyorum senin mesajlarını bugün :)
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:
Baggio said:
BiTcH_oFBaT said:
ilk goldeki devam kararı ise efsaneler ötesi idi cidden.

Onun için Sanlı Kaptan ve Oktay "bişey yok devam" dedi zaten, senin kadar anlamıyorlar futboldan malum. Şaka gibi hakkaten.

onlar faul dese ne değişicek ki? gören görüyor zaten :)

İkisi de Beşiktaş temelli oyuncular ve devre arasında sıcağı sıcağına yorumladılar, ikisi de devam dedi. Birazdan Erman'ıydı şusuydu busuydu herkes de der zaten, bir tane kıl çıkar belki marjinallik eder anca.

Şu maçta (en azından TV'de izleyip de hala) hakeme laf eden insan olmamalı, daha neler yani. Geç çıkan adama kart göstermedi diye yenildiyseniz ayrı tabii, maç tekrar edilsin bence.
Sosyal ağlarda paylaş

ayıp oluyo. olsa olsa tunch benim fakeim olur

stres olayını birdaha açıklamama gerek yok bence. daha önce 24242423 kere olduğu gibi yarıştaki ilk takım puan kaybederse diğerinin üzerine baskı oluşturur bu. yani niye dersen piskoloji filan okumadım ama örneği var 50000 tane. varsa piskoloji okuyan aydınlatır bizi

edit: abi tunch şaka yaptım sen de alınmazsın heralde ama belirtme gereği duydum nolur nolmaz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

İkisi de Beşiktaş temelli oyuncular ve devre arasında sıcağı sıcağına yorumladılar, ikisi de devam dedi. Birazdan Erman'ıydı şusuydu busuydu herkes de der zaten, bir tane kıl çıkar belki marjinallik eder anca.

Şu maçta (en azından TV'de izleyip de hala) hakeme laf eden insan olmamalı, daha neler yani. Geç çıkan adama kart göstermedi diye yenildiyseniz ayrı tabii, maç tekrar edilsin bence.

çok saçma konuşuyosun baggio . ben faul olmadığını ve hakeme laf söylenicek bişey de olmadığını söylüyorum. ters anlayıp ona göre 2 paragraf yazmak , emek iteyen bişey. saygı duymak lazım.

at gözlüğü takan ve polemik hastası alan yetkilisi biraz sinir bozucu bi combo.
Sosyal ağlarda paylaş

Önceki maçın skorunu bilmek, ne yapman gerektiğini bilmek her zaman avantajdır abi, çıkıp da şunu savunmayın şimdi yenildiniz diye. Stresi kaldırıp kaldırmamak takımın büyüklüğüne ve oyuncuların kafasına bakar orası ayrı bir şey, ama önceki maçı biliyorsun işte.

"Anadolu takımları yatıyor" dediğiniz Sivas Anadolu'ya yenildi, "neden aynı anda başlamıyor" konusunda da adamların maçını önceye verdiler, hala bahane edebiliyorsunuz helal yani. Tüpçü kalsın bence, özdeşleşiyor ufak ufak :p
Sosyal ağlarda paylaş

cemad said:
ayıp oluyo. olsa olsa tunch benim fakeim olur

stres olayını birdaha açıklamama gerek yok bence. daha önce 24242423 kere olduğu gibi yarıştaki ilk takım puan kaybederse diğerinin üzerine baskı oluşturur bu. yani niye dersen piskoloji filan okumadım ama örneği var 50000 tane. varsa piskoloji okuyan aydınlatır bizi

edit: abi tunch şaka yaptım sen de alınmazsın heralde ama belirtme gereği duydum nolur nolmaz :)

boşver abi yunus yıldırım sattı zaten maçı :D
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:
çok saçma konuşuyosun baggio . ben faul olmadığını ve hakeme laf söylenicek bişey de olmadığını söylüyorum. ters anlayıp ona göre 2 paragraf yazmak , emek iteyen bişey. saygı duymak lazım.

at gözlüğü takan ve polemik hastası alan yetkilisi biraz sinir bozucu bi combo.

Anca bir paragraf yazmışsın, saygı duymuyorum sana o zaman :) Hakeme laf etmek konusunda bahsettiğim BiTcH_oFBaT idi çünkü malum, anlamayan çıkacağını düşünmemiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Önceki maçın skorunu bilmek, ne yapman gerektiğini bilmek her zaman avantajdır abi, çıkıp da şunu savunmayın şimdi yenildiniz diye. Stresi kaldırıp kaldırmamak takımın büyüklüğüne ve oyuncuların kafasına bakar orası ayrı bir şey, ama önceki maçı biliyorsun işte.

"Anadolu takımları yatıyor" dediğiniz Sivas Anadolu'ya yenildi, "neden aynı anda başlamıyor" konusunda da adamların maçını önceye verdiler, hala bahane edebiliyorsunuz helal yani. Tüpçü kalsın bence, özdeşleşiyor ufak ufak :p
ota boka katılmadığın fikri "ooo bravo tüpçüyle özdeşleşiyorsunuz" demen güçlendirmiyor bence yorumunu.

yenildiniz diye ne alaka? konu maçın öncesine dönüyor bilmiyor olabilirsin ama konu dısından atlayıp şu tarz yorum yapmamalısın. yenildikten sonra değil maçtan önce konustuk bunu.

hayır bunu da maçın bahanesi olarak sunmuyorum. gayet açık yazmışım oyuncularımız kaldıramadı maçı küçük maçların büyük oyuncularına sahibiz diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok konunun dışından değilim, ben de mesaj atmıştım hatta siz bunu tartışırken. Önceden bahaneye hazırlık yapmanız alışılmadık bir şey değil ki, hakeme de daha maçtan önce "katletti oo bittik Yunus Yıldırım üff yandık anam" diye başlamıştınız mesela. Yenseydiniz ya "strese/hakeme rağmen yendik" olurdu, ya da lafı bile edilmezdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Tunch başkalarına söylenen lafları üstüne alınıyor bu akşam :D bi git soğuk bi su iç yat uyu dinlen kendine gel ya :)

Cemad sana fakesin demedim ya alınma hemen :) üstüne alındı diye dedim onu :D

Of asıl bomba gerçekten isyan etmesi gereken Sivasspor çünkü antep son 6-7 haftadır bu kadar koşup mücadele etmiyordu :D İşte yatıyor ya anadolu takımları ne yapsınlar :)
Bu muhabbet de bu yüzden işte adamları vebal altında bırakıyorlar onur mücadelesine çıkmak zorunda kalıyor antep'te.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
Baggio said:
BiTcH_oFBaT said:
ilk goldeki devam kararı ise efsaneler ötesi idi cidden.

Onun için Sanlı Kaptan ve Oktay "bişey yok devam" dedi zaten, senin kadar anlamıyorlar futboldan malum. Şaka gibi hakkaten.

ben hepsini geçtim neden bıraktı rüştü orda oynamayı onu anlamıyorum.

Bizdeyken de çok yaptı o onu :) Zıplasa bir şey değişmezdi muhtemelen de, adam denemedi bile hakkaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...