Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Arkadaşlar bi oyun vardı playstationda oyuncak helikopterle görevler yapıyodun mutfakta falan küçük helikopterle bi yerlere bişeyler taşıyodun. O oyunun adı neydi acaba hatırlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 battle chopper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Bu değildi sanırım ya daha çocuk oyunuydu :D :S acaba bu muydu hmm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 bir tane hellcopter mi ne vardi 3 helikopterin vardı bölüm başinda seçip görevi yapiyordun ona göre eski bir oyundu severdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 helicopter dedinde.gta vice city de bi helicopter görevi vardı.o bolum yuzunden oyunu silmiştim.ne uyuzdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 hakkaten deli olmuştum o bölümde bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 hani şu model helikopterle inşaata bomba koyma bölümü dimi? orda bıraktıydım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 custom key mapping gibi bi olay var ya oyunlarda. onu yapınca çok kolay oluyordu o bina bölümü.. 2,4,6,8 ve normal ok tuşları ile rahatça bitiyordu işte. bu bölümü 3kişiye "abi geçeyim mi" atari veletleri gibi geçmek zorunda kaldım.. aynı şekilde GTA SA'da da belli bi zamanda halkarın içinden uçarak geçme görevi mi ne vardı.. onu da oynadık öle.. gta candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar