Fentoozler Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 blink 182 nin yeni klibi down çıktı çıkalı daha 1 hafta oldu yada olmadı bence gayet güzel ve hoş bi klip olmuş izleyenler varmı bilmiyorum bence gayet güzel ilgilenen varsa www.blink-182online.com[signature][hline]FeNeRBaHÇe Forever... Hayat kısa herşey boş eylen çoş En büyük acı > Aşk < En büyük mutluluk [Bu mesaj Fentoozler tarafından 27 Mayıs 2004 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Fentoozler tarafından 27 Mayıs 2004 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 evt hos olmus travısın dovmelerı artıs bu arada dıkkatımı cektı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 hemen izlemek hatta indirmek lazım..kazaa dan boyutu ne kadardır??[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fixx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Evt abi ben de izledim indirdim gerçekten tam onlardan beklediğim gibi bir klip olmuş albümlerindeki daha önceki şarkılarının kliplerine benzemiş içinde daha fazla punk görünen bulunan bir klip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar