Voys Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ergenekon'a yayın yasağı lazım hale bak
Kem0 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 bizim erenköy otobüslerinde bi amcam çalışıyor baya uzun sakallı bıyıksız sarıkla falan kullanıyor arabayı.. ya bazı kurumlardaki göze batan aşırılıkları insan olur olmaz bi takım komplo teorilerine bağdaştırıyor be abi..
superwiz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 kemal kılıçdaroğluna şikayet et asdasdasd shakira çalsa daha süper olmazmıydı yaf:s
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ırkıçıyım ben rahatsız olurum şakireden
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 en güzeli melih aşık'a mail at. denk gelirse yayınlar belki köşesinde.
sir Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 otobüslerde radyo mu var :S şu körüklülerin fren sesinden kendi ipodumu zor duyuyorum bazen.
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 SEN MİYDİN O METALİKANIN SESİNİ SONUNA KADAR AÇAN ZÜPPE??? (sir tipi gülen smili)
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Breedan said: gülen?? sir gülen sir=feto gogogo oha deniz feneri = light house = ışık evi gibi bişey oldu bu, bildin soruyu, aldın ...yüz puanı
sir Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 5 sene öncesini soruyosan bendim fsfşlk
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 iyi o zaman, eğer yanındakiyse kıracaktım aazını burnunu, kılım zaten tipine
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Biri gothic feto yapıştırsın fotoşoklayıp , çok merak ettim nasıl oluyor :).
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 sikayetimvar.com gibi bir site vardı. Bence direk oraya koy :D
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 balon said: yoo ona da laf etmem,bana ne .banane yani.kafamı patlatıyorsa az kısabilir misin derim en fazla . müslümanlığın tuttu iki dakkada. edit:abdestsiz kuran dinlersin.müslümansan cünüpsen zaten öyle gezmen caiz değil . rahatsız oluyorsan kıs diceksin adama yani.ya da arkadaş gibi tutar adam gibi bi dille şikayet falan edersin gerekli yerlere . bunu büyütmek , yok devrim yapıyorlar abi demek saçma sapan ve gayet gereksiz . ne bitip tükenmez atraksiyon isteğiniz var ben anlamadım ki. ben müslümanım diyebilecek kadar müslümanım merak etme. iki dakkada müslümanlığım felan tutmadı. din kişi ile tanrı arasındadır olur olmaz yere kamusal alana taşınınca tepki göstermem çok doğal otobüste hristiyan olsa musevi olsa ateist olsa vs vs kraun dinlemek zorunda mı abi. adam zaten rahatsız oluyorum sesini ksın demiş adam kapatmamış. bu arada caiz olmaması herhangi birini boy abdest olamayacağı anlamına gelmez bir şekilde adam o durumda olabilir ve o durumda hoş mu olur cünüp adamın kuran falan dinlemesi dinelen ortamda bulunması
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 superwiz said: kemal kılıçdaroğluna şikayet et asdasdasd shakira çalsa daha süper olmazmıydı yaf:s fetocan sevindirik olmuş
Öne çıkan mesajlar