nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 balon said: radyo dinlenmesi iett'de saçma , ama kuran dinleniyor diye şikayet edilmesi de amaçsız yani . abi gereksiz misin sen ya. herşeyin yeri ve zamanı var. öyle her yerde kuran dinlenmez. otobüste cünüüp olan vardır kuran dinlemeye uygun olmayan vardır herşeyi bırak epdestiz olan vardır. ondan ötürü yobaz düşüncleerini kendine saklayıp boş boş konuşmayı kes. burda kurana karışıyım demiyorum. herşein yeri ve zamanı var. otobüste birisi senin hoşuan gitmeyen bir müziği bangır bangır açsa etmiceiğin laf kalmaz ama. ayrıca otobüstte ateist vardır musei hrsityan vardır. onlar dinlemek istemeyebilir vs
balon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 yoo ona da laf etmem,bana ne .banane yani.kafamı patlatıyorsa az kısabilir misin derim en fazla . müslümanlığın tuttu iki dakkada. edit:abdestsiz kuran dinlersin.müslümansan cünüpsen zaten öyle gezmen caiz değil . rahatsız oluyorsan kıs diceksin adama yani.ya da arkadaş gibi tutar adam gibi bi dille şikayet falan edersin gerekli yerlere . bunu büyütmek , yok devrim yapıyorlar abi demek saçma sapan ve gayet gereksiz . ne bitip tükenmez atraksiyon isteğiniz var ben anlamadım ki.
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Ateist bir İETT şöförü "Allah yoktur inanmayın" kasetleri dinletse nasıl karşılanır acaba. Çok merak ediyorum bunu.
balon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 nerde dinlediğine bağlı. edit: gidip 14s otobüsünde bunu yaparsan, kazma kürekli çizmeli adamlar o şöföre ne yaparlar sen tahmin et artık. çoğunluk nerdeyse orda faşizm olacaktır .neyi düşünüyorsan düşün.herkesin olgun olarak olaylara bakması ,dünyanın her tarafında imkansız. okumuş,tonla ortam görmüş adamların bile rahatça saçmaladıklarına şahit olurken . ha sana bana ne düşer,empati yapmak,dikkatli davranmak,durduk yere kalp kırmamak .zaten her insan da ne kadar hanzo olursa olsun bi yerde seni dinleyecektir .
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Çok gereksiz olmuş , Hadi dini söyleşi vs. belki dinlersin ki o bile insanları rahatsız edebilir. Abartıp kuran dinlemek otobüste bana göre bilinçli aşırılık ya da cahillik. "O kuranı otobüste açıp dinleyen ve dinleten otobüs şoförüne , başka bir otobüste kilise aini dinletildiğinde tepkisi ne olur ?" onu merak ediyorum. Öyle düşünmek ve tartmak lazım olayı bence.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 sina, hayatinda kac kere kuran dinledin onu merak ettim yalniz. belki adam baska bisey dinliyodu arapca, belki arapca ogreniyor, kitap dinliyor, ella ella.
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ben olsam ben de şikayet ederdim. kimse kimseye zorla kuran dinletemez. hatta etmediysen şikayet şimdiye kadar et bence. her şeyin yeri zamanı var. toplu taşıma aracında kuran mı dinlenir. ibadetler kişiseldir. milletin gözüne sokmaya gerek yok.
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Breedan said: linç "kapat kardeşim şunu" diyeni?
sinad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 aquila said: sina, hayatinda kac kere kuran dinledin onu merak ettim yalniz. belki adam baska bisey dinliyodu arapca, belki arapca ogreniyor, kitap dinliyor, ella ella. arapça spor kanalıymış :) ayetlerden bahsediyor sonrada okuyordu işte. şu mesaj tv de yayınlananın aynısı.Hatta onun radyosu bile olabilir. 45 dakika yahu..
sinad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 otobüsle zaten camiiye gidiyordum cenaze namazına =)
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 sinad said: Audi q7 mle ataköy marina da ki yata giderken asla sahil yolunu kullanmam. ne işin var senin otobüste
sh3lal3s Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ben de o marinayı aslla kullanmam çok kirletmişler kendim bi tane yaptırdım şimdi kafam rahat zaten yat değil gemi benim ki
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 sg-1 said: Breedan said: linç "kapat kardeşim şunu" diyeni? horizon said: "O kuranı otobüste açıp dinleyen ve dinleten otobüs şoförüne , başka bir otobüste kilise aini dinletildiğinde tepkisi ne olur ?" onu merak ediyorum. Öyle düşünmek ve tartmak lazım olayı bence.
sinad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Böjeek said: sinad said: Audi q7 mle ataköy marina da ki yata giderken asla sahil yolunu kullanmam. ne işin var senin otobüste halkın içine karıştığım ender günlerden biri...
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 balon said: nerde dinlediğine bağlı. edit: gidip 14s otobüsünde bunu yaparsan, kazma kürekli çizmeli adamlar o şöföre ne yaparlar sen tahmin et artık. çoğunluk nerdeyse orda faşizm olacaktır .neyi düşünüyorsan düşün.herkesin olgun olarak olaylara bakması ,dünyanın her tarafında imkansız. okumuş,tonla ortam görmüş adamların bile rahatça saçmaladıklarına şahit olurken . ha sana bana ne düşer,empati yapmak,dikkatli davranmak,durduk yere kalp kırmamak .zaten her insan da ne kadar hanzo olursa olsun bi yerde seni dinleyecektir .yoo yok boyle bi olay kultur duzeyi ve refah seviyesi ulkelerde bu anlattigin gibi bir fasizm mevcut degil, kapima 3 tane mormon hatun geldi benim burda ve en bagnaz hristiyanlardandirlar yani. iste kurtaricimiz isa ile ilgili konusabilir miyiz falan dediler, ben de tam cikiyodum evden. ya dedim konusuruz konusmasina ama istediginiz gibi bir konusma olmayabilir ateist oldugum icin dedim. oyle biraz konustuk sonra gittiler benim acelem var diye. ben bu aciktan aciga buranin bagnazi insanlara (kuzeydogu gerci, yoksa ortalarda ne okuzler var da, buralar iyi) ateistim diyebiliyorsam boyle bi baski hissetmedigimdendir. turkiye'de sikar biraz.
Voys Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 nie bana denk gelmıo ya, hep teletabilere denk gelıo böyle olaylar sonra şikayet peşine düşüosunuz. bi benım başım gelse
sinad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 teletabi sensin lan tinky winky Şöförümü kesicen ?
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Iste koskoca Islam dinini AKP mi tekeline aldi? Herkeste oyle bir impression olusmus.
Voys Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 şoförü kesmek deil ama orda kapattırırdım ben. kapattırmadan da ınmezdım yani. otobüs kavgaları en büyük hobim çünkü. hele biri telefon kullanmama laf etsin diye dua edıyorum her otobüse bindiğimde
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 abicim videoya alip stara yollasaydin bu aralar aralari kotu akp ile doganin yayinlanirdi ustunede par alirdin
sinad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ergenekondan alırlardı içeri
Öne çıkan mesajlar