Snefru Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 dufrasne said: Snefru said: Ulan şu ülkemize zarar verenlerin olmayan haklarını savunmaya çalıştığınız kadar bizim hakkımızıda savunsanız olmaz mı?Ama olmaz size yüklenen bilgi o kadar onun dışında hareket edemezsiniz sorgulama gibi bir yetiniz olsa zaten doğruyu çoktan bulurdunuz ya neyse.. Ulan şu ülkemize zarar verenlerin olmayan haklarını savunmaya çalıştığınız kadar bizim hakkımızıda savunsanız olmaz mı?Ama olmaz size yüklenen bilgi o kadar onun dışında hareket edemezsiniz sorgulama gibi bir yetiniz olsa zaten doğruyu çoktan bulurdunuz ya neyse.. Tamam
-007- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 dufrasne said: -007- said: sir said: bi de nerede "azdılar"? kaç aydır pkk ile çatışma olmuyo, bombalı eylem olmuyo, niçin? Senin hakkaten ciddi anlamda bir takım sorunların olduğunu düşünüyorum. Bugün 10 şehit daha verdik! Allah PKK'nın ve destekçilerinin belasını versin! Senin yalancılıktan para aldığını düşünüyorum. Adamın dünkü yazısını bugün olan olayla çürütmeye çalışıyorsun. Bak senin için ne buldum; http://tr.wikipedia.org/wiki/Safsata (Evet evet 7. Ama diğerlerini de defalarca yaptığını gördük.) Adamın dünkü yazısı bugünkü olayla çürüdü. Bunda yalan ya da yanlış olan nedir? Ana düşünce çürüdü! Hak verdikçe ortalık durulmuyor! Hak verdikçe daha da azıyorlar diyince beni tersleyenlerin yanlış olduğunu bugün bir kez daha gördük. Biz bir takım şeyleri önceden söylerken bizi onaylamak yerine tersliyorsunuz, sonra dediklerimiz çıkınca yalancı safsatacı oluyoruz. Allah ıslah etsin başka bişey demiyorum.
cado Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 dufrasne said: -007- said: sir said: bi de nerede "azdılar"? kaç aydır pkk ile çatışma olmuyo, bombalı eylem olmuyo, niçin? Senin hakkaten ciddi anlamda bir takım sorunların olduğunu düşünüyorum. Bugün 10 şehit daha verdik! Allah PKK'nın ve destekçilerinin belasını versin! Senin yalancılıktan para aldığını düşünüyorum. Adamın dünkü yazısını bugün olan olayla çürütmeye çalışıyorsun. Bak senin için ne buldum; http://tr.wikipedia.org/wiki/Safsata (Evet evet 7. Ama diğerlerini de defalarca yaptığını gördük.)ahahahaha bu adam direk troll cevap bile vermemek lazım
-007- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 PKK destekçileri bugün Şanlıurfa'da ANAOKULUNA molotof kokteyliyle saldırdı! Olayda anaokulu yandı! [www.haberler.com] [www.haberler.com] Alın bir kez daha dediğim ispatlandı. Hala bana cevap mı vermeye çalışıyosunuz? O halk ıslah olmaz bu noktadan sonra dedik kabul etmediniz. Terörizme destek veren teröristtir dedik anlamadınız. Kafanızın basması için illa birilerinin ölmesi binaların yanması gerekiyor. İleri görüş ve durum değerlendirme yetisi yok burdaki belli kesimde. Beyinleri terörist masallarıyla yıkanmış.
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 -007- said: Adamın dünkü yazısı bugünkü olayla çürüdü. Bunda yalan ya da yanlış olan nedir? Ana düşünce çürüdü! Hak verdikçe ortalık durulmuyor! Hak verdikçe daha da azıyorlar diyince beni tersleyenlerin yanlış olduğunu bugün bir kez daha gördük. Biz bir takım şeyleri önceden söylerken bizi onaylamak yerine tersliyorsunuz, sonra dediklerimiz çıkınca yalancı safsatacı oluyoruz. Allah ıslah etsin başka bişey demiyorum. Ne zaman hak verdin ki? Adamın yorumu dündü ve geçerliydi; o yüzden hastalıklı olduğunu düşünüyorum diyemezsin. Ayrıca bugünkü olay onun haksız senin haklı olduğunu göstermez, bu da bir safsata. Ayrıca ana düşünce PKK'nın bir süredir eylem yapmaması falan değil. O yüzden 1 milyon yıldır değişmeyen su aygırı fosili bulmuş Harun Yahya tepkisi vermenin alemi yok.
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 @007 Bu olaylar kınanmalıdır tabii ki ama sen ısrarla DTP'yi de karalıyorsun. DTP Kürtlerin tek demokratik umududur bugün, bunları da baltaladıklarında PKK'ya olan sempati artacak . Eğer sorun sadece terörse bunun çözümünde DTP etkin bir rol oynayacaktır. DTP'ye etkin rol oynatmıyorlarsa burada bir artniyet aranması gerekir. DTP doğru işler de yapıyor bu konuda, fakat medya ve iktidar tarafından neden desteklenmiyor? Burada da benim, Sir'in ve bu başlıkta ana fikri "Kürt sorununun birçok sebebi vardır" olan diğer insanların tezi geçerli oluyor. http://www.radikal.com.tr/Default.aspx?aType=RadikalDetay&Date=&ArticleID=933429 http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/474259.asp http://www.haber7.com/haber/20070830/DTPden-1-Eylul-Baris-Gunu-cagrisi.php
-007- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Kürt sorunu değil onun ismi. PKK sorunu. Fakat PKK destekçileri ya da bilinçsiz insanlar ısrarla kürtleri kullanmak için sorunun ismini kürt sorunu olarak lanse ediyor. Ben PKK sorunun tek sebebi vardır demiyorum. Ben de birçok sebebi vardır diyorum. Ancak sen de şunu bil. Bugün kürtlerin çingenelerin ya da rumların kendini temsil etmesi için tek seçenek terör destekleyen bir partiyse bu başka parti kurulamayacağı ya da DTP'nin demokrasi neferi olduğu anlamına gelmez. Yasadışı terörist her parti kapatılmalıdır. İstersen Türkiye'nin tek partisi olsun. "Tek çare" diye terör destekçisi parti kapatmak demokrasiye vurulacak darbe değildir. Aksine kürtlerin demokrasisi için pozitif bir adımdır, böylece kürtler teröristlere oy vermek yerine kendilerini temsil etmesi için terörist olmayan yeni kurulacak yasal bir partiye oy verebilirler. dufrasne said: Ne zaman hak verdin ki? Adamın yorumu dündü ve geçerliydi; o yüzden hastalıklı olduğunu düşünüyorum diyemezsin. Ayrıca bugünkü olay onun haksız senin haklı olduğunu göstermez, bu da bir safsata. Ne zaman hak verdin diyosun. Siz değil misiniz dil konuşulmuyor diye. Bu ülkede dilin konuşulmasını geç etnik devlet kanalı bile kuruldu! Ne hak vermemesinden bahsediyosun! Adamlar parti adı altında bölücülük yapıyor bundan daha fazla ne hakkı verilebilir. Ülkeyi yıkma hakkı mı verilmesini bekliyorsun nedir yani daha ne hakkı verilsin! Bunlar cahil safsatası, bunlarla yıkatmayın beyninizi sizi sömürürler. "Adamın yorumu dündü ve geçerliydi" dedin ya helal olsun! Adamın yorumundan bikaç saat sonra olay oldu diye adam haklı mı oluyor. Neden saat olarak değerlendiriyosun ki geniş düşün dönem olarak bak. Sebep sonuç olarak bak adamın haklı haksız olması önemli değil. Dediğinin zıttının bikaç saat sonra olması önemli. Adamın savunduğu ana düşünce çürüdü bu kadar basit. Adamın fikri çürüdükten sonra hangi saat olduğunun ne önemi var! Sen sadede gel bırak onu bunu. Olayın özü bu. Hak verdikçe yaklaştıkça daha da azıyor bu grup. Böyle çözüm bugüne kadar olmadı, bugün de olmuyor bunu beyninize kazıyın. İlla hazmetmeniz için dediklerimin 100 defa daha mı yaşanması gerekiyor? Eğer basmıyorsa maalesef evet. Ama basması hepimiz için daha iyi olur. Gerek yok yani acılarla bir takım şeyleri anlamaya. Bugünkü olaylar benim dünden yaptığım iddiaların ispatı. Sen ister haklısın de ister haksızsın de. Dediğim bir bir çıkıyor sen takıl şu saatte dedin adam bu saatte dedi sen şusun busun diye.. Sonuç olarak adamlar teröre destek veriyor anaokulu bombalıyor bu kadar basit! Biz böyle şerefsizler istemiyoruz içimizde. Onları destekleyenin de ondan farkı yoktur! PKK'nın ideolojisiz akıl hastası bir terör örgütü olduğunu artık hazmedin. DTP'nin barış (!) çağrıları hakkında: DTP PKK'yla bağlantılı bir örgüt. DTP "gelin ülkemizde hiçbir genç ölmesin, AKP bizimle masaya otursun" derken aslında şunu demek istiyor: Biz teröre destek veriyoruz. Eğer bizim isteklerimizi yerine getirmezseniz terör örgütü saldırmaya devam edecek. Eğer bizim isteklerimizi yerine getirirseniz PKK size saldırmayacak. Söylediklerimin ispatı: DTP masa çağrısı yapınca PKK saldırıyor ya da PKK saldırınca DTP barış çağrısı yapıyor. Tesadüfe bak! Bu açıkça Türkiye Cumhuriyeti'ni tehdit etmektir ve şantaj yapmaktır. Bu çağrıların üzerine DTP PKK'dan bağını koparmadan istekleri yerine getirilirse buna taviz vermek denir ve işler doğal olarak daha da kötüye gider. İşte bu yüzden DTP adam yerine konmak istiyorsa önce PKK terör örgütüdür diyecek! Demediği sürece PKK=DTP. Bu kadar basit.
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Oooof üç gündür şu başlıklarda Kürtlere yapılan baskılardan, asimile edilişlerinden, bölgenin geri kalmışlığından bahsediyorum sen hala kanal bile verildi diyorsun. DTP desteklenmeli, PKK desteklenmemeli diyorum aralarındaki farklılıkları söylüyorum hala PKK üzerinden popülizm yapıyorsun. Bir de bunlara kanmayın cahiller ben çok akıllıyım diyerek megalomanlık yapıyorsun. Ben Türkiye'deki tüm halkların eşitliğini savunuyorum diyorum sen ise eşitsizliği belli bir kalıba sokmaya çalışıyorsun, tüm dava budur. Eğer işadamı-toprak ağası çocuğu değilsen kullanılan sensin, eğer işadamı-toprak ağası çocuğu isen de şerefsizsin. Söyleyeceklerim bu kadar daha da gelmem Davos'a
-007- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Bugün gelinen nokta kürtlere yapılan baskı noktası değil. Eskinin köhnemiş hikayesi bunlar. Bugün için bahane olamaz yani. Bugün kürtlere karşı bir baskı yok! Bölgenin geri kalmışlığı da apayrı bir tartışma konusudur. Ortada terörizm gibi bir sorun varken gelip istediğin kadar kürtlerden bahset anlattıklarının anlatacaklarının hiçbiri seni haklı çıkarmaz. Biz bölgenin sorunlarının çözülmesini istemiyor değiliz. Bizi bahsettiğin şerefsizler gibi değerlendirirsen söylenenleri bi tarafından anladığını göstermiş olursun. Biz diyoruz ki bölgesel haklar iddia edilecekse masum rolü oynanacaksa her şeyin bir usulü var. Önce terör örgütüyle bağını kes! DTP'yi eleştirdiğimiz nokta bu. Çünkü bu her şeyin başı. Biz bunu dedikçe kürtlere sırf terörizm sebebiyle saldırdığımızı düşünen kafası basmayan arkadaşlar var. Fakat DTP'nin bugünkü tavrını destekleyen varsa dolaylı yoldan PKK'ya da hizmet etmiş sayılıyor. DTP kü...stan istiyor. Hala DTP'nin desteklenmesi gerektiğini mi iddia ediyorsun? O zaman sen de Türkiye'yi bölmek istiyorsun.
balon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Dtp'den yardım bekleyen , çözüm bekleyen kürtlere Allah akıl versin.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 1.Dağdaki teröriste kardeşim diyen milletvekillerinden ne kadar demokratik bir tutum bekliyorsunuz? 2.Operasyon dtp içinde kandilden gelen talimatlar ile hareket eden toplumsal olay çıkaran kişilere yapılmıştır.Bu kişiler teröristtir ve terörizmi desteklemektedir.Hangi ülke terörizmi destekleyen kişileri parlementer yapmaktadır? 3.Oturduğunuz yerden sallaması çok kolay.Benim buradan gördüğüm dtpden ve pkkdan nefret eden en az onları destekleyen kadar Kürt vatandaşımız var. 4.Dün patlayan mayın ile verdiğimiz şehitler ya da ondan önce verilen şehitler hiç canınızı acıtmıyor mu?pkk denilen şeyin aslında abd ab ve bilumum yabancı devletlerin hesabına çalıştığını Kürtleri ise kullandığını kafanız almıyor mu?Suriye İran Irak vatandaşı olan teröristlerin dağlarda gezdiğini bilmiyor musunuz? 5.pkk denilen kanlı TERÖR örgütüne akan paraların uyuşturucu ve silah ticaretinden aktığını bilmiyor musunuz? Sonuç pkk yı kürtler için savaşan gerillalar olarak görenlerin göz dokturuna gitmelerini tavsiye ediyorum.Zira at gözlüğü modası geçti.
-007- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Göz doktoru değil de psikiyatriste gitmeleri lazım tam olarak.
Öne çıkan mesajlar