vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 evde bepanthen yoksa pattis iyi bi cözüm, aciyi dindirmek acisindan. viva la pattis!
di Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 utopia said: ya hemen suya tuttum zaten, 1.5 yaşında vücudunun yarısı yanmış insanım gjhg. silverdin olsa çok şey değişirdi. ahah. Iyyy. Ben de seni tas gibi bisey zannediyorum ondan konusuyorum paso. Iyyy.
utopia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 patates işe yarasaydı gözdeyi eczaneye yollamazdım ki fkj. bepanthen <3 sağol can ezmesen geri sürmezdim belki de kremi. tim, bunu bilahare konuşalım bebeyim...sdf.
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 yanık olduğunda yanan bölgeye direk buz tedavisi.. yoksa soğuk su tedavisi yapcan.. sora direk doktora gidicen..
irin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 utopia said: patates işe yarasaydı gözdeyi eczaneye yollamazdım ki fkj. bepanthen <3 sağol can ezmesen geri sürmezdim belki de kremi. tim, bunu bilahare konuşalım bebeyim...sdf.yalan söyluorsun ,ben öptüm öyle geçti,patiden saklamasana gercekleri<3
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 ben yeni gordum pardon, onceden gorsem ben de operdim. yaniga buz konmaz bi de.
irin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 aquila said: ben yeni gordum pardon, onceden gorsem ben de operdim. yaniga buz konmaz bi de.bayım, selin için sizin devriniz artık kapandı .
utopia Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 benim için tartışmayın=/ sağol şükrüm <3, sağol başağım <3 nihan başak öpçük kombosu sayesinde iyi durumda parmağım, su topladı bekliyoruz elbet patlayacak, teşekkürler.
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 çok önemli değildir diye yazmamıştım da ılık suyla yavaşca yıkayınız
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 herhangi bir epitalizan.yoksa en azından vazelin.uyu bide. edit:lol geçmiştir heralde, tarihe bakmadım
Öne çıkan mesajlar