vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 evde bepanthen yoksa pattis iyi bi cözüm, aciyi dindirmek acisindan. viva la pattis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 utopia said: ya hemen suya tuttum zaten, 1.5 yaşında vücudunun yarısı yanmış insanım gjhg. silverdin olsa çok şey değişirdi. ahah. Iyyy. Ben de seni tas gibi bisey zannediyorum ondan konusuyorum paso. Iyyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 patates işe yarasaydı gözdeyi eczaneye yollamazdım ki fkj. bepanthen <3 sağol can ezmesen geri sürmezdim belki de kremi. tim, bunu bilahare konuşalım bebeyim...sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 üfle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 öpiyim geçsin?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 yanık olduğunda yanan bölgeye direk buz tedavisi.. yoksa soğuk su tedavisi yapcan.. sora direk doktora gidicen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 o da yoksa bit memesi alıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 utopia said: patates işe yarasaydı gözdeyi eczaneye yollamazdım ki fkj. bepanthen <3 sağol can ezmesen geri sürmezdim belki de kremi. tim, bunu bilahare konuşalım bebeyim...sdf.yalan söyluorsun ,ben öptüm öyle geçti,patiden saklamasana gercekleri<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 ben yeni gordum pardon, onceden gorsem ben de operdim. yaniga buz konmaz bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 domuz yağı(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 aquila said: ben yeni gordum pardon, onceden gorsem ben de operdim. yaniga buz konmaz bi de.bayım, selin için sizin devriniz artık kapandı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 benim için tartışmayın=/ sağol şükrüm <3, sağol başağım <3 nihan başak öpçük kombosu sayesinde iyi durumda parmağım, su topladı bekliyoruz elbet patlayacak, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 benim devrim herkese acik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 O_o cok eşlilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 poligibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 bırak yansın, sönerse senindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 çok önemli değildir diye yazmamıştım da ılık suyla yavaşca yıkayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 herhangi bir epitalizan.yoksa en azından vazelin.uyu bide. edit:lol geçmiştir heralde, tarihe bakmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Aşık ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar