Fly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 aynısını soracaktım, bir de bazı örneklerde okul mekanı yerine ay yıl şeklinde tarih falan var da farkeder mi/yanlış mı ? benim vereceğim adamın çok da ipleyeceğini sanmıyorum gerçi de prosedüre uyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 kapakta karı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Her konferansin standardi vardir, farklidir. Bazisi yaziyi iki kolon ister bazisi kapagi tepe taklak ister. Bunun nedeni eline gecenlerin hepsini basmaya kalktiginda tek tip goruntu olusturmaktir. Gel gelelim hocalarin kapak kaprisi tamamen egolarindan. Herhangi bir standart olusturmadan soyle olsun boyle olsun diye gereksinim yaratirlar. Gidip deyinki, hocam, ornek dosya yaratin, biz de ona uyduralim. En rahati boyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 hayvan çiftliğini üniversitede mi okudun ilk defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Times New Roman, remis yazılarda paperlarda, cevirilerde, kullanılan fonttur, standarttır, güvenilirdir. Profesyonal hayattada profesyonal kabul edilir. Adam Paper'ına kapak yapıyor, grafik tasarım değil. Elbette bunun standartı vardır, kenar marginleri bilmemne. başlığın uni adının hangi sırayla yazılacağı falan fişman. Logo konusunda bende emin olmadım, kullanmak uygun olmıyabilir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Kapak formatı paperda kullandığın citation metoduna göre değişen bişi değil mi? Biz APA kullandık geçen yıl hep, bu şekilde cover pageler hazırlamıştım ben. Zaten linkin gittiği adreste bizim okuldan bi hocanın blogu ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 fizban said: şöyle olmalı sonu; Boğaziçi University Bebek, İstanbul fizban said: Course Instructor: ... Submitted by: Yiğit Arda Türkoğlu Submission Date: .. Boğaziçi University Bebek, Istanbul /sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 o anterograde amnesia yüzünden. diyelim ki beyin hasar gördü bi şekilde ve kısa dönem siliniyor. bu yapılmış bir ödevin teslimine engel mi? SORARIM SANA ENGEL Mİ? ödev zamanında teslim edilmelidir, sayın Bathory! kapağına bakarsın ve görürsün.. bebek, istanbul.. sonra gider en yakın doğumhanede bi bebeğe bırakırsın ödevini. kısa dönem hafıza kaybı işte böle kötü bişidir. REMEMBER SAMMY JANKIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 o değil de teslim ettim ödevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar