Solomnus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 haklısındır kardeş. hoş ben sana cevap vermemiştim orda ama sen bana söylermisin hangi noktada yanlışım? cidden soruyorum gayet yalnışım olabilir her zaman kabul ederim. eğer imam hatip mezunu adamın uçak teknikerliği yapmasında bi yamukluk görmüyosan mesela belirt direk. yada ilgili fotoğrafı görmediysen belkide neden bahsettiğimi bilmiyosundur?
superwiz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 okulunu bitirmiş olamazmı? bu devletin kuralları eğitim sistemi izin veriyor belki 2 yıllık veya 4 yıllık her ne haltsa günde binlerce sefer yapan ,bu kadar iyi çalışan bir şirketin,imam hatipliyse teknikerleri son 1 ayda kaç uçak düştü kaç kişi öldü,abi mantıklı konuşun biraz kimseyi rencide etmeyin
Solomnus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 hocam yanlış yerdesin. benim takıldığım nokta sen imam olmak için okula giden bi adamı nasıl elektrik-elektronik-aerodinamik-bilgisayar ve daha bi ton şey bilmesi gereken bir işe verirsin. bu adam hayatında tek bir matematik işlemi yaptımı? zerre fikri varmıdır o uçak nasıl havada kalıyor? ha yanlış anlama herkes mühendis olucak demiyorum ama mimarlık okuyan bir insandan doktor olmaz dimi? yada güzel sanatlar fakültesini bitirmiş bir başka dangalak gidipte dünyanın en önde gelen genetikçileriyle aklınca aşık atıp tüm ülkeyi rezil etmez dimi (bkz harun yahya) ? ha din benim için önemsizdir ve evet benim şahsi fikrim; din açısından bilgi sahibi olmak tamamen önemsizdir. ama tabiiki farklı düşünen insanlar vardır, elbette bir deist olarak bundan 3-5 sene sonra ben cehennemden senin sırat köprüsünden sekerek geçmeni izleyebilirim ama durum ne olursa olsun din eğitimi almış bir adam teknik bilgi gerektiren bir işi yapamaz. bu adam otelcilik meslek lisesinden çıksaydıda aynı tepkiyi verirdim not: "okulunu bitirmiş olamazmı" kısmını şimdi gördüm, eğer merak ediyosan ve istersen araştır konu dışını daha önce açılmış başlıkta bir arkadaşın koymuş olduğu linklerde gör nasılda adam liseyi bitirir bitirmez 1 ay bile sürmeyen eğitim programına yollıyıp tamam oldun sen dediklerini. ve aynı adamlar kendi ağzından söylüyo pilotları anlamıyoruz diye. he bide yanlış hatırlamıyosam kahveci veya o tarz tamamen alakasız bi işi olan adamda teknik servis başına gelmişti ama emin diilim bundan sallamış olmiim
sinad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 bu teknikte çalışmak için bi lisans almaları gerekiyor. Bazıları lisede alıyor bazıları ünide alıyor. O lisans olmadan teknik ekipte çalışamıyorlar. Eğer adam imamhatip mezunu olup gidipte ünide sivil havacılık okuduysa niye çalışamasın ki ? Ama dediğin gibi de olabilir tabi mümkündür bu hükümette adam imamhatipten çıktığı gibi hiçbirşey bilmeden atmışlardır tekniğe işi öğreniyordur.Vardır 3-5 böyle adam serpiştirmişlerdir araya.
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 AKP AKP AKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKPAKP AKP
superwiz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 arkadaşlar imam hatipte matematik düz liselerde gösterilen matematikten daha kapsamlıdır bilmeden destekli sallamayın,4 çeşit matematik görüyorduk 99 öncesi şimdi ne oldu bilemem ama ,geometri mesela hep 5 ti benim gizli bir tutkusu vardır bende de ,işi sulandırmayın,uçak düşer imam hatipli,içeri asker alınır imam hatipli,2.vatandaş muamelesi yapmayın pls wow da oynuyorum aoc da oynıyamammı yani ? bu kadar basit mesele işte
Solomnus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 haklısın o zaman bende lisede biyoloji aldım yarın öbür gün apandistin patlarsa gel bana hallederiz mutfakta. hocam sana bi garezim yok ama sadece imam hatipte okuyan bi insan tekniker olmak için değil, din adamı olmak için gerekli eğitimi almıştır. ben şu an mühendislik eğitimi alıyorum, ve grafik tasarımıyla alakalı zerre fikrim yok dolayısıyla türkiyenin londrada piccadily circusda çıkan tanıtım reklamını eğer ben hazırlıyorsam bana her türlü küfrü etme hakkına sahipsin. yanlış anlıyosun beni, ben adam imam hatipe gitti diye değil işini yapmıyor diye eleştiriyorum. imam hatipli olupta gayet süper karakterleri olan insanlarda tanıyorum bu arada.
superwiz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 düz lise de okurken mühendislik eğitimi nasıl vermiyorlarsa imam hatipte okurkende din adamlığı dersi vermiyorlar sadece tabanı oluşturuyorlar mühendisliğin tabanıda matematikse imam hatipte de de var düz lise de de msele seçeneğe bağlı,
sesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Şimdi senin beynini yıkamamışlar mı yani? Nerde görsem İslam propagandası yapıyorsun arkadaş. Biz sıkıldık sen bıkmadın.
Rock Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Ben de hepinizin akp kadrolaşıyor diye ağlayıp zırlamasından sıkıldım. Görende akp yerinde gelen parti kadrolaşmayacak sanır. Bugün seçim olsa ve başa hepimizin(ulusalcıi liboş, kürt, ermeni, .....) bir parti de gelse o da kadrolaşacaktır. Başa gelen bir partinin devlet kurumlarında kendine düşman yöneticiler çalıştırması kadar salakça birşey olamaz.
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 "herkes yapıyor akp de yapar"cılardan sıkıldık biz de. eleştirilere fiks cevap. farklı bişey yapsınlar da bize de konuşmak için fırsat vermesinler.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ben kadrolaşma derken akp ile ilgili bir şey demedim zira thynin iç yapısını o kadar bilmiyorum. ama iyi olan bir şirket birden bozuluyorsa bunun bir kaç sebebi olabilir, bunlardan biri de öncesinden başlayan kadrolaşma ile tecrübesiz, vasıfsız insanların işe gelmesidir. ben akpden bağımsız, hatta herhangi politik bir partiden de bağımsız kadrolaşmalar da gördüm zira. thynin son bir senedir, yarım senedir başına gelenler hafife alınayacak şeyler değil, özellikle bu tür olayların daha önceleri daha çok daha az olduğunu düşünürsek. tabi bu bir olasılık, başka sebepleri de olabilir.
Rock Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Fiks eleştiriye(gerçi burada eleştiri yok) fiks cevap verilir. Altı yıldır engeleyemeyeceğiniz şeyler için ağlamaktan başka yaptığınız bir icrat yok.
Solomnus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Rock said: Fiks eleştiriye(gerçi burada eleştiri yok) fiks cevap verilir. Altı yıldır engeleyemeyeceğiniz şeyler için ağlamaktan başka yaptığınız bir icrat yok. tamam o halde sana şöyle söliim fiks cevabın yanlış. nedeninide açıklıyım; öncelikle evet her parti kadrolaştı evet her parti çaldı ve evet her partinin sempatizanı parti seçilince güce gelir. ama akp de olayın boyutları çok farklı. hemen açıklıyım. öncelikle akpnin adamı belli bir pozisyona geçici olarak gelmiyor. mesela iett şöförünün akpli olması beni rahatsız etmez çünkü iett şöförü bugun vardır yarın gider yenisi gelir. ama sorun şuki akp yargı,medya gibi tüm türkiyeyi yöneten kuruluşlara sızmış durumda. medyayla haber filtreliyolar kafalarına göre. ergenekon gibi bi iş varki artık heralde ergenekonun hakkaten samimi bir soruşturma olduuna inanan saf kalmamıştır ortada. "ben sana uyuz oldum hoop televizyonun altında f16 bulduk gomserim" akp nin kadrolaşmasıyla önceki partilerin kadrolaşması arasındaki fark mesela bir fabrika kurmakla ithalat yapmak arasındaki fark gibi; birisi günlük bir olaydır, parti gidince biter diğeri sızar, temellerini güçlendirir, ve parti gitsede mentalite kalır. orduyada tamamen sızdıktan sonra akp seçilse noolur seçilmese nolur artık... çalma konusuna gelince.. metrobüsü düşünün. herkes geliyo ne süper ne hiper 20 dakkada geçtim karşıya falan. eyvallah hakkaten hoş bişi. ama kimse sormuyo nerden geldi bu para diye. ben anlatiim. metrobüs mesela 10 paraya yapılıyo. adamlar ihale yapıyolar. ihaleyi elbetteki akp adamı alıyo. ve 10 liraya yapılıcak işi 100 liraya yapıyolar (sallama diyenler yakın zamanda isfaltın "danışmanı" nın arabalarıyla ilgili çıkan haberi okusunalar.yada buyursunlar bi araştırsınlar metrobüs için satın alınan kaç bin otobüs garda tozlanıyo). bu iş için gerekli para normalde belediyeden, o parada hükümetin hazineden almış olduu paradan gelmeli. ama bizde böyle bi para yok dolayısıyla yurtdışından kredi alınıyor. kredinin garantörü hazine. hazinenin garantörü biz vatandaş. bunun anlamı şu.adam metrobüsü yapıyo, 90 parayı akp adamı cebine alıyo (elbette güçleniyo bu esnada. bunu merak edende sokağa çıksın yeter) parayı yurt dışına sen ödüyosun yıllar boyunca, hükümetin cebinden kuruş çıkmıyo, bi başka diyişle ayakta şeediliyosun biyandanda negzel metrobüs diyosun. adamlar lale dikiyolar nede güzel diye dolanıyosun. tabii aynı olay laledede oluyo. asfalttada oluyo. kendi verginle yapılan yola parkettiğin için senden devlet tarafından alınan haraçtada oluyo. diğer partiler devletin vergilerini çalardı. bu adam seni yurtdışına borçlu bırakıyo. diğer durumda ülkedeki toplam para eşit kalıyo sadece cep değiştiriyo.şu anda ülke para KANIYOR resmen. adamlar kendi adamlarını beslemek için resmen ülkeyi satıyolar. he diyelimki sölediklerimin hepsi mantıksız ve hakkatende akp diğer her parti gibi çaldı kadrolaştı falan. e arkadaşım o zaman sen neyini savunuyosunki bunun? osmanda adam öldürdü o zaman bende öldüriim nedir yani?
Rock Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Söylediklerinde yanlış birşey yok ama yeni birşey de yok. Bugün akpnin ne haltlar karıştırdığını bukadar detaylı bilmemizin tek nedeni düşmanının çok olması. Heleki bunlardan bir tanesi de aydın doğan medyası olduğundan akplinin biri yere tükürse haberimiz oluyor. Ayrıca adamlar %45le geldiler yedirmeleri gereken haliyle daha fazla adam var. Bir parti yedirmediği(yada yediremediği) yerde kaybeder. Son belediye seçimlerindeki kıyı(turizm) bölgeleri bunun en büyük örneği. Sözlerimden bu durumu doğru buluyormuşum gibi bir anlam çıkarmayın. Bu hoş olmayan bir gerçek, ama nekadar nefret etsek te gerçek. Değiştiremeyeceğiniz(en azından kısa sürede) gerçekleri sorun etmeyi bırakın. Hiç bir faydası yok.
superwiz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 abi tamam ben daha siyasi konular hakkında yorum yazmıyorum,siz 25*30 arkadaş belkide 3-5 account birbirinizin kopya fikirlerinizi,beyin yıkama seanslarınızda kullanmaya devam edin,ama bu milletin %70 i sağ görüşlü yemiyor artık %30 la bir yere gelebilmeniz için,tayyipden daha fazla... olması lazım hodri meydan hadi sustum konuşmuyorum daha
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 noooloooouuurr gitme noooollooouuuuurrrr yapılan yanlışları söylüyoruz, adı "millet yemiyor" oluyor, komik. millet anlamıyor, millet yorumlayamıyor, millet ekmek derdinde, o yüzden akp ve bilumum merkez sağ yıllardır bu halkı istediği gibi her şekilde sömürüyor, bi şekilde oyunu kapıyor desene sen şuna.
Rock Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Lafına dikkat et sg-1. O sağın başımıza gelmesinde büyük katkısı olan kurumlardan birtanesi alınabilir :D
Rock Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Orasını araştırıp bulmak sana kalmış. Gerçi bir ipucu verebilirim. Her köşesine Türk bayrağı resmi konan sitelerden kaçın. Orada resmi tarihten daha fazlasını bulamazsın :D
Öne çıkan mesajlar