Kem0 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Arkadaş gün itibariyle 27 nisan hala soğuk hala rüzgar hala yağmur. valla isyan ettim küresel ısınma diyolar hiç ısındığımız yok donduk perişan olduk yollarda bu kadar terbiyesizlik olmazki canım alla aalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Her sabah sayardım ne sıcak ya bu metrobüsler hamam gibi diye. Bu sabah böyle bi tebessümle gittim yol boyunca. İliğim kemiğim ısındı valla çok soğuktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Böjeek said: Her sabah sayardım ne sıcak ya bu metrobüsler hamam gibi diye. Bu sabah böyle bi tebessümle gittim yol boyunca. İliğim kemiğim ısındı valla çok soğuktu. Metrobüs ilaç gibi geldi banada şaka maka vapur manzaralı iyi hoştuda kıyak oldu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ahanda buda 5 günlük tahminler. http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=ISTANBUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Ben dün denize girdim yahu o kadar sıcaktı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 obsesifik said: Ben dün denize girdim yahu o kadar sıcaktı yani bahamalardamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 1 mayıs çok bulutlu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Kem0 said: obsesifik said: Ben dün denize girdim yahu o kadar sıcaktı yani bahamalardamı ?kuşadasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 1 mayısta taş yağsa daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Hadi, hep beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 obsesifik said: Kem0 said: obsesifik said: Ben dün denize girdim yahu o kadar sıcaktı yani bahamalardamı ?kuşadasında aa kuşadsı. tabii bi 10 sene öncei kuş adası :( o yıllarda Atatürk heykelinin dibine akdar gelmemişti gecekondular.. 4 bir yanı british (irish de işte) publarla çevrili güzel memleketim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 BabacumMostors said: obsesifik said: Kem0 said: obsesifik said: Ben dün denize girdim yahu o kadar sıcaktı yani bahamalardamı ?kuşadasında aa kuşadsı. tabii bi 10 sene öncei kuş adası :( o yıllarda Atatürk heykelinin dibine akdar gelmemişti gecekondular.. 4 bir yanı british (irish de işte) publarla çevrili güzel memleketim Jimmy's irish bar'dan az mı kaldırdık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ahaha kuşadasını bilen sökeyi de bilir. Bilir mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Raincloud said: ahaha kuşadasını bilen sökeyi de bilir. Bilir mi ki? sökede ortam yok hacı bağ bahçe paso ben havalardan şikayet ederken raincloud nickli arkadaş başlığa salça oldu iyimiş. bırakmadı peşimi bi yağmurlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 söke güzeldir ya memleketim orası =) ama ortam falan yok tabiki anneanne ilçesidir söke anneanneler falan yaşar yaşar orada bi de emekli memurlar. Ahah düzelcek yavalar üstlerimle konustum az sıkın dişinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Burası hiç soğuk değil ya 15-20 gündür kısa kollu dolaşıyorum @ izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 valla ben de kısa kolluylayım şuan izmirde nolur ben dönene kdr hava soğumasın iyice tadına varayım izmirimin.. ayrıca aydının en güzel ilçesi ada sonra da nazillidir bu böyle biline :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 nazilli aydından güzel sadece ama buharkent yönetir lol :S =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 bende orjinalde izmirlyim ama istanbulda yaşıyorum yani hava öyle bi kaşar olduki bu sene kar yağsa şaşırmıcam çok enteresan, poyraz kesilmedi zaten hiç robocop gibi geziyoruz hala ya bu kadar terbiyesizlik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 bugün hem yağmur hem feci soğuktu, yarın 2 derece artacakmış ama cuma cumartesi gene yağmur var ve 5-6 derece düşüş:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Yağmuruuun sesine baaak aşka davet ediyoooor. cama vuran her damlaaağaa seni hatırlatıyooor bu yağmur seni bendeeğeeen alıp götüren yağmuuur aşkımızı kül gibi silip süpüren yağmuur her damlada ah ettiiim hayatımı kahretttin o kadar yanlışım kiii seni nasıl kaybettim seni nasıl kay-bet-tim seni nasıl kay-bet-tim hayatımı kahrettiğiğin oooof oofo fofoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 lan hava burada da soğudu bugün. vay anasını arkadaş, globalleşme böyle bişey zağar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 YAZ GELSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 olur. getirelim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 napae said: YAZ GELSİN +234523433554335 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar