Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşağıda çatışma var

Voys

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Sam güzel söylemiş ama biliyormusun çiğeriniz 5 para etmez sizlerin.

İster alının ister alınmayın pek sikimde değil.

O adam Terörist üyesi değildi, sağolsun medya işte Maltepe ve Fenerbahçe sahile kadar bu adamlar düzen sağlıyor kime ve neye karşı diye sorarsanız bana düşmez söylemesi ama adres veririm size gider kendiniz sorarsınız ne ayak diye buralarda yazmak kolay sizler için hatta yazsanızda olur yazmasanızda olur.

Ben neden yazdım 2 sebebden 1. burada aklı başında gerçekden düzgün bakış acısına sahip insanlar var.

2. o adam terörsit değil şahsen ben tanıyorum.

Yazmıcağım dedim ama rüyalarıma girdi artık...olanlar üzücü ama asla bu boyuta getirilmemesi gerekirdi.

Ek olarak haberlere yansımayan ölen insanlar mevcut Bostancıdaki çatışmada değil.Maltepe civarında teşkilat çatışmasında , haberiniz yok mu ?

Aslada olmaz çünkü bu küfür ediceğim tekrar devlet denen kukla komitesi öyle böyle üstünü kapamıyor olayların.

Şuan devrim vaktinden hasas işler yapmış bir çok insanın ailesi şuan baba anne olan herkes ülkeyi terk etti ve etmeye dahil ediyor.Bu forum protalında mevcut olan insanlarda var onlarda biliyor neyin ne bok olduğunu.

Asıl üzüldüğüm nokta asla insan ayırmayı sevmem sen şöylesin ben böyleyim ama herkesde herşeyi bilemez.

Bir ay yıldızımız var onada sahip çıkalım.
Sosyal ağlarda paylaş

He ya yapıştırdığından sende fingerlamaya devam et fazla yapabiliceğin birşey yok gündemden nasıl hızlı gittiyse çoğu olayda böyle sen nasıl dersin history olucak hatta kkthnx bye falan yazıyorsunuz ya o hesap.O akşam Maltepe F tipinde çıkan orta çaplı eski devrimcilerin ayaklanmasından kimsenin haberi yok, olmayacakta.İşte böyle ama yanlış anlaşılmasın ölenler adına üzülmemek elde değil ama ne benim suçum ne sizin bu suç başkalarının.O polislere normal bir kapkaçıyı yakalamaya gönderenlerin.

Doğarken fazla seçenek sunmazlar, istemeden öğrenir adapte olursun.Ben kimim ? Safin tekiyim başka birşey değil.Buralarda akşam oluyor yarın işim var işe gidiceğim standart hayat güzel, ülkede olsam üniversite sonda ki hayatımın içine ederdim zaten türkçemde bozulmaya başladı. Sanıyorum ki attığım son mesajtır, kardeşim uzaklaştırılmazsa devam eder yazmaya diper topiclerde.

elaidi said:
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği üyesi miydi?

Hayır.Şuana kadar mezar taşsız yatan her devrimciden biriydi.Sağ mı dersiniz sol mu bilemem, herkese hak etmediği damgalar yapıştırıldı bu ülkede sizin babanızada belki olmuştur bilemem.

Boşuna cevap yazılmasın, üstteki europe beslemesi gibide resim yapıştırmak ile hiç uğraşmayın okuyun geçin.

Edit attım mesajını görünce.Sağlıcak ile kalın.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...