bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 community işi çığrından çıktı, insanlara ev yaptırıp bi de sigortalıyoruz maşalla :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 konuyu açan arkadaşa; siz başlayın hele bi, nası olsa gerisi gelir ;) bu memlekette böyle bu iş, boşa okuduk bir mühendislik falan, ama 2 sene deprem okudum o iyi geldi bak, en azından yıkıntıların arasında dolaşırken kadavra ile uğraşan doktorlar gibi hissediyosun[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Pati inşaat sektörüne de atılıyor hadi bakalım ^^[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı*
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 haha hadi bakalım baslamak en iyisi gibi grunuyor burda cevap dan cok geyik oluyor :P ee paticik girsin tabi insaat a artık. paticiklar ins. diye yakında tabelalar gorebiliriz :P[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz.
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Hayır simdi sen burda sora sora öörenip babanın aklını celicen sonra allah korusun bisey olucak baban seni öldürmicekmi ? heheh saka bi tarafa doru düzgün araştır derim Paticikle olacak sey deil kannımca[signature][hline]Tomorrow never comes, until its too late...
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 hehe tabiki ama daha onceden hic insaat yapmadıgımdan :P bi danısam dedim[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz.
Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 paticik'in milyonlarca farklı hizmetine bir yenisini daha ekliyoruz..ev yapacağız ;) bu arada beni bu konuda dinlemeyin sakın..veli göçer'in memleketinden yazıyorum çünkü ;) ne dersem yalan olur[signature][hline]Beleive it or not, George isn't at home.. Please leave a message after beep.. I must be out or I'll pick up the phone, where could I be?? Beleive it or not, I'm not at home.. George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Öne çıkan mesajlar