Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

insaat..

mutos

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
community işi çığrından çıktı, insanlara ev yaptırıp bi de sigortalıyoruz maşalla :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
konuyu açan arkadaşa;

siz başlayın hele bi, nası olsa gerisi gelir ;)

bu memlekette böyle bu iş, boşa okuduk bir mühendislik falan, ama 2 sene deprem okudum o iyi geldi bak, en azından yıkıntıların arasında dolaşırken kadavra ile uğraşan doktorlar gibi hissediyosun[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
Pati inşaat sektörüne de atılıyor hadi bakalım ^^[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Mesaj tarihi:
haha hadi bakalım baslamak en iyisi gibi grunuyor burda cevap dan cok geyik oluyor :P
ee paticik girsin tabi insaat a artık.
paticiklar ins. diye yakında tabelalar gorebiliriz :P[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

Mesaj tarihi:
Hayır simdi sen burda sora sora öörenip babanın aklını celicen sonra allah korusun bisey olucak baban seni öldürmicekmi ? heheh
saka bi tarafa doru düzgün araştır derim Paticikle olacak sey deil kannımca[signature][hline]Tomorrow never comes, until its too late...
Mesaj tarihi:
hehe tabiki ama daha onceden hic insaat yapmadıgımdan :P bi danısam dedim[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

Mesaj tarihi:
paticik'in milyonlarca farklı hizmetine bir yenisini daha ekliyoruz..ev yapacağız ;)

bu arada beni bu konuda dinlemeyin sakın..veli göçer'in memleketinden yazıyorum çünkü ;) ne dersem yalan olur[signature][hline]Beleive it or not, George isn't at home.. Please leave a message after beep..
I must be out or I'll pick up the phone, where could I be?? Beleive it or not, I'm not at home..
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
  • Yeni Oluştur...