Schwarzkopf Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 sanırım öyle ama buna da emin degilim..çünkü biz önceden ayrıldıgımız halde aylar sonra barışmış çiftiz(ben başkasıyla çıkmış ayrılmış olsam da yani herşeye ragmen kopamadık birbirimizden.. ona içten içe çok kızgınım ama bişi demek bile gelmiyor artık içimden, tükendigimi hissediyorum, her şeyde, her olayda beni suçlu görmesi, kendini haksız gördügünde ise sadece susması vs artık sevgisine olan inancımı zedeledi ve sanırım sevgimi de.. istese görüşelim dese hemen şimdi giderim gene yanına ama, onun haricinde kılımı kıpırdatmak bile istemiyorum, gururumun son 1-2 haftada çok zedelendigini hissettim yaşadıgımız olaylardan,sanırım gurur benim için herşeyden çok önemli bi ilişkide, sevsem bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 exten next olmaz yazıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Çok şey söylenebilirde...mesala cesaret söylenmiş ve başka ekler. Şunu demek istiyorum gerçekten seviyorsa 2 taraf, duygular aynı ise gereğini yapın. Kolay işler değil eğer ki ilişki ve geleceğe dönük bakılıyorsa...Erkek kadın ilişkisi... sadakat sevgi bir sürü şey... aslın parça parça yazıyorum dertliyim bende neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Schwarzkopf said: sevdiginiz kişiden hangi durumlarda, ne yaparsa, ne olursa sogursunuz? sevgi biter mi soguyunca, azalır mı yada? bir insan çok kırılınca ugruna defalarca gözyaşı döktügü birine karşı birden hiç birşey hissedemez duruma gelir mi? bu soruların cevaplarını merak ediyorum, sizden duymak istedim. Şuanda aynen bu durumu yaşıyorum.Çok uzun anlatabilirim ama kısa geçeceğim. 6-7 yıllık bir ilişkisi vardı, Haftalarca kendimi parçaladım onun için,bir kere görebilmek için ne fedakarlıklar yaptım,kaç kere ağladım neden sevgilisi var neden ben bu kadar şanssızım o kadar zaman sonra seve seve bu kızı mı sevdim diye,yemeden içmeden kesildim.Sonra ne oldu ? ben artık dayanamayıp söyledim.Ve dedi ki bunu söyledin şimdi ne olacağını düşünüyorsun.Ben de bunu söylerken seni birdaha görmemeyi göze aldım çünkü böyle yanımda olup da sana dokunamamak çok daha acı veriyor dedim.Yarım saat 1 saat konuştuk sonra bana ne dedi sizce ? ben de senden hoşlanıyorum.Devamında 1-1.5 aydır hergün beraberiz iki sevgili nasıl vakit geçirirse ne yaparsa onu yapıyoruz.Beraber yiyoruz,içiyoruz,geziyoruz,uyuyoruz görüşmediğimiz gün neredeyse yok,konuşmadığımız gün zaten yok.Ama daha geçen akşam ben bir karar aldım.Aradım geçen akşam ve bu şartlar altında artık seninle görüşmek istemiyorum ben bir insanın hayatını mahvetmeyi artık göze alamayacağım en başından sana beni tanımanın hakkın olduğunu söylemiştim ama artık bizim yaptığımız birbirimizi tanımaktan çıktı ve çok yanlış bir hal aldı dedim.Ağladı sızladı sence biraz erken değil mi vs. vs. dedi neyse konuştuklarımızı geçiyorum konuşmanın son anları şöyleydi: -seni seviyorum biliyorsun değil mi ? -ben de seni seviyorum,hem de tahmin edebileceğinden çok. -kendine iyi bak. -sen de,mutluluklar sana,dediğim gibi benimle ya da bensiz. ve telefonu kapattık.şimdi nasılım ? bilmiyorum.dün herhalde 2-3 aydır ilk defa onunla konuşmadığım bir gün oldu.Çok garip ne hissedeceğimi bilmiyorum.Son zamanlarda ona çok kızıyordum böyle bir duruma yol açtığı için,bu işi bu kadar uzattığı ve bu kadar ilerlemesine izin verdiği için ve birdaha görüşmemenin doğru karar olduğunu ve bunu kaldırabileceğimi zannediyordum. Sorunun cevabına gelirsek.İnsan gerçekten sevdiği insandan soğuduğunu düşünüyorsa bile yanılabiliyor,çünkü gerçek sevginin yok olması pek o kadar kolay değil bir süre belki güçlü olduğunu zannediyorsun ama sonra içindeki sevgi seni kemirmeye başlıyor.Benim herkese tavsiyem,gerçekten sevdiğinizi düşünüyorsanız basit nedenlerle bu sevgiyi tehlikeye atmayın,soğuduğunuzu düşündüğünüz zamanlarda sadece biraz uzaklaşın ve sevginin değerini anlayın. ne dertliymişim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Ben de ilk sayfada roket adam'ın söylediği gibi herkese belli bi kredi veriyorum tanışınca. 100 demek, o insanın 4 4lük olduğu anlamına gelmiyor. Olumsuz davranışları size karşı olmasa bile karakterinde varsa giderek hızlı düşer puanları sonuçta. bitince de bitiyor. ilişki içinde gurur yapmak, gururu sevgilinin önüne koymak olabilecek en basit, en çok rastlanan ve en kötü hatadır bence. ilişki ilişki olmaktan çıkıyor anlamsız bir ego savaşına dönüyor, çok moktan. gerçekten sevdiğiniz insanın üstüne gururunuzu koymassınız normalde. ben de 1 kere yaptım, en uzun ilişkim olmasına rağmen ilişkiden çok olimpiyat gibiymiş sonradan farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 @sipeys senle birlikteyken ayrılmamış mıydı öbüründen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 20 yaşındayım. hayatımda tek ilişkim oldu. ilk defa birisine aşık oldum, yeri geldi çok acı çektim üzüldüm kırıldım günlerde o kişinin bana uygun benimde ona uygun olmadığını düşünüp soğumaya+soğutmaya çalıştım. ilişkinin sonraki ayları için tereddütlerim oldu. karşılıklı sevgi çok fazla aşk tutku mutku herşey var ama gel görki böyle çok seven insanlar birbirlerini çok üzülüyolar. ilk bi gün soğudum, artık bitti kesin bitti diyorum içimden, o dakika biri geliyo ''X'' ile ilişkin nasıl gidiyo dediğinde bitti diyemiyorum. süper ya aynı işte güzel gidiyo filan. 2.ci günü malum. alışkanlık özlemek sesini duyma ihtiyacı ve tekrar arıyosun. ve zihninde bitmek bilmiyen acaba şuan ne yapıyo beni özledimi beni düşünüyomu merakı.. sonuç = gene aynı ilişkinin içerisindesin. soğuyo musun? belki üzdüğü bi kaç şeye kırılıyosun ama hiç birisi aklına gelmiyoki soğumaya neden olsun. seviyosan sesini duyduğum an herşey bitiyo (en azından benim için) sanırım başka birisine evet artık soğudum sevmiyorum diyebildiğim de ve 3 gün aramadığım da tam anlamı ile soğucam/soğucaz. aklına gelmeyip onun ne yaptığını merak etmediğinde bu testi kendime çekerek bunu sorgulayabilirim ancak.. soğuduktan sonra ise sadece insan olarak sevilir bence sevgili olarak göremediğin için zaten soğukluk girmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Sly-One said: @sipeys senle birlikteyken ayrılmamış mıydı öbüründen? aynen öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar