fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 cem dinlenmiş kim. başarılı bi şahıssa araştırcam. tırt bi insansa, sadece bi iki espiriyle ünlüyse sadece "babacum cem dinlenmiş dedi" diye hafızamda yer ediceksadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 bu arda durum nedir? şimdi erkekde şey var kadında da bir şey bir şey vr sonra o şek bi şeye şey oluyor.. kadın erkek ilişkisi diyoruz buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 cem dinlenmiş penguende her şey oluru çiziyor işte bizim lisede bir alt dönemdeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 hee hatırladım. pengueni satıp uykusuza döndüğüm için unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 penguen satılır mı? pengueni satmak oğuz aralı satmaktır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 BabacumMostors said: cem dinlenmiş penguende her şey oluru çiziyor işte bizim lisede bir alt dönemdeydi nası da hem kankam, hem de benden aşaa bi seviyedeydi kerata imajı vermeye kasmış kıyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 yok ben beni galiba pek sevmesdi ehe :) bu midasın kulaklarında oynamıştı oynadığı rol yüzünden sübyanla çok dalga geçmiştim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Geçen seferkine yetişemedim bunda postum bulunsun. Devam dunno 500. mektupa kadar eleman seni doğramazsa madalyamı almış olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 bu arda mektubu oudum da.. (evet ben mukaveleleri de okumadan imzalıyorum) yaş kaç? onun aşkı sana extra large mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 kız da taktik yapar, dogru taktik yaparsa parmagında danseder erkek kızın. söyledigim taktigi yaptım ve sadece 1 gün icinde haftasonu boyunca azıcık aramıs olan bay serin bugun sadece cok ozledigini soyleyebilmek icin aradı, cok sevdigini soyledi birkac kere ve benim icin 2 haftadır yapamadıgı biseyi halletti. her sey karsındakinin ruh halini anlamakla ilgili. karsındakini anlayıp ona gore hareket etmek de -taktik- herseyi kontrol edebilme gucu veriyo. bu kadar tahmin edilebilir olmasına akıl sır erdiremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ya arkadaş ben bu dunno yu bildim bileli (tanımam kendisini-nickten biliyorum) aşk acısı filan çekiyo.. yazıktır günahtır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 dunno said: kız da taktik yapar, dogru taktik yaparsa parmagında danseder erkek kızın. söyledigim taktigi yaptım ve sadece 1 gün icinde haftasonu boyunca azıcık aramıs olan bay serin bugun sadece cok ozledigini soyleyebilmek icin aradı, cok sevdigini soyledi birkac kere ve benim icin 2 haftadır yapamadıgı biseyi halletti. her sey karsındakinin ruh halini anlamakla ilgili. karsındakini anlayıp ona gore hareket etmek de -taktik- herseyi kontrol edebilme gucu veriyo. bu kadar tahmin edilebilir olmasına akıl sır erdiremiyorum ilk defa bir şeyi çok yapmaktan sıkılmayan biri görüyorum. böyle bir arkadaşım vardı , analizci detaycı psikopatın tekidir kendisi. o bile baydı.ama bu baymadı yaşadıklarından. bizim sosyologlara falan araştırma konusu işte direk . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 dunno said: kız da taktik yapar, dogru taktik yaparsa parmagında danseder erkek kızın. erkek leşmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 eisenheim said: ya arkadaş ben bu dunno yu bildim bileli (tanımam kendisini-nickten biliyorum) aşk acısı filan çekiyo.. yazıktır günahtır..ehehe:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 içim bayıldı okurken. biz daha birlikte wow oynamayı beceremiyoken böyle dallas gibi ilişkimiz olsa o dakika vururduk heralde birbirmizi. vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Dunno sana bi şiyir armağan ediyorum.. (bu arada cuma cuma demişsin ya, cuma mübarek gündür.) Ben bu grubun eskisiyim. Aynı zamanda kederlisiyim. Mesajlarım çok amma, Görünmüyorsa neyleyim! Yeniler hep ilgi çeker, Adminde bize fırça çeker. Mesaj yazarım her bir yere, Basarlar teşekkürü başka yere. Vefadan yana derdim çok, Anlayana sitem yok. Mektup yazarım cuma cuma Dönüpte yazılmaz bir mektupta bize. Online gözüksemde hep pc de, Hiç arkadaşım yok bu sitede. Tek bir özel mesaj aldım. Onda da uyarı aldım. Üzüntümden yatarken çok ağladım, Sabah kalktığımda yazdım mektup Neden yanlış yazdın dedi bir tane abla. Sahipsizim, diyemedim 'sanane be abla' Allah'tan korkmasam çökertecem siteyi valla. Mesajlarımı görmezden geliyorlar, Sanki kendileri çok biliyorlar. Kendimi ifade etmek için şiyir yazdım. Virüs girdi dediler,şiyirimi yediler. Birine gıcığım vardı, Onuda yönetici ettiler. Ben derim islamının emri, cuma cuma O der imansızlar belli, günah günah. Her zaman derler benim görüşüme göre. Bazende İmam ı Azam a göre. Muhalifler hep ilgi çeker. İtiraz ederim biride beni saf dışı eder. Ufak bir çocuk hükmündeyim, Beni de kaale alın,delirmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar