Perseus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Arkdaşlar .set colordiyom item'a tıklıyorum. Ama .set color 0480 gibi yazmıyom .set color yazıyom direk. Şimdi ekrana renk seçme dialogu geliyo. Buradan reni seçiyom ama item'ın rengi değişmiyo :). Ama bu işlemi dye'tuba uyguladımmı item'ın rengi değişiyo :D. çok acayip bişi diğer itemlarda olmuyo sizce neyden kaynaklanabilir?
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 deri rengin degisir[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad in every job,there is a no!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman..
Lucretius Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 bence hic renk diyalog menusunden renk secme ile ugrasma 0480 gibi renk belirt.[signature][hline]Grandmaster Shooter
Perseus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Ya bunun bir sorunu yok mudur?
RaiDaN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Ben resmen ne coloru ole bi şekilde kullandım nede bole bi sorunla karsılastım en iisi .xcolor 077a gibi yap işte Kolay Gelsin..[signature][hline]www.rebornuo.com [Uo Modifiye] Admin
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Öyle istediğin rengi bulmak biraz daha zor oluyo. Ondan .set color deyip ekrandan seçersen istediğin rengi bulma olasılığın daha yüksek.[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmsin Siz Hayatı Değiştirin Ultima Online Hakkında Aradığınız Her şey için ==> UltimaTurkiye
Öne çıkan mesajlar