Schwarzkopf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 @zgrw düşüncene katılmamakla birlikte bi kaç şey eklicem,, bu haber üzerinde, katilin amcasının işadamı hayyam garipoğlu oldugu ögrenilince durulmaya başlandı, yoksa türkiye hergün binlerce acımasız cinayet işleniyo, ama nedense münevver üzerinde duruluyo degil mi. tam 4 aydır, katilin bulunmamasına ragmen haberi sürekli güncel tutarak..ama nedense bi b.ka da yaramıyo.. bırakın yaa annesinin haftada iki kere show habere bilmem atv ye çıkıp demeç vermesine ayrı bi tav oluyorum zaten... sanki ekrana cıkmak için bu cinayeti beklemiş gibiler... biraz acımasız gibi düşüncelerim ama 4 aydır bu konu iyice sabrımı taşırdı...neyse.. hayat da acımasız zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ben de aynı şeyleri tekrar tekrar söylemekten yoruldum, 13. yada 14. sayfada olcaktı, yazdıklarımı okursan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Bu çocuk benim arkadaşımdı desem gülermisiniz bana? :) ne biçim arkadaşlarım var abi ofh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ailenin acısı cok buyuk olabılır ama,kızın aılesı ozellıklede babası ınanılmaz antıpatık.ve aksıne zararı var tamamen.verdıgı demecler sacma sapan olup herkesı yanıltmaktan baska bırseye yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 filmi çıkıyormuş oha :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Mülteci said: ailenin acısı cok buyuk olabılır ama,kızın aılesı ozellıklede babası ınanılmaz antıpatık.ve aksıne zararı var tamamen.verdıgı demecler sacma sapan olup herkesı yanıltmaktan baska bırseye yaramıyor. Katılmamak elde değil. Bir ara satanist bunlar kızımın üstünde ayin yaptılar bile demişti. Tamam acısı fazla ama, dinleyen insan bıkıyor bir süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Bu arada bu sabah ben bir yerde "Çanakkale ve Balıkesir polisleri alarma geçti" diye bir haber gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ben de az önce gördüm de izleyemedim misafir vardı.biri aydınlatabilir mi? orda mı görülmüş cem g.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 sufle said: ben de az önce gördüm de izleyemedim misafir vardı.biri aydınlatabilir mi? orda mı görülmüş cem g.? Aket-Atum said: Bu arada bu sabah ben bir yerde "Çanakkale ve Balıkesir polisleri alarma geçti" diye bir haber gördüm. 1 Önceki sayfada yazıyor halbuki... :) zgrw said: Balıkesir - Çanakkale arasından ihbar gelmiş... Umarım yakalarlar ve adalet yerini bulur... İSTANBUL'da öldürülen lise öğrencisi Münevver Karabulut'un katil zanlısı olarak aranan Cem Garipoğlu ile ilgili ihbar Çanakkale ve Balıkesir polisini alarma geçirdi. Çanakkale Emniyet Müdürlüğü, Münevver Karabulut'in katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun 06 ZJY 29 plakalı kırmızı Renault Clio marka otomobille Ayvacık İlçesi, Küçükkuyu Beldesi istikametine gittiği ihbarını aldı. Çanakkale polisi, otomobilin il sınırlarını geçmiş olabileceği ihtimali üzerine durumu saat 17.10'da Balıkesir polisine bildirdi. Bunun üzerine Balıkesir polisi, Edremit, Burhaniye, Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile aracın bulunduğu güzergahtaki ekipleri telsiz anonslarıyla uyardı. Polis, kırmızı renkli otomobili aramaya başladı. http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=15&ArticleID=1118734&Date=17.07.2009&b=Balikesirde%20Cem%20Gariboglu%20alarmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 "Recep Tayyip Erdogan" said: “Bu ülkede bir başbakan olarak, bir baba olarak çocuklarımızın yarınları için özellikle bir şey vurgulamak istiyorum. Hiçbir görsel medya patronu gençliğimizin ahlaki erozyonuna fırsat vermemeli. Yarın öyle bir bela olur ki bu bela onların başına da vurur. Anneler babalar olarak bizim de üzerimizde görevler var. Son zamanlarda bazı arzu edilmeyen cinayetler, katliamlar duyuyorsak anne baba olarak kendimizi hesaba çekmeliyiz. ‘Acaba biz nerede hatalar yaptık’ diye üzerinde durmalıyız. Sınırsız, kontrolsüz bir ahlaki erozyonun olduğu yapılanma gerçekten bizi dertlendiriyor. Onun için aileye sahip çıkacağız. Kendi başına bırakılan ya davulcuya ya zurnacıya. Davulcu, zurnacı kızmasın. Bununla ne demek istediğimi anlıyorsunuz.” Kaynak: Hurriyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Başbakan böyle konuşuyorsa katilin neden bu zamana kadar yakalanamadığı belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 film çekilmesine onay veren ailesine çok şaşırdım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Bence film olayı yanlış.Ama ailesinin nasıl bir psikolojide olduğunu düşünmek zor.Yani kimse kimseyi ailesi kadar düşünüp, hatırasına sahip çıkamaz.O kadar çok şey söylendi ki.Cinayet delili görüntülerin birden yok olması,Adli Tıpta anmak istemediğim o hata ve ''tvde konuşacağına önce kızına sahip çıksaydın'' diyen yetkililer.Bence bu baba bu kadar ısrarcı olmasa ve direnip kendini göstermeseydi belkide olayın üstü kapanacaktı.Belki de kızları bu kadar rencide edilmişken hikayesini kendi istedikleri ,izin verdikleri şekilde anlatılmasını istemişlerdir. Türkiyede bir yanlışlık var bence.İşini iyi yapamayan yetkililerin, mağdur kişiyi ahlaksız bunlar diyerek onlarca kere daha mağdur etmesi ne kadar vicdani,ahlaki? Yani bu kadar kolay mı kendine göre bir ahlak anlayışı yaratıp, geri kalana orospu damgası vurmak, katli vacip fetvası vermek adamlığa yakışır mı?Bence bunu sorgulamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Turkiye'de damga vurup ahlaksiz demek prim yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Prawler said: "Recep Tayyip Erdogan" said: “Bu ülkede bir başbakan olarak, bir baba olarak çocuklarımızın yarınları için özellikle bir şey vurgulamak istiyorum. Hiçbir görsel medya patronu gençliğimizin ahlaki erozyonuna fırsat vermemeli. Yarın öyle bir bela olur ki bu bela onların başına da vurur. Anneler babalar olarak bizim de üzerimizde görevler var. Son zamanlarda bazı arzu edilmeyen cinayetler, katliamlar duyuyorsak anne baba olarak kendimizi hesaba çekmeliyiz. ‘Acaba biz nerede hatalar yaptık’ diye üzerinde durmalıyız. Sınırsız, kontrolsüz bir ahlaki erozyonun olduğu yapılanma gerçekten bizi dertlendiriyor. Onun için aileye sahip çıkacağız. Kendi başına bırakılan ya davulcuya ya zurnacıya. Davulcu, zurnacı kızmasın. Bununla ne demek istediğimi anlıyorsunuz.” Kaynak: Hurriyet boyle zihniyetin icine tukureyim ben ya. yazik kimler yonetiyor turkiye'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Sokağa çıkalım toplanalım bir kıvılcım yaratalım; yangına dönüşsün, yakalım, yıkalım, dökelim önümüze ne gelirse desem kıçınızı sallamazsınız o yüzden oturduğunuz yerden hedede hödede bu ülkeyi kimler yönetiyor vah vah demeyi bırakın baydı artık. Bu söylemler hiçbir işe yaramayacak durduk yere stres yapmış olacaksınız. Eh sağlığınızla oynamayın o halde boşvermeye devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 burtonesk said: film çekilmesine onay veren ailesine çok şaşırdım ben. hıc sasırmadım.basrolde babası oynar kızın.soylemedı demeyın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 tabi bu cinayet kimi psikopatlarada örnek olmuş. http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Life&id=X1248014170359&date=19Temmuz2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Nessarien said: Sokağa çıkalım toplanalım bir kıvılcım yaratalım; yangına dönüşsün, yakalım, yıkalım, dökelim önümüze ne gelirse desem kıçınızı sallamazsınız o yüzden oturduğunuz yerden hedede hödede bu ülkeyi kimler yönetiyor vah vah demeyi bırakın baydı artık. Bu söylemler hiçbir işe yaramayacak durduk yere stres yapmış olacaksınız. Eh sağlığınızla oynamayın o halde boşvermeye devam edin. Yakıp yıkmadan serzenişde bulunamaz mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 bulunursun ama istediğini elde edemezsin öyle show yapmış olursun bkz geleneksel cumhuriyet gezileri, yürüyüşleri. türkiye laiktir laik kalacak demeyi bilen gelmişti ne oldu ? kalır kalır öyle merak etmeyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Nessarien said: türkiye laiktir laik kalacak demeyi bilen gelmişti ne oldu ? Hiç gelmeseymiş hiç demeseymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Abi konuyu niye buraya yönlendiriyosun anlamıyorum. Burada ölen fahişe de olsa devlet bunun katilini arayacak bulacak. Bu kadar basit. Sanene isterse kız davulcuya gider isterse zurnacıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Etkisi oldu mu ? Yok. Oylar ne oldu ? Arttı mı ? Artmadı. Tepki verilen parti geri adım attı mı ? Atmadı. Tepki verilen parti daha düşük oy mu aldı yoksa daha yüksek oy mu ? Daha yüksek oy aldı. Tepki verilen parti borusunu öttürüyor mu ? Öttürüyor. Eh iyi bir show oldu işte.. Demek ki neymiş demokratik hedede hödede tepkileri bir işe yaramıyormuş ama o sokakları yakıp yıkarsan amacına ulaşana kadar geri adım atmazsan işte o zaman düşüncene sahip çıkmış olursun ve karşındaki senin dişli olduğunu görüp durumu idare edemeyecek duruma düşünce geri adım atar. Bu dünyanın her yerinde böyle ayrıca burası isviçre değil o yüzden çok şık yürüdük niye işe yaramadı diye düşünecekseniz çevrenize bir bakmanız gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Abi tüm ısrarlarına rağmen bu topiği o yöne çekemiyceksin. Onu içinde cevap yazmıyorum. Altını çiziyorum. Ben ister kızıma sahip çıkarım ister çıkmam. Kızım ister zurnacıya kaçar isterse yan fülütçüye. Bu devlette yaşayan vergi veren birinin başına bişi gelirse devlet bunun sorumlusunu bulmak zorunda. Thats it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Bu ülkenin insanları kendilerinin koyun olarak güdülmesine alışmış... Aksi taktirde "sen kızına sahip çıkmazsan öldürürler" demeye getiren bir insana bu kdar rahat oy veremezlerdi... Ben kızımı sokağa özgürce salabilmeliyim, davulcuya yada zurnacıya kaçtığı kimseyi ilgilendirmez, ben ona güvenmişim ki sokağa salabiliyorum, gerei geleceğine inanıyorum ama tek parça geri gelmesini istiyorum... Senin görevinde bunu garanti etmek, başına bişi gelirse sorumlularına adalet sağlamak... Başkan yada emniyet müdürünün çıkıp "kızına sahip çıksaydın" ne kadar doğru? Vicdanen düşünsünler biraz... Sırf bu lafı diyerek insanların özgürlüklerine mani oluyorlar, insan haklarını çiğniyorlar... Kendi özgürlüklerine de mani oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar