Overseer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 22" lcd monitörü elimden düşürmek suretiyle ortadan ikiye bölen bir insan müsvettesiyim. Aynı zamanda bütün parçaları gözyaşları içerisinde birleştirip pc ye bağladığımda, 3 saniye açılıp backlightin söndüğünü gözlemledim. kapandıktan sonra ekrana fener tuttuğumda görüntünün orada olduğunu gördüm. sanırım backlight veren soğuk katotu bozurtturdum. ankarada samsung için bu tarz yedek parçalar nerede bulunur bilen var mı? ya da web sitesi falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 yazık olmuş be. garantisi sürüyosa tamir edebilirler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Geçmiş olsun, Mavi bilgisayar ı deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 samsung her yerde teknik servis dukkani acti bunlara gidebilirsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 oha evlat acısı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 garanti kapsamında yaparlarsa denerim ama görünüşü bile pek fena kasası bile yamuk duruyo hehe. teknik servis aramıyorum bu arada. yedek parça istemiştim. çünkü yaklaşık 50 milyon civarı falan olması lazım o tüplerin ben de montajını biliyorum. servis sokmak istemiyorum araya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 of şasi yamulmuş, çapraz mı düşürdün :/ valla parçası nerden bulunur bilemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Yedek parcalari garantili olarak bulamazsin, ama bi sekilde sendeki tupun modelini aratarak sana yakin servislerden birinde sansini deneyebilirsin, baya bi gak guk vermeyiz hede hodo cekerler, zira montaj kaydi olmadan yedek parcayi direk satmazlar, kayitda para demek haliyle. orda isini muhabbetle halledemezsen ebay den bakarsin isigina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar