NoMiza Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 son günlerde mecliskulislerindendeki en revaçta söylentiye göre bakanlarımızdan biri IQ testim yaptırmış ve sonuç kendisini pek memnun etmemiş bu yüzden de herkesten gizlemiş.Aradan zaman geçmiş,bir gün dostlarıyla sohbet ederken konu eğitim sistemine,oradan da IQ testlerine gelmiş.Bir anda kendi testinin sonucunu hatırlayan Bakan,'ben bu IQ testlerine inanmıyorum.Test yaptırdım Allah sizi inandırsın 55 çıktı.Olacak iş mi?' diye dert yanmış.Dostları bunun üzerine 'haklısınız bu testler her zaman doğru sonuç vermiyor.Sizin zekanızın teste mi ihtiyacı var?' gibi cümlelerle Bakanı överek konuyu geçiştirmişler.Malum ortalama IQ dercesi normal insanlarda 100. Bir gazeteden okuduğum haber böyleydi.Fıkra gibi ama gerçek ne yazık ki.İşte Türkiye'nin durumu...Bizi yönetenlerin zekasına artık kimse güvenmez umarım!![signature][hline] gozunu kIrpma, duserim...(Ay Parcasi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 küçük harfleri okuyamayan milletvekilimiz bile vardı ..[signature][hline]in god we trust, all others pay cash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoMiza Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 gerçekten bak onu bilmiyodum vah halimize :)[signature][hline] gozunu kIrpma, duserim...(Ay Parcasi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Neler var inanamazsınız... Bizi yönetmeye çalışan ama daha kendisini yönetmekten aciz olan kişiler var ne yazık ki.[signature][hline]They feed on the living to stay undead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Kamer Genç gibi birinin Milletvekili, Meclis Başkan Vekili olabildiği bir memlekette yaşıyoruz arkadaşlar. Daha tartışmamıza gerek var mı sizce.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Başlığı okuyunca Bush sanmıştım ama neyse... Bu da çok yabancı gelmedi :)[signature][hline]It's the sensible, logical thing to do of course; which is why we won't do it Tanis the Half Elven Dragons of Autumn Twilight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Liderlik vasfı için IQ'ya değil EQ'ya ihtiyaç var. Zaten IQ'su yüksek olan adamın meclisde ne işi var? ;)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Zamanında bi sağlık bakanımız vardı, hatırlamıyosunuz galiba.. "Bu virüslerin hepsi gavur, türke bişi yapamazlar.. Adlarına bakın, siz hiç Ahmet, Mehmet diye virüs duydunuz mu?"[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 sanmiyorum 55 olabilecegini minimum IQ 69 falan benim bildigim, oda zeka ozurlu demek[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: AssassiN, 27 Mayıs 2004 16:28 tarihinde demiş ki: sanmiyorum 55 olabilecegini minimum IQ 69 falan benim bildigim, oda zeka ozurlu demek Birkaç çeşit IQ testi var. Bazılarında normal insan zekası 120'yken bazılarında 100 olabiliyor. Tabi alt sınır da buna göre değişim gösterebilir.[signature][hline]They feed on the living to stay undead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 walla kırların tayyip'in charisma 18 dediği bi memlekette herşey olur.oligarşiyle yönetiliyoruz şu anda zaten adı demokrasi...k.çımın demokrasisi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 la bizim kopegin iq su 37 idi dalmacyali ama iq degil eq onemli[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 BOccOB, eq duygusal zeka demektir. Karşındakinin duygularını nasıl kullanabileceğini bilmek ayrıcalıklı bir olay. Hani şu SW'daki force persuade gibi. Lider kişiliğine sahip olabilmek için yüksek EQ'ya ihtiyacın var. Olaya şöyle bak IQ'su yüksek olan ile EQ'su yüksek olan iki meclis üyesi olsun. Bir vatandaş gelip açım aç bana yardım edin diyince, IQ'su yüksek olan, bak şöyle bir ekonomik program yaptım x=y^2+5/2 bla bla bla. Bu programa göre ekonomi düzelecek sende rahat edeceksin der. EQ'su yüksek olan adam ise gel hemşerim sana bir çorba ısmarlıyayım şu meclis lokantasında der, hem derdini anlatırsın bana. Gelecek seçimde oyu EQ'su yüksek olan alır. Hiçbir şey yapmasada.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: BOccOB, 27 Mayıs 2004 16:59 tarihinde demiş ki: O yüzden iyi politikacıların çoğu fen çıkışlı metaematiksel zekası olan insanlar... ite muhendıslerın yonettıgı bır ulkede oldugumuz için 2 adım ılerı gıdemıyoruz avrupada polıtıkacıların cogu sozel cıkıslı olur polıtıkacının fen bılgısıne matematık bılgısıne degıl Konuşma sanatı ,tarıh,cografya,edebıyat,sıyaset,felsefe,mantık,sosyolojı gıbı konularda uzman olması lazım bakın amerıkadada muhendısler polıtıkacı oluyor sonuç yetkılılerınden bırı ankara ya gelıyor ve anadolu burdan cok uzaktamı dıyor[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 yazık bizeeee yaaaa[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Dralnu, 27 Mayıs 2004 14:22 tarihinde demiş ki: küçük harfleri okuyamayan milletvekilimiz bile vardı .. çiçek sulayanlarıda unutmamalı...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ben 75 alt sınır diye biliyorum, 75- düzeltilemeyen zeka geriliği yani "idiot" olma hali...[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 oha benim gibi birinin bile (tam hatırlamasamda) 139 çıktığına göre bu adam ölsün :PP[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 yavrum ben sana milletvekili olamazsın demedimki adam olamazsın dedim...[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 55 gerizekalı ötesi birşey,kim söylemişse iyi sıkmış.55 olunca kafayı duvarlara,kapılara vurur adam.. terrierlerin bile iq 38[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad in every job,there is a no!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Gerçekse yazık valla.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: Viktor, 27 Mayıs 2004 17:32 tarihinde demiş ki: bakın amerıkadada muhendısler polıtıkacı oluyor sonuç yetkılılerınden bırı ankara ya gelıyor ve anadolu burdan cok uzaktamı dıyor rofl :D[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: Apache, 28 Mayıs 2004 12:49 tarihinde demiş ki: 55 gerizekalı ötesi birşey,kim söylemişse iyi sıkmış.55 olunca kafayı duvarlara,kapılara vurur adam.. terrierlerin bile iq 38 Terrierler kafasını duvara vurmuyor ama. Bir terrier'i bütün meclise değişmem ben şahsen.[signature][hline]You met me at a very strange time in my life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoMiza Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 çok güldüm ya ağlanacak halimize gülüyoruz işte ancak o kadarı oluyor..[signature][hline] gozunu kIrpma, duserim...(Ay Parcasi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Kara Mizah işte :P[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar