Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IQ'su 55 miş

NoMiza

Öne çıkan mesajlar

son günlerde mecliskulislerindendeki en revaçta söylentiye göre bakanlarımızdan biri IQ testim yaptırmış ve sonuç kendisini pek memnun etmemiş bu yüzden de herkesten gizlemiş.Aradan zaman geçmiş,bir gün dostlarıyla sohbet ederken konu eğitim sistemine,oradan da IQ testlerine gelmiş.Bir anda kendi testinin sonucunu hatırlayan Bakan,'ben bu IQ testlerine inanmıyorum.Test yaptırdım Allah sizi inandırsın 55 çıktı.Olacak iş mi?' diye dert yanmış.Dostları bunun üzerine 'haklısınız bu testler her zaman doğru sonuç vermiyor.Sizin zekanızın teste mi ihtiyacı var?' gibi cümlelerle Bakanı överek konuyu geçiştirmişler.Malum ortalama IQ dercesi normal insanlarda 100.
Bir gazeteden okuduğum haber böyleydi.Fıkra gibi ama gerçek ne yazık ki.İşte Türkiye'nin durumu...Bizi yönetenlerin zekasına artık kimse güvenmez umarım!![signature][hline] gozunu kIrpma, duserim...(Ay Parcasi)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AssassiN, 27 Mayıs 2004 16:28 tarihinde demiş ki:
sanmiyorum 55 olabilecegini
minimum IQ 69 falan benim bildigim, oda zeka ozurlu demek
Birkaç çeşit IQ testi var. Bazılarında normal insan zekası 120'yken bazılarında 100 olabiliyor. Tabi alt sınır da buna göre değişim gösterebilir.[signature][hline]They feed on the living to stay undead.
Sosyal ağlarda paylaş

BOccOB, eq duygusal zeka demektir. Karşındakinin duygularını nasıl kullanabileceğini bilmek ayrıcalıklı bir olay. Hani şu SW'daki force persuade gibi. Lider kişiliğine sahip olabilmek için yüksek EQ'ya ihtiyacın var.

Olaya şöyle bak IQ'su yüksek olan ile EQ'su yüksek olan iki meclis üyesi olsun. Bir vatandaş gelip açım aç bana yardım edin diyince, IQ'su yüksek olan, bak şöyle bir ekonomik program yaptım x=y^2+5/2 bla bla bla. Bu programa göre ekonomi düzelecek sende rahat edeceksin der. EQ'su yüksek olan adam ise gel hemşerim sana bir çorba ısmarlıyayım şu meclis lokantasında der, hem derdini anlatırsın bana. Gelecek seçimde oyu EQ'su yüksek olan alır. Hiçbir şey yapmasada.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 27 Mayıs 2004 16:59 tarihinde demiş ki:
O yüzden iyi politikacıların çoğu fen çıkışlı metaematiksel zekası olan insanlar...

ite muhendıslerın yonettıgı bır ulkede oldugumuz için 2 adım ılerı gıdemıyoruz avrupada polıtıkacıların cogu sozel cıkıslı olur polıtıkacının fen bılgısıne matematık bılgısıne degıl
Konuşma sanatı ,tarıh,cografya,edebıyat,sıyaset,felsefe,mantık,sosyolojı gıbı konularda uzman olması lazım bakın amerıkadada muhendısler polıtıkacı oluyor sonuç yetkılılerınden bırı ankara ya gelıyor ve anadolu burdan cok uzaktamı dıyor[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

oha benim gibi birinin bile (tam hatırlamasamda) 139 çıktığına göre bu adam ölsün :PP[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Sosyal ağlarda paylaş

55 gerizekalı ötesi birşey,kim söylemişse iyi sıkmış.55 olunca kafayı duvarlara,kapılara vurur adam.. terrierlerin bile iq 38[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
in every job,there is a no!-Aynalı Sazan
allah allah deyip geçer genç osman..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 27 Mayıs 2004 17:32 tarihinde demiş ki:
bakın amerıkadada muhendısler polıtıkacı oluyor sonuç yetkılılerınden bırı ankara ya gelıyor ve anadolu burdan cok uzaktamı dıyor

rofl :D[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 28 Mayıs 2004 12:49 tarihinde demiş ki:
55 gerizekalı ötesi birşey,kim söylemişse iyi sıkmış.55 olunca kafayı duvarlara,kapılara vurur adam.. terrierlerin bile iq 38

Terrierler kafasını duvara vurmuyor ama.
Bir terrier'i bütün meclise değişmem ben şahsen.[signature][hline]You met me at a very strange time in my life.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...