pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Allah belasını versin. Sabahtan beri 500 tane yumurta açtım 4 tane kulak, 2 tane de dandik cübbe düştü. Gittim paşa paşa aldım tavşanımı. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 o yumurtalardan cukulata dısında bisi dusuyo muydu ya? dun actım bi 30 tane falan da hic baska bisi cıkmadı. eyvah yine valentine eventindeki gibi uykusuz geceler mi baslıyor yoksa. tam da ulduar zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 tavşan ne için pet mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Abi ne 500ü naptın ya. Lightbringer'da alli oynuyorum, Goldshire'da millet öyle bi yerleşmiş ki innin etrafına, 1 tane alısan helal olsun. Bi de bu aralar bütün oyunlarda bi d/c dalgası sürüp gidiyo. Tam yumurta görüyorum aldım sanıyorum, laga girmişim 2000ms'yi alıyorum elime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Devilmanta said: tavşan ne için pet mi? Tavşandan 62 yapıyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Ben bu event e kasamam ya nedir yani bu yuh oldum, her taraf adam kaynıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ya zaten paskalya bizim olayımız değilki. Ama paskalya çöreğine biterim. de şu tavşan olayını biri açıklasa ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Devilmanta said: ya zaten paskalya bizim olayımız değilki. Ama paskalya çöreğine biterim. de şu tavşan olayını biri açıklasa ya?? Ya onu aldıktan sonra, sen koşunca o arkandan geliyo. Sana yetişemiyo, sende oley tavşandan hızlıyım diye seviniyosun. Budur... (62 yi beğenmediysen) Spring rabbit ftw. Make love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 The meta-achievement requires 8 of the event achievements to be completed. 1. I found One Find a brightly coloured egg. These can be found in the capital cities and allegedly in the first few starting areas. 2. Hard Boiled Lay an egg in Un'Goro Crater's Golakka Hot Springs as a rabbit during the Noblegarden celebration. Dunno what that's all about. Edit: According to Kam's PTR Guide you can get a Blossoming Branch for 10 chocolates from a Noblegarden vendor and that turns a party member into a rabbit 3. Noble Garden Hide a [Brightly Coloured Egg] in Stormwind City. Eh? I thought you had to FIND them? Buy a brightly coloured egg for 5 chocolate. Hide it. Loot it. Get a chocolate or other item back. Win! 4. Desert Rose Use the Spring Robes you get in an egg, or purchase for 50 chocolates, when equipped and they will plant a flower in the ground. You need to plant a flower in the deserts of The Badlands, Silithus, Thousand Needles, Desolace and Tanaris. There is a mere 1 minute cooldown on the robes, so just a bit of travelling is needed for this one. Edit:Shamelessly ripped from Kam's Guide!! 5. Chocoholic I'm guessing this is "Chocolate Lover" and requires you to eat 25 Noblegarden Chocolates. Edit: or are there TWO chocolate eating achievements here? 25 chocs and 100 chocs? 6. Spring Fling Find your pet [Spring Rabbit] another one to love in each of the towns listed below. You need a Spring rabbit's foot, this can be bought for 100 chocolates or maybe a random drop from an egg. Get it near other rabbits in Azure Watch, Dolanaar, Goldshire and Kharanos and watch them mate :P. 7. Shake Your Bunny-Maker Use [Spring Flowers] to place rabbit ears upon females of at least 18th level. Currently I have only found that these are a random drop - fucking Blizzard.(Edit: Kam says you can buy them for 50 chocolates) Use it on a female of every race. 8. Blushing Bride /kiss someone wearing an [Elegant Dress] while wearing a [White Tuxedo Shirt] and [Black Tuxedo Pants]. Do exactly what it says on the tin. These will give you "... the Noble" as a title. (copy - paste) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Kojiroh said: Abi ne 500ü naptın ya. Lightbringer'da alli oynuyorum, Goldshire'da millet öyle bi yerleşmiş ki innin etrafına, 1 tane alısan helal olsun. Bi de bu aralar bütün oyunlarda bi d/c dalgası sürüp gidiyo. Tam yumurta görüyorum aldım sanıyorum, laga girmişim 2000ms'yi alıyorum elime. Sabah 8'e kadar bomboştu ortalık, kolayca topladım eşyaları. :) Şimdi görevlerdeki bölgelere gitmek kaldı bir tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Sabah 5 civarı innin etrafında 15 kişi yatmış, 10 kişi de etrafta dolanıyodu, yattım ben de. Daha fazla inanmam lazımmış demek ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ya ne eziyet bi event bu böyle ya 10 tane yumurta topladım oyundan soğudum ben nası o kadar topluyo herkes :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 2 dress, 1 tavşan yapan çiçenk, 1 tavşan kulağı çıktı bna.çukulataları harcamadım bile, hatta yedim 25 tanesini, hepsi çıkıo yumurtalardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 100 tane yemek lazım meta icin. 100 tane de pet icin lazım, ya da cok ballıysanız yumurtadan da cıkabilir pet. pet dısında hersey cıktı bana 200 kadar actım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Ne kolaymış bea 2 saatte bitirdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 1 günmü sürüyor bu event? Ne diye herkezle beraber sabahın köründen yumurtalara saldırdınız, onu anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 1 haftası var, takvimde yazıyo. Şahsen 4 civarı dailyleri yapmak için girdim, dailyleri yaparken arkadaş noblegarden başlamış dedi, öyle başladım yapmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Eventlerden nefret edelim, ettirelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 @Kojiroh "1 günmü sürüyor bu event?" derken kaç gün sürdüğünü sormadım zaten. "sanki 1 gün sürüyormuş gibi ne diye bu derece acele ettiniz" demek istedim. Bırakın ortalık bir yatışsın, 2-3 gün sonra tüm achicleri yapmanız 1-1,5 saatinizi ancak alıcak, tüm yumurtalar yerde bekliyor olacağı için. Harcadığınız saatlerinize yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Peki öğrendim her şeyi ufkum açıldı saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Kamp yapanlara gıcık oldum,her köşede bekleyen biri var bir tek ben sağa sola koşuyorum:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ahahahah olm köşecimi bunlar? Git sende bekle birinde, hızlı olan alır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 WTB Female Dwarf Karazhan realmindeyim, dalaran north bank'da bulusalım plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 sdfsd hicbi yerde yok female dwarf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 bg'de arıcaz mecbur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar