Dynun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 town center'dan çıkarsın binaları yıkarsın ne buyursam yaparsın age of empires köylüsü koyunları kesersin barrack'ları dikersin wonder'larda nefersin age of empires köylüsü erkeğin odun keser kadının balık tutar ispanyolsa pek şeker age of empires köylüsü demarco'yum bu canımdan usandım nice deathmatch'leri sensiz kazandım sen olmasan feodal'da pısardım adı güzel kendi güzel age of empires köylüsü avcısı var işçisi var tamircisi var çiftçisi var seyis ile koyunun ne ilgisi var aptal olma age of empires köylüsü bir sözümle monastery kurarsın onager'in yarasını sararsın 50 food'a emeğini satarsın senin de amına koyim age of empires köylüsü conquistador sagusu: conquistador öldü mü idle villager kaldı mı monk’lar relic aldı mı imdi castle yıkılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 açılmıştı yıllar önce http://forum.paticik.com/read.php?62,3433737,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 bak hep böyle güzel konular aç işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 yalnız yavaş yavaş açılmıştı botluğuna doğru ilerlediğimi ve gerçekten işsiz güçsüz bir adama dönüştüğümü fark ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar