arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Sphere'ı görünce aklıma geldi, The Abyss muhteşem bir filmdir. Cameron filmi ve başrolde Ed Harris. İzlemediyseniz mutlaka izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 event horizon çok tırışka filmdi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 illa ki http://forum.yedincigemi.com/index.php?showtopic=1129 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Abyss efsaneydi ya. çok vurucu bence de :) 2001 i izle, 2. ara da uyumamışsan sınavı geçmişsindir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 aynen abi izlemediysen sphere ve abyys kaçmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 star trek tng ile basla sonra ds9 izle arkasindan voyager yap. en son enterprise yap ds9 3uncu sezonda voyager a basla. ayni anda izle originaldan uzak dur bayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Contact cidden cok guzel film. Her ne kadar Jodie foster'in oyunculugu beni deli etse de bazen, iyi film bayagi. 2001 Space Odyesseyde hikayeden yana cok etkileyici bisi yok ama ortamlar cok cok iyi, atmosfer falan cok inandirici begendim ben. Onun disinda da abyss'i cok begenmedim... ciktigi zaman belli ki cok orjinalmis konsept olarak ama o kadar cok taklit edilmis ki ilk defa izleyen cok etkilenmeyebiliyor (bence). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 contact'ı ilk kez sinemada izlerken hatırlıyorumda hissettiklerimi. çok heyecanlıydı ya. :) ulan şöle kalite bi bilimkurgu çevirin ya. alooo holivuud kime diyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 children of men izledim şimdi. güzeldi hoştu distopya falan en nihayetinde güzel olmak zorunda ama o kadar da mükemmel değildi bence :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 children of men ne bileyim,günümüz sinemasına göre erken çekilmiş bir filmdi,bence çok iyiydi.Konusunu falan geçtiğimizde teknik olarak ciddi anlamda erken çekilmiş bir filmdi,insanlar pek sevemedi hazırlıklı olmadıklarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Mr_Hand said: event horizon çok tırışka filmdi ya. hayir degildi be cokzeldi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Süperdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ooo hacılar şimdi sphere'i okuyordum imdbden ve bunu cnbcede izlemiştim yarısından sonra tahmin ettiğim film yüzde 99 efsane ötesi birşeydi tekrar izleyeyim şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Children of men'in tek plan efsane sahneleri çok başarılıdır. Ortamda bana nedense HL2 'yi anımsatır. ben çok beğenmiştim. Hele ki o kaos sahneleri çok güzeldi. Her ırktan, dinden, düşünceden insanın tepkileri filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 burtonesk said: Mr_Hand said: event horizon çok tırışka filmdi ya. hayir degildi be cokzeldi =( +1, gerilim bilim kurgu dalında gönlüm de birinci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 event horizon harika bir filmdi. bu kadar altima sica sica izledigim ama begendigim baska bir film yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 izlmediysen 1984 yapımı olan Dune izle (david lynch yönetmeni) 2 versiyonu var, ben kısayı tercih ediyorum ama uzunuda izliyebilirsin daha fazlası için. film muhteşem diyemem ama gayet iyi, sci-fi seviyorum diyen herkesin izlemesi gereken bir film bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Gladmir said: burtonesk said: Mr_Hand said: event horizon çok tırışka filmdi ya. hayir degildi be cokzeldi =( +1, gerilim bilim kurgu dalında gönlüm de birinci. alala doğru filmden mi bahsediyoruz ya :) hani şu şu bi gemiye giriyolar da işte cehenneme gitmiş olduğunu anlıyolar sonradan. daha sonra aralarından bi eleman da cehenneme gidip dellenip geliyo -tabi orasını göstermiyo sadece dellenmiş haliyle oralığı birbirine kattığını görüyoruz- falan?? bu film di mi? yanlış mı hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Doğrudur, bu film. Atmosfer, karakterler ve efektler herşeyiyle tam dı, ne fazla ne az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 solaris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Stalker izle. Yerse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 yemez bence. yemesin yani kimsenin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Stalker güzel film ama öyle deme :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 3 saat boyunca bi resme bakabilirmisin deseler. hadilan derim. aynısı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Abi ben o filmi izledim. Gayet değişiyodu sahneler ya. Biraz otluk falan sonra binanın içinde çölümsü ortam falan vardı artifact arıyolardı. O diil miydi Stalker? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar