Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cep Telefonundan Ultima Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben bir ara cok kasmistim, acep J2ME ile bir UO Client`i yazilabilir mi falan filan diye..

Sonradan sallamistim o fantaziyi.. Zannetmiyorum, ama imkansiz diye bir sey yok elbette. Pek basarili olacagini sanmiyorum ama :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
.. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers ..
Mesaj tarihi:
said:
kenzap, 25 Mayıs 2004 13:59 tarihinde demiş ki:
benim 6600 var ama 128mb hafıza kartı ultima online sığmaz eğerki 1gp hafıza kartı çıkarsa oynanabilir ama mouse olmadan kasar

Bendede var 6600 1 gb hafıza kartı var nihoho :)[signature][hline]I'm the lead singer of my band, I get all the girl's to take off their underpants
And the lead singer of my band, my salsa
Makes all the pretty girl's wanna dance
My salsa, look out for my next single, it's called My Salsa...
My salsa, salsa, salsa, salsa, my salsa
Makes all the pretty girls wanna dance
And take off their underpants
My salsa makes all the pretty girls wanna dance
And take off their underpants, my salsa
Mesaj tarihi:
Ah öyle bişey olsada heryerde girebilsek.Çok hayal etmiştim zamanında umarım 10 yıl sonra olur öyle bişey :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

Msn<--------->ICQ
Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki:
Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!

Mesaj tarihi:
Java clientler var ama sonuçta mul dosyalarını felan nasıl cep telefonuna yüklemeyi düşünüyorsunuz? 400 mb felan.

birde o oynamayı düşündüğün telefonun işlemcisi ne =P 1ghz işlemci varsa oynarsın =P

İşin şakası bir yana biraz zor bu sevda.

Server yönetmek için ise çok güzel bir sistem. Bizim UO adminimiz WapTR'nin kurucusuydu. Wap'da yönetim için bi güzellik yapmıştık ama sonradan salladık. Çok zevkli bir olay. Gecenin köründe biri telefon ediyor. Baba server sapıttı bi restart atın.
Hemen Wap'dan girip restart server =}
Mesaj tarihi:
said:
WildGenie, 25 Mayıs 2004 21:34 tarihinde demiş ki:
Java clientler var ama sonuçta mul dosyalarını felan nasıl cep telefonuna yüklemeyi düşünüyorsunuz? 400 mb felan.

birde o oynamayı düşündüğün telefonun işlemcisi ne =P 1ghz işlemci varsa oynarsın =P

İşin şakası bir yana biraz zor bu sevda.

Server yönetmek için ise çok güzel bir sistem. Bizim UO adminimiz WapTR'nin kurucusuydu. Wap'da yönetim için bi güzellik yapmıştık ama sonradan salladık. Çok zevkli bir olay. Gecenin köründe biri telefon ediyor. Baba server sapıttı bi restart atın.
Hemen Wap'dan girip restart server =}

400 mb mul dosyası dert degil 512 mb lik hafıza kartları var :) Yavaş yavaş çözümlüyoruz bi Nokia yuetkilisi çagırıp okutturalım yapsınlar bari...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 25 Mayıs 2004 21:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
OpenGL desteği olan telefonun işlemcisinden mi bahsediyorsun ? Adamlar Splinter Cell 'i yapmışlar telefona, UO çok daha basit bir şey olurdu..

Gerçi benim bahsettiğim o şekilde değildi :) Tamamen Lite bir Client idi.. Yani mul dosyaları falan kullanılmayacak. Genel olarak 8-10 tane şekil olacak, tüm NPC ler aynı şekilde, tüm itemlar aynı şekilde falan gibi olacaktı.

Ama dediğim gibi kasmak lazım. Baya kasmak lazım. J2ME nasıldır hiç bilmiyorum..[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
.. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers ..
Mesaj tarihi:
said:
Justin, 26 Mayıs 2004 02:42 tarihinde demiş ki:
herşeyi hallettiniz peki gprs olayını napçaksınız
sanki tr de aşmış bir gprs altyapısı var

Turkiyede Belki Yok Ama Gprs in 54 Mbit ' e Kadar Desteklediğini Bilmenizi İsterim. Tabi Turkiyede Boyle Birşey Olması Mumkun Değil :d[signature][hline]Lost Land Owner .
www.Lostland.gen.tr
www.sphereturk.com
Bilge Adam Bilgi Teknolojileri
Mcp [ Microsoft ] System Eng.
Mesaj tarihi:
sıze bısı solıım ama ne kadar ılgınızı ceker bılmıyorum tahmınımce 23 dolar olmalı o fıyata cep bılgısayarım ıcın uo underworld adlı bı oyunu alacakım ... uo ama onlıne degıl :) ama genede uonun bole bısı yapılabılecegı bence kanıtlanmıs ... yanı bıze kalan beklemek :) bu arada orc demıs kı 9210i abi hafıza yetmıo bende var :) ....[signature][hline]RaMpada gEçMe benİ, Düz yoLda DÜzERİM SeNİ...
Türkiye Kamyoncular Odasi
Mesaj tarihi:
Bence çok gereksiz şeyler iyice abarttık zaten... Telefonun kullanım yerlerinide unuttuk gavurların yaptığı şeylere boş yere para veriyoruz... Gidip bir cep bilgisayarı alabilirsin ama uo kesinlikle oynanmaz... Macro yapmak için bütün kalavyeyi başton sona kullanıyoruz telefonda veya cep bilgisayarında ne yapıyorsun? ama dvx falan güzel oluyor rezülasyonuda düşük olduğu için çok yer de kaplamıyor[signature][hline]Hayatta bazi erdemler vardir... Kimisi basitçe bunlarin "iyi", kimisi de basitçe "kötü" olduklarini düsünür. Fakat bazilari vardir ki inkar edilemez. Bilgelik ve cehalet... Dünyadaki en büyük iki erdem.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
gprs ile uo oynanabiliyor nebula gibi bir serverda oynamıştım ben tabi lag vardı biraz bunun dışında yeni nesil cep telefonlarına takılan ekstra kartlar geliyor bu kartlar yakında 1gb'yi bulur düşünüyorum o zaman alırız bir 1gb'lık kart bir tanede windows işletim sistemli güzel bir cep telefonu o zaman garanti olur...[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Mesaj tarihi:
Herhalde burda konuşanların hepsi ya Turkcell'in, Telsim'in ya da diğer şirkerlerin kızlarını ayarladılar. Online olarak oynadığınızı düşünün de bari ondan sonra bunlara el atın. O kadar parayı ona vereceğime daha yararlı işlerde kullanmayı tercih ederim. Hem de bilgisayar gibi telefondan daha kullanışlı bir aygıt varken.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir)

Amentes
Amentes Forum
  • Yeni Oluştur...