Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acun db9 almış

Cons

Öne çıkan mesajlar

tipik bir zengin malı züğürt çenesi (:

Ayrıca Acun ile tanışmıştım, gayet kullanılacak bir akıl olduğu izlenimine kapılıp "kim lan bu" düşüncemden dönüp hayran olmuştum adama. O zamanlar Acun Firarda falan yapıyordu. Zevkli de bir araba almış, güle güle kullansın; bir daha da tvlerde benim ve ailemin başına gelen trafik kazaları, dramatik yaşantımız röportajları vermesin.

Nakamura said:
ya bardak koymak için tutacak varmı ?

ya o içecek dökülürse? (: olmasın daha iyi
Sosyal ağlarda paylaş

icicek koyma yeride var cd calarda :)

aston martin guzel alettir

iki tane buyuk dezavantaji var

1-)butun modelleri o kadar cok benziyorki ucuzu pahalisi ayiramiyorsun

2-)en onemli sikinti, turkiyede distrubutoru yok distrubutor olmayinca sikinti yasiyorsun, tamir servis hepsi cakma adamlar yapiyor
Sosyal ağlarda paylaş

ya soyle diyelim

db9 da ciddi anlamda el isciligi var, plastik parca yoktu diye bende biliyorum(en azindan kabinde)

kriz oncesi yok satiyordu demekki kriz etkilemis birileri turkiyeye getirebilmis.

bu arada aston martin ilk defa benim hasta oldugum bir model uretiyor ve tabiki alamiyacaz :)

sadece 77 tane uretiliyor alet surekli fotolari ortalikta dolasiyor

yine standart modellerine benziyor ama bu cok daha guzel farkli. tabi beklenen avrupa fiyati 1.5 milyon :)
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Sinyal kolları
Dikiz aynası gövdesi
Cam düğmeleri
Ayna ayarları
Havalandırma ızgaraları
Orta konsoldaki düğmeler
Elektrikli koltuk ayarları
Direksiyon mili tüneli

Aklıma gelen plastik parçalar :

El işçiliği yerine de el montajı daha doğru olurdu ki normal bir araçta bile el montajının yoğunluğu fazla :)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende işten arkadaşla konuşurken 1 milyona araba mı alınır fln deyince itiraz ettim yok 250 bin Euro fln diye de. Sonradan farkettim DB9 olduğunu ve daha pahalı olduğunu. Haklısın yani
çok benziyor arabalar.

matama said:
@vodan

ben V8 le karistirmisim haklisin fiyat konusunda

bu da ne demek istedigimin en guzel kaniti sanirim :)
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:
Selam,

Sinyal kolları
Dikiz aynası gövdesi
Cam düğmeleri
Ayna ayarları
Havalandırma ızgaraları
Orta konsoldaki düğmeler
Elektrikli koltuk ayarları
Direksiyon mili tüneli

Aklıma gelen plastik parçalar :

El işçiliği yerine de el montajı daha doğru olurdu ki normal bir araçta bile el montajının yoğunluğu fazla :)

Saygılar.

ben hiç bilmiyorum iç aksamını, plastik var olup olmadığını fakat bu dediklerini titanyum, alimünyum veya çeşitli alaşımlarla da yapabilirsin sanırım. hani "böyle de çok pahalı olur be.." derseniz de 350.000€ derim ne diyim..
yine dediğim gibi bilmiyorum yani aston martinde kullanılmış mı kullanılmamış mı..
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:
hava atmaktan ziyade bakis acisi farki var

aletin bir tanesi 150 bin euro bir tanesi 300 bin euro. 150 ile 300 bin euroluk arasinda fark yakalayamiyorsan bence sikinti var.

zevk isi bu

ben bir arabaya fazla para veriyorsam altindaki modellerden farkli olmasini isterim.

Katılıyorum abi. Bence zaten insanın yapısında var bu. Farklı olmayı istemek sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Farklılık; aracını alıp, kalabalık bir yerde takla attırıp, içinden yavaşça çıkarak, gömleğinin kolunu temizleyip daha önceden gelmesini istediğin Lambona binerek, sana getiren çocuğa dönüp 'Hurdacı İsmail'i çağır, gelip bunu da alsın' demek ve meraklı gözlere de 'adrenalin için güzel bir hobi, size de tavsiye ederim' demektir :)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Teknik tercüme yapıyorum ve şu an 36ıncı sayfayı bitirdim. Kafam oldu davul, Audi'mi ustaya teslim ettim bu sabah komple boya için, o içimde ayrı bir dert kaynağı, hava kapalı ve ben tükenmek bilmeyen inatçı beyaz sayfaların hışımından korkarak kafamı kaldırmadan tik-tak eden saatin sesi kulağımda batan güneşi hayal ediyorum... Bir DB9 parçalamışım çok mu?!?

*kendime mute*

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...