Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 tipik bir zengin malı züğürt çenesi (: Ayrıca Acun ile tanışmıştım, gayet kullanılacak bir akıl olduğu izlenimine kapılıp "kim lan bu" düşüncemden dönüp hayran olmuştum adama. O zamanlar Acun Firarda falan yapıyordu. Zevkli de bir araba almış, güle güle kullansın; bir daha da tvlerde benim ve ailemin başına gelen trafik kazaları, dramatik yaşantımız röportajları vermesin. Nakamura said: ya bardak koymak için tutacak varmı ? ya o içecek dökülürse? (: olmasın daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 icicek koyma yeride var cd calarda :) aston martin guzel alettir iki tane buyuk dezavantaji var 1-)butun modelleri o kadar cok benziyorki ucuzu pahalisi ayiramiyorsun 2-)en onemli sikinti, turkiyede distrubutoru yok distrubutor olmayinca sikinti yasiyorsun, tamir servis hepsi cakma adamlar yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 e o kadar konuştuk, bunu koymazsam olmaz. http://img4.imageshack.us/img4/9500/nemanyakadamimc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Selam, matama said: ... 1-)butun modelleri o kadar cok benziyorki ucuzu pahalisi ayiramiyorsun... Otomobil bu kadar da hava atmak için kullanılmamalı. Bunu dezavantaj olarak gören varsa helal olsun derim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 hava atmaktan ziyade bakis acisi farki var aletin bir tanesi 150 bin euro bir tanesi 300 bin euro. 150 ile 300 bin euroluk arasinda fark yakalayamiyorsan bence sikinti var. zevk isi bu ben bir arabaya fazla para veriyorsam altindaki modellerden farkli olmasini isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 @vodan ben V8 le karistirmisim haklisin fiyat konusunda bu da ne demek istedigimin en guzel kaniti sanirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 haberde de amma abartmışlar her parçası el yapımı falan diye asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Selam, Plastik de kullanılmamış, unutmayalım lütfen :P Neredeyse zembille gökten indi diyeceklermiş. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ehueuh millet kıskanmış. iyi yapmış valla güzel alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 yok üretim şeklini bilmesek yiyecez. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ya soyle diyelim db9 da ciddi anlamda el isciligi var, plastik parca yoktu diye bende biliyorum(en azindan kabinde) kriz oncesi yok satiyordu demekki kriz etkilemis birileri turkiyeye getirebilmis. bu arada aston martin ilk defa benim hasta oldugum bir model uretiyor ve tabiki alamiyacaz :) sadece 77 tane uretiliyor alet surekli fotolari ortalikta dolasiyor yine standart modellerine benziyor ama bu cok daha guzel farkli. tabi beklenen avrupa fiyati 1.5 milyon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 one-77 diyosan... inanılmaz bi icat hakkaten. abi şasinin içinden fren soğutmak için kanal geçirmek nedir, önde-ortada yerleştirilmiş 7.3 litre V12 motor nedir... öeh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Selam, Sinyal kolları Dikiz aynası gövdesi Cam düğmeleri Ayna ayarları Havalandırma ızgaraları Orta konsoldaki düğmeler Elektrikli koltuk ayarları Direksiyon mili tüneli Aklıma gelen plastik parçalar : El işçiliği yerine de el montajı daha doğru olurdu ki normal bir araçta bile el montajının yoğunluğu fazla :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Bende işten arkadaşla konuşurken 1 milyona araba mı alınır fln deyince itiraz ettim yok 250 bin Euro fln diye de. Sonradan farkettim DB9 olduğunu ve daha pahalı olduğunu. Haklısın yani çok benziyor arabalar. matama said: @vodan ben V8 le karistirmisim haklisin fiyat konusunda bu da ne demek istedigimin en guzel kaniti sanirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 paramecium said: Selam, Sinyal kolları Dikiz aynası gövdesi Cam düğmeleri Ayna ayarları Havalandırma ızgaraları Orta konsoldaki düğmeler Elektrikli koltuk ayarları Direksiyon mili tüneli Aklıma gelen plastik parçalar : El işçiliği yerine de el montajı daha doğru olurdu ki normal bir araçta bile el montajının yoğunluğu fazla :) Saygılar. ben hiç bilmiyorum iç aksamını, plastik var olup olmadığını fakat bu dediklerini titanyum, alimünyum veya çeşitli alaşımlarla da yapabilirsin sanırım. hani "böyle de çok pahalı olur be.." derseniz de 350.000€ derim ne diyim.. yine dediğim gibi bilmiyorum yani aston martinde kullanılmış mı kullanılmamış mı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 matama said: hava atmaktan ziyade bakis acisi farki var aletin bir tanesi 150 bin euro bir tanesi 300 bin euro. 150 ile 300 bin euroluk arasinda fark yakalayamiyorsan bence sikinti var. zevk isi bu ben bir arabaya fazla para veriyorsam altindaki modellerden farkli olmasini isterim. Katılıyorum abi. Bence zaten insanın yapısında var bu. Farklı olmayı istemek sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Selam, Farklılık; aracını alıp, kalabalık bir yerde takla attırıp, içinden yavaşça çıkarak, gömleğinin kolunu temizleyip daha önceden gelmesini istediğin Lambona binerek, sana getiren çocuğa dönüp 'Hurdacı İsmail'i çağır, gelip bunu da alsın' demek ve meraklı gözlere de 'adrenalin için güzel bir hobi, size de tavsiye ederim' demektir :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 para, ne içtin abi sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 yani bende onu soracaktim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Selam, Teknik tercüme yapıyorum ve şu an 36ıncı sayfayı bitirdim. Kafam oldu davul, Audi'mi ustaya teslim ettim bu sabah komple boya için, o içimde ayrı bir dert kaynağı, hava kapalı ve ben tükenmek bilmeyen inatçı beyaz sayfaların hışımından korkarak kafamı kaldırmadan tik-tak eden saatin sesi kulağımda batan güneşi hayal ediyorum... Bir DB9 parçalamışım çok mu?!? *kendime mute* Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 para boya yaptirmasaydin keske ben yaptiricam arabaya yakinda kaplama yapiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 yakışır renk pek olmamış aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 benim komsuda bir lambo vardi. satti falan herhalde, simdi yanima bir aston martin parkediyor. bakayim bakayim bu araba mi baska bir modeli mi. her aksam stress oluyorum parkederken, yanimda aston, sagimda x5. edit notu: fazla dramatik olmus, dikkat cekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 nerde oturuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 beverli tepeleri galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar