proggorp Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 adam saolsun düzenli yazıyor myspace te takip ediyorum.türkiye konserlerinden sonra da ne diyecek diye bekledim ve şunları gördüm buyrun: http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=73885097&blogId=484746686 antalya organizasyonunu yapanlara burdan selam ediyorum.adamları göt kadar yerde çıkartmışlar helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Ben de düzenli olarak takip etmekteyim blogunu, gayet hoş oluyor okuması. Ayrıca şu kopardı evet, said: Me and Mendez played some volleyball in the sea when I suddenly felt my wedding ring fly off. Arggghhh! I saw it dissapear into the ocean, and the water was at chest level. It seemed futile at the time, but I had Mendez run off and buy me a pair of water googles to see if it'd find it on the bottom of the ocean. Obviously I though there's no chance in hell, but hey, I fucking found it! Insane! Lucky me, had it been lost I'd been castrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Evet ilginç bir macera olmuş o :D Mikael said: It means a lot by now that you have a decent hotel since we spend so much time in hotels. Basically, as long as there's a bar, a bed and a shitter I'm fine. Bu da harika beklentileri adamın heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Abi built-in google translate var, nasil olcak bakayim dedim 10 dakkadir guluyorum efsane ahaha said: Ve rağmen, güzel bir Nisan ayı başlarında yüzmek için harika oldu soğuk olan okyanus birkaç dips Had. Herkes, plaj futbolu, freesbee ve tenis oynamak ve dışarı sarkan's neyse. Diğer, sigara ağzından dangling yılında Bira bir el, raketi. Beerguts her .... hey, Opeth's şehirde! İlk sabah orda ben ve Mendez şehir uzun bir yürüyüş turu aldı geçirdi. Biz Docks zaman aniden bize "Opeeeeth" arkasında duydum için aşağı indi. Bir taksi ve ortaya çıkarır olan Suudi Arabistan dan uçakla vardı çocuklar bir grup atlar. Onlar, ve sanırım bile cabbie, bazı resimler ve İmza var kimi, araç içinden resimler çekerken were hiçbir fikrim yoktu. Dubai güzeldi tarafından ticaret Docks tam düzeyinde gidiyordu. Lüks yat her yerde ve Skyline doğru tersi dünyanın en yüksek binası ile taçlandırılmıştır oldu ... ne de denir odak. Biz "Kobra" ve Seyahat belge de ortada metal sahnesinde doğu raporu karar verdiğini Stokholm, ciddi bir kültür programı adı bize bir TV ekibi var. Ben, bu, henüz altında tutulur parlak bir şekilde tamamladı demek. Alan bazı ülkeler, ve metal müzik bir yasak yer var mı temelde dinleme için hapis alabilir veya publically sanırım bunu yaparken. Ben 7 yıldızlı otel tahmin ediyorum (orada biri var, dünyada tek) ama bizim çok düzenli oldu. Şimdi bir sürü beri oteller için çok fazla zaman harcamak size bir otel var demektir. Temel olarak, sürece bir bar, bir yatak ve ben iyi yaşıyorum bir shitter's. Gibi ekip geri kalan vardır. Inanılmaz yeterli Eve tekrar yaşıyorum ... bir kaç gün için. Aslında yarın İngiltere ve Hammerfest olan headlining ettiğiniz için ayrılıyorum. Ben Galler küçük bir tatil bazı tür metal bir kamp haline aslında .... Bir hakkında iyi bir vibe var. Ben de festivaller seviyorum. Diğer şeritler halinde, hanging out Metal konuşuyor .... Hiçbir şey yeni tahmin. Bu festival sitesine git zaman bir kısa kestirmek sonra. Biz üst, Motorhead headlining, sonra Arch düşmanı ve sonra bizi üçüncü duyuyoruz. Biz olarak daha yüksek olması gereken kadar dürüst olmak için sanırım. Biz kalabalığı var en sebebini ettiğiniz Bu görünüyordu. Unfortinately sadece çalmak için bir saat vardı. Bu dürüst olmak için sihirli oldu. Ve kalabalık deli bir patlama yaptık. Sonrasında biz ortasında tüm doğusundan çok kişi bir araya geldi. Irak, İran, Ürdün, Kuveyt, Suudi Arabistan ve daha fazlası. Gerçek harikaydı. Herkesin konuşmaya mükemmel İngilizce de ve tüm bu süper serin adam bira sonra bira Downing ile asılı duyuyoruz.Bu kedi gerçekten bizim alan ve sonunda sadece insanların iyi vakit kalmadan dışarı sarkan bir grup olduğunu bize verdi gerçek hoş hikayeler ve rağmen büyük olduğunu Opeth fanlar söylemek zorunda, hayır sahte Metal hiyerarşi veya herhangi bir şey, sadece bir kanlı iyi bir zaman. Bu Kobra gösterir gidip Tamam, ama bizim göstermek gelen ses garip ... gerçekti nerede sesimi's? Aslında, bu var ... genel bir BÜYÜK Seyahat .... gerçekten memnun! Tamam, Dubai gezisinde henüz bildirilmedi ettik. Evet, bu harika oldu! Gerçek ortada İlk göster doğu. Ne aslında beklemek hiç bir fikrim ediyorum. Aşağı uçuşlar var düzgün gerçek, göç düz gittik gittik. Sürüş Dubai şehri bir güzel harika deneyim oldu. Modern hiper ve temiz ve iyi bir gelecek gibi!Ben olsun biz çiş veya almak demektir düşünce emin değilim, ama daha sonra storiest duydum onu Batılıların gibi biz ne, o büyük beyaz cüppe rahat lanet olduğunu söyleyebiliriz ama kadar sosu ile popüler süper değil. Bu noktada zaten bunları giyim karar verdik. Melinda ve Mirjam ve hassas yapıyorsun so Anna. Herhangi Ben ev gerçekten rahatla gerekir, ama imkansız. Açıkçası ben ailemle takılmak istiyorum, ama ben de dikkat çekmek için "bakım" şeyler var. Sırala makbuz, arabaya, araba tamir bu kahrolası şeyler ama evet hakkında bok bilmiyorum (bozuk jeneratör, ben "" bu bir) ... benim sevgili'88 Volvo tamir edeceğiz benim beyan değiştirmek lastik tamir gerçekten nadiren senin için kadife eller hak ediyor. Gibi bir Bloodbath video kaydı kimden sürüş ettiğiniz Araba aşağı bana kırdı ... we're tüm yedekte olarak sahte kan kalıntıları ele-erkek birlikte geldi. Ben lanet stüdyo gidermek ve onu düzgün çok bağladıysanız. Peki bunun için yardıma ihtiyaç duyabilirler. Biz ABD büyükelçiliği ile bir toplantı da bugün ... öf olarak! Bu Nefret! Sıkıcı! Ben aldım yeni bisiklet monte gerekir. Çünkü ben çocukken olmayan bir vardı. Ben çöp ile yerel depolama gitmek gerekir. Neden hayatımı böyle şizofrenik bir o? Bir dakika dışarı Güzel Cab Sav hakkında sippin yaşıyorum (üzgünüm) İstanbul'da, sonraki benim evin alt katında vacumming yaşıyorum hehe. Her iki durumda da, I like it ... I meşgul olması severim bile çok bu yana hala bir tembel oldum ben ağıt. Ben scizophrenic yaşam tarzı gibi çok sanırım. Ben ve Mendez Denizde zaman aniden benim alyans kopmak hissettim bazı voleybol oynadı. Arggghhh! Onu okyanusa yerleştirin ve kaybolur su göğüs düzeyde olduğunu gördüm. Bu zaman beyhude görünüyordu, ama Mendez kaçmak bana su Googles ise bu denizin altındaki bulmak ediyorum görmek için çifti bir satın vardı. Açıkçası ben de orada cehennemde Hey, lanet buldum şansı, ama! Delisin! Şanslı bana bu olduğunu ben hadım edilmiş ediyorum kaybetti. Bir kaç gün Sahilde şehir dışında ve harcanan ediyorum sadece bir patlama oldu. Bir otel var ve yöneticisi aynı adam geri gün içinde erken kayıtlar söndürmek için oldu. Ve şimdi kendi otel odalarında bile sezon henüz başlamış hadn't bize kurmak istiyorum. Bu delilik olduğunu! Sahilde Sağ ve çevresinde bu tür bir ulusal park gibi baktım. Güzel! Son Trek Yunanistan ve Türkiye için bizi aldı. Tüm gösterir iyi appart Antalya'da bir / Türkiye gitti. Biz orijinal mekanı olarak küçük bir kafe içinde crammed büstü gitti kazanılmış ediyorum. Bu, hiç hayatı ediyorum en küçük sahne, biz gerçekten, çok açıkçası ben göstermek zevk vermedi couldn't move oldu. Bu görüntüler her şey iyi gitti. Biz Yunanistan 2 yaptı ve 4 in Turkey. Yunanistan her zaman eğlenceli. Bizim dostum ve organizatörü Kostas bizi her zamanki gibi büyük bir dikkatle aldı. Anlaşılan Axe Erik bir barda bir gece döndü ama iyi ki bu akşam erteleme kararı ediyorum. Çünkü yapmam gereken pislik var Şimdi kaçmak zorunda. Sadece belki bazı düşündüm yukarıdaki hakkında duymak istedim. Rainbow Ffolly dinleme () şimdi böyle ... harika Lp! Bakım insanların alın! Mike Biz, eski şehir içine girdim ve hemen kol saati satıcı tarafından taciz var. Görünüşe göre, Cartiers kaçak Rolexes ve ne orada bir şey. Biz sessizce onları geçti ve beduin giyim mağazası girdi. Orada gerçek satış uzmanları olduklarını ve en kısa zamanda yeterli tam bir beduin uygun her İplerden ile komple satın ediyorum Bu adam size, kırmızı ve beyaz eşarp üzerine kafa üstü yere çalacak. Biz doğru sheikhs, özellikle Mendez gibi görünüyordu. Mağaza içindeki adam gülmekten ağlamaya ve orada yerli görüntü bize koymak bizi dışarı çekti. Bu şekilde geri birçok cami geçti ve insanlar cadde üzerinde dua edildi. Ben onlara kesme didn't umut, ama kesinlikle bize dikkat çekti, ayak ve halılar üzerinde salak gibi etrafında güçlük. Bence 3 saat yürüyor olması, sadece temel olacak sanıyorsun yerde güzel görünüyordu düşündüm. Asla ben yerel sokak bilgi duygusu olduğunu sanıyordum, ama geri otel bir harita olmadan yolumuzu bulmak ve tek bir ipucu kalmadan Nerede kalmıştık başardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ahahaha çeviri mükemmel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Kötü değil aslında google tercümesi. Erişmesi çok kolay ve çok hızlı okuyunca ortada düzgün cümle olmadığı gerçeğinin farkına varmayabiliyorsunuz; kafanızda mantıklı fikirler oluşuyor ne yazdığına ilişkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 "Turkey"i ingilizce'den turkce'ye cevirememis olmasina takildim ben. "bazen ozel isim oldugunu anlamayip yanlis cevrilir, ota boka alinanlar facebookda protesto grubu acarlar" diye tirstilar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 kücük sahnede cıkarmaları hakkaten ayıp da bu adamların menajeri yok mu? ne ise yarar menajer? gelip bakıcak mekanın uygun olup olmadıgına. opeth'i ben cok seviyorum ama daha once bilmedikleri bi yerde sahne almaları garip boyle buyuk bir grubun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Bu, hiç hayatı ediyorum en küçük sahne, biz gerçekten, çok açıkçası ben göstermek zevk vermedi couldn't move oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 doğru söze nedenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar