Buyse Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 şimdi sistemi aldığım adam zamanında yedeğini almış atmış e sürücüsüne. ben bunu kullanıp geri yükleme yapmak için norton ghost indirdim ama program bu dosyayı görmüyor. bu yedeği kullanarak yeniden yükleme yapabileceğim başka program var mı
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 norton 9 sürümü lazım nette bulamıyorum :( gho uzantılı dosyaları başka kullacak program bilen yok mu
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 buyse ole kafana gore program yukleyemessin ki neyle bckup aldiysan onna kurcaksin
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 ya ben yüklemedim işte ben yapsam bilecem de sistemi aldıgım adam norton 10 versiyonundan önceki bi programla yapmış bu işi. dosyanın halinden anlaşılıyor google dan araştırdım :) hiç bir yerde symantec'in kendi sitesinde bile norton 9 yok. gho uzantılı dosyaları şeyedebilecek başka bi program arıyorum bakalım belki çıkar
Mille Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Abi cok yardimi olmayabilir ama dosyayi birlikte ac de search on the web de windowstan yardimi olabilir belki
Öne çıkan mesajlar