Buyse Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 şimdi sistemi aldığım adam zamanında yedeğini almış atmış e sürücüsüne. ben bunu kullanıp geri yükleme yapmak için norton ghost indirdim ama program bu dosyayı görmüyor. bu yedeği kullanarak yeniden yükleme yapabileceğim başka program var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 norton 9 sürümü lazım nette bulamıyorum :( gho uzantılı dosyaları başka kullacak program bilen yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 buyse ole kafana gore program yukleyemessin ki neyle bckup aldiysan onna kurcaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 ya ben yüklemedim işte ben yapsam bilecem de sistemi aldıgım adam norton 10 versiyonundan önceki bi programla yapmış bu işi. dosyanın halinden anlaşılıyor google dan araştırdım :) hiç bir yerde symantec'in kendi sitesinde bile norton 9 yok. gho uzantılı dosyaları şeyedebilecek başka bi program arıyorum bakalım belki çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Abi cok yardimi olmayabilir ama dosyayi birlikte ac de search on the web de windowstan yardimi olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar