Bathory Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 yokum diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 haydi kızlar maça sdf üst listeden birine ulaşabiliyosanız söleyin buraya yazsın gelip gelmiceğini (haber vermeyenlerden) ben yarın akşam onları dürtmeye başlarım zaten, pek ilgilenemedim projelerden dolayı, bitirdim ödevleri yarın bakarım kadroya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 bacagımı bi bocek ısırmıs, kocaman bir enfeksiyon var, zor yürüyorum son 2-3 gündür. doktor "spor falan yoooğgh" dedi, ama izlemeye gelirim diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 yokung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Malesef ben de gelemiyorum. :( Geçen hafta Cuma-Cumartesi gribe yakalandım. Gün oldu Perşembe, hala hastayım. Biraz daha toparlarsam izlemeye geleceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 gris-eshreff-khala-dela-tharkas gelirse iyi olucak dışardan fln da bi şekilde tamamlarız kadroyu iptal etçektim maçı az kişiyiz diye ama en kötü 6v6 atarız diye düşünüyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 atarız ya gelir millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 hmmm ben kacıp gelebilirmiyim ki acaba ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 arcane said: Malesef ben de gelemiyorum. :( Geçen hafta Cuma-Cumartesi gribe yakalandım. Gün oldu Perşembe, hala hastayım. Biraz daha toparlarsam izlemeye geleceğim. geçmiş olsun :( şimdi defansın arkasına 1 kere sarkıp orda kim kamp kurucak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ben gelemiyorum pff bıktım işlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Noyanh said: hmmm ben kacıp gelebilirmiyim ki acaba ? =) gelirsin gelirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 eshreff-tharkas-dela'ya sorabilen varsa sorup buraya yazsın gelip gelmeyeceklerini ben msg attım da cvp vermediler daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Ya benim çok yakın bir arkadaşım geliyormuş şehirdışından başka da görebilme şansım olmayacak.Bi kere geliyorum dedim buraya ama bu özel bir durum.Dolayısıyla ben gelmesem,yerime forumdışıeleman olarak cem arkadaşımızı getirsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 eksik kalinirsa gelmeye calisirim su an o saate yetisip yetisemeyecegimden emin degilim bayadirda mac yapmiyorum canimda cok fena cekti yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 halledersin sen tharkas, yazdım seni de kadroya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 tharkas gelirse 14 kişiyiz tamamladık kadroyu güç bela sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 abicim telefonlasiriz benim esyalarim yanimda eve meve ugramadan gelmeye calisacam insallah yetisirim yetisemessem kusura bakmayin:( yerime adam bulursanizda hemen alin hic dusunmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 bakla bak güneş açtı hava düzeliyor yapmur yapğmayacak maçta ehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 SELAM BANA ŞORT LAZIM GETİREBİLECEK OLAN VAR MI ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ben sana benim şortlardan getireyim de sana mini olur seksapelinle bizi bizden almandan korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 götün kaçtı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 arabayla kadıköy tarafından hilal e gelmek için, göztepe benzinciyi geçtikten sonra ilk sağa mı girmemiz lazım; yoksa benzinciye girip ikinci sola mı girelim? acil cevap lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ilk dediğini yap sonra sora sora bul derim 2. den sonra kaybolabilirsin ilerden geri dönüp zaman kaybetmene sebep olabilir ŞORT İÇİN DE LARGE VEYA XLARGE TEŞEKKÜRLER ASDFSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ZaugnaKhaldun said: arabayla kadıköy tarafından hilal e gelmek için, göztepe benzinciyi geçtikten sonra ilk sağa mı girmemiz lazım; yoksa benzinciye girip ikinci sola mı girelim? acil cevap lazım =) göztepe benzinciyi geçmeden o ışıklardan sağa dön, 2. sokaktan sola dön(tren üst geçidini geçersen kaçırdın demektir:)), o sokak üstünde solda kalıo hilal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 bitt itek farkla yenildik ben güel iki şut çektim ama gol olmadı.. biri asist oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar