Tron Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Günaydın, Bu gün 12 saat yarışı adında aralıksız adı gibi 12 saat süren bir otomobil yarışımız bulunmakta. saat 11:00 da yarışımız başlıyor ve akşam 23:00 da bitiyor. yarış mogulus ta canlı olarak yayınlanıcak. Takımımızın adı Dinamo Motorsport, 77 numaralı araç biz 0lucaz. http://www.mogulus.com/xcite12h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Başarılar, daha önce büyük hiçbir yarışa katılmadım. (hatta pek yarışa katıldığım dahi söylenemez; CTRA kapanmadan önce biraz ısınmaya başlıyordum da) Anlayamadığım şey pistteki çeşitlilik. FZR, LX6, FXO ? neler oluyor? (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 konuşan kim olcak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 12,53 itibariyle 5. sıradasın daha çok saatler war devam arkandayız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 tekrar selamlar, bu yarışı enduro gibi düşünebilirsin. pist'te 4 katogoriye ait araçlar ve tüm katagoriler birbirinden bağımsız yarışıyor. yarış sonucunda gtr sınıfı kendi içinde değelendirilicek. haliyle diğer sınıflarda öyle. 2 kez takla attım, pit cezası aldım. buna rağmen hala 5. sıradayız. bu durum olmasaydı rahat 4. sıraya yükselirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 hee, bastı kafam. Oldukça eğlenceliymiş farklı tipleri aynı piste koymak. Hayırlısıyla rahatsız edilmeden kendime ayıracak 20dk süre bile zor bulduğumdan bir türlü yoğunlaşıp beceremedim şu oyunu. Çok heves ediyorum ama. Başarılar size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Eğlendirdi bu yarış bugün beni epey. Yayının sağındaki konuşma peceresi ayrı şenlik zaten. Birisi yanlışlıkla server şifresini falan verdi bir ara. Toplamda 6. sırada, sınıfında 1. sırada gidiyorsunuz *tebrik* şu anda da çıkmam lazım evden. Sonucu da duymak isterim burdan (: edit: yukarıda söylediğim sıralama serverın tracker dediği web sayfasından alıntıydı. yayında 4. sırada gözüküyorsunuz şu anda. anlamadım ama neyse, benim saflığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar