Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Napster Geri Geliyor..

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Kaynak:www.roxio.com

Müzik devlerinin açtıkları davalara dayanamayarak iflas eden Napster'ın hisselerini satın alan Roxio yazılım firması sistemin bu yıl sonuna doğru yeniden yayına başlayacağını duyurdu. Ancak tek bir farkla: Napster paralı oluyor.

Geçen sene içerisinde Napster'ın iflas etmesinin ardından, şirkete ait hisselerin büyük bölümü, CD yazma yazılımı üreten Roxio şirketi tarafından satın alınmıştı. Roxio, Napster'ın yasal ve paralı bir müzik indirme sitesi olarak yeniden şekillendirerek bu yıl içerisinde tekrar hizmete sokulacağını açıkladı. Roxio sözcüsü Kathryn Kelly yeni hizmeti yıl sonundan önce başlatacaklarını söylerken hazırlanan sistemin yasal boyutları tamamen çözülmeden hizmete girmeyeceğini belirtti.[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Sosyal ağlarda paylaş

walla iyi güzel de kimse enayi değil herhalde?! Beleş biton site + program varken neden parayı tercih etsinler ki? adam zaten isteği mp3'ü bulabiliyo internette?! bence bibakıma boşuna uğraşılmış.." hayıııııııııırrr ben para vererek indirecem! " diyen olursa bilemem tabii..[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here<
my icq no: 97135892
if you wants to ask or say me something, you can push here and send me an e-mail
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deep-Night, 24 April 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
Para vereceksem audiogalaxy'e veririm bi de hep merak etmişimdir kazaa ya niçin hiç bulaşmıyor kimse?[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla...

katılıyorum

hem birde AudioGalaxy aşırı hızlıydı...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
orc_lord, 24 April 2003 19:28 tarihinde demiş ki:
P2P sisteminde kurulu yani kazaa diyorki ben kullanıcıya vermiyorum birbirlerine yolluyor gibi birşeydi sanırım ondan..[hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*

sanıyorum burda cevaplamışım bu sorunun cevabını..[hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*
Sosyal ağlarda paylaş

İlla para vermek gerekiyorsa gider orjinal albüm alırım.

Kopya müzik alanlar, interneten bedavaya indirenler gerçek fan olamazlar, eğer gerçekten seviyorsanız bir grubu katkıda bulunursunuz albümlerini alarak, ki bütçelerini korusunlar, hem hayatlarını devam ettirsinler, hem daha iyi performanslar ve konserler sergilesinler, hgem de daha fazla albüm çıkarsınlar.

Süper müzik yap, satmadıktan sonra kaç yazar?[hline]Speak to me now, and the world will crumble,
Open the door, and the moon will fall...

Sosyal ağlarda paylaş

kazaa da her dosya olmasindan deil, sadece muzik odlugundan dava acip muzigi de kapattirirlardi. Kazaa da P2P program, yani dosyalarla hic bir ilgisi yok, dosya akisi sadece userdan user a oluyor, kazaa nin tek yaptigi userlarin dosyalarini lstelemesini ve aradaki transferi saglamasi.

Kisacasi Kazaa nin kendisi degil, kullanan bizler suc isliyoruz.[hline]Speak to me now, and the world will crumble,
Open the door, and the moon will fall...

Sosyal ağlarda paylaş

1.si kazaa normal versiyon mu (kazaa media desktop olan) kullanıyosun? evetse kazaa lite kullan (bu taraf) dediğinle pek alakası yok ama bunu kullan.. arayüzünün nesi var? gördüğüm bütün p2p programlarının (ve napsterın da galiba) arayüzü bu tipti.. bi audiogalaxy vardı.. o efsaneydi geçti..
2.si kazaada bulamıyosan bence senin aradığın şeyler gariptir belki biraz.. gördüğüm en geniş kaynak kazaadaydı.. ne arattığını merak ettim doğrusu.. hiç bulamamazlık etmedi bende (yazım hataları dışında.. onlar sayılmaz)[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show
Sosyal ağlarda paylaş

audiogalaxy kadar olmasada kazaada bi çoğu şarkıyı genede bulabiliyosun ayrıca ben divx ve çeşitli programları indirmek içinde kullanıyorum ama çok geniş değil

ama cidden bazı dosyalar 1-2 kişide oluyor o zaman zor oluyor emule var daha geniş daha süper ama bir türlü adam gibi dl yapamadığımdan sevmiyorum ayrıca kazaa daha az makinayı kastırdığı için arka planda kalabiliyor önde oyun oynuyorsun fln ama emulede çok acaip kasıyor oyunlarda fln kuyrukta 7-8 saat bekliyosun genelde kıl bir olay dosyayı buluyorsun ama erişemiyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

olası bi napsterdan daha iyi olur diye düşünüyorum ama.. bi de emule edonkey tipi programlar da var.. (hoş onlar müzik için pek kullanılmıyo galiba ama)
kısacası annatmaya çalıştığım: paralı olursa eskisi gibi rağbet görmez.. hoş tabi eski üyelerin 1/5i hatta 1/10u üye olsa yine çok büyük kar olur onlar için sanırım[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...