Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Kaynak:www.roxio.com Müzik devlerinin açtıkları davalara dayanamayarak iflas eden Napster'ın hisselerini satın alan Roxio yazılım firması sistemin bu yıl sonuna doğru yeniden yayına başlayacağını duyurdu. Ancak tek bir farkla: Napster paralı oluyor. Geçen sene içerisinde Napster'ın iflas etmesinin ardından, şirkete ait hisselerin büyük bölümü, CD yazma yazılımı üreten Roxio şirketi tarafından satın alınmıştı. Roxio, Napster'ın yasal ve paralı bir müzik indirme sitesi olarak yeniden şekillendirerek bu yıl içerisinde tekrar hizmete sokulacağını açıkladı. Roxio sözcüsü Kathryn Kelly yeni hizmeti yıl sonundan önce başlatacaklarını söylerken hazırlanan sistemin yasal boyutları tamamen çözülmeden hizmete girmeyeceğini belirtti.[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 walla iyi güzel de kimse enayi değil herhalde?! Beleş biton site + program varken neden parayı tercih etsinler ki? adam zaten isteği mp3'ü bulabiliyo internette?! bence bibakıma boşuna uğraşılmış.." hayıııııııııırrr ben para vererek indirecem! " diyen olursa bilemem tabii..[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< my icq no: 97135892 if you wants to ask or say me something, you can push here and send me an e-mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 hmm tabi dogru olsun muzik devlerinden napsterin donmesi bile yeter :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Para vereceksem audiogalaxy'e veririm bi de hep merak etmişimdir kazaa ya niçin hiç bulaşmıyor kimse?[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 P2P sisteminde kurulu yani kazaa diyorki ben kullanıcıya vermiyorum birbirlerine yolluyor gibi birşeydi sanırım ondan..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Çünkü ben kazaa kullanıyorum... Sıkıyosa dokunsunlar kazaa ya[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 hadi lem..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 said: Deep-Night, 24 April 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Para vereceksem audiogalaxy'e veririm bi de hep merak etmişimdir kazaa ya niçin hiç bulaşmıyor kimse?[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... katılıyorum hem birde AudioGalaxy aşırı hızlıydı...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 said: orc_lord, 24 April 2003 19:28 tarihinde demiş ki: P2P sisteminde kurulu yani kazaa diyorki ben kullanıcıya vermiyorum birbirlerine yolluyor gibi birşeydi sanırım ondan..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) sanıyorum burda cevaplamışım bu sorunun cevabını..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Napster güzeldi ama artık yerine bi sürü program çıktı. ama hala özlüyom Napster ı chat e falan giriyodum ordan ehhe[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Ya gidin beni allahınızı severseniz kazaa ne güne duruyo ne para vercem lem vermiyom allah allah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 peki niye kimse imesh veya winmx e bulaşmıo? winmx napster yazılımının adeta aynısı..[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 rağbet görmez bence kazaa ve bissürü program varken[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 bencede düşünsene herkes alışmış kazaa ya ohh rahatça sabaha kadar açıyo dl yi bi bakıyo sabah gelmiş ne keyfini bozacak devam kazaa ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 kedi? kedimi gelio lahn ahah siyam gelio[hline]Babacum yane Haydar:Öle aynı anda fazla msg atma lamer post kasıo derler... Ben:Kasarım alla allaa:) babacum:Olmaz ama ben:Olur babacum:ardı ardına atma bari ben:çakdırmadan atim dimi stealth modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 said: Deep-Night, 24 April 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Para vereceksem audiogalaxy'e veririm olay budur.. +1[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 audiogalaxy yede para vermem napster ada kazaa yada.. arar bulurum icabında beleş olanları ehehe[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 İlla para vermek gerekiyorsa gider orjinal albüm alırım. Kopya müzik alanlar, interneten bedavaya indirenler gerçek fan olamazlar, eğer gerçekten seviyorsanız bir grubu katkıda bulunursunuz albümlerini alarak, ki bütçelerini korusunlar, hem hayatlarını devam ettirsinler, hem daha iyi performanslar ve konserler sergilesinler, hgem de daha fazla albüm çıkarsınlar. Süper müzik yap, satmadıktan sonra kaç yazar?[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 said: Deep-Night, 24 April 2003 19:26 tarihinde demiş ki: kazaa ya niçin hiç bulaşmıyor kimse?[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... cunku kazaa'da her tur dosyayi paylasabiliyorsun, napster sadece muzik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 kazaa da her dosya olmasindan deil, sadece muzik odlugundan dava acip muzigi de kapattirirlardi. Kazaa da P2P program, yani dosyalarla hic bir ilgisi yok, dosya akisi sadece userdan user a oluyor, kazaa nin tek yaptigi userlarin dosyalarini lstelemesini ve aradaki transferi saglamasi. Kisacasi Kazaa nin kendisi degil, kullanan bizler suc isliyoruz.[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 ya ben açıkcası bu kazaa yı pek sevmedim bilmiyorum belki arayüz ve imkanları yada ne aratsam bulamıyorum ondan mı ne ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 1.si kazaa normal versiyon mu (kazaa media desktop olan) kullanıyosun? evetse kazaa lite kullan (bu taraf) dediğinle pek alakası yok ama bunu kullan.. arayüzünün nesi var? gördüğüm bütün p2p programlarının (ve napsterın da galiba) arayüzü bu tipti.. bi audiogalaxy vardı.. o efsaneydi geçti.. 2.si kazaada bulamıyosan bence senin aradığın şeyler gariptir belki biraz.. gördüğüm en geniş kaynak kazaadaydı.. ne arattığını merak ettim doğrusu.. hiç bulamamazlık etmedi bende (yazım hataları dışında.. onlar sayılmaz)[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 audiogalaxy kadar olmasada kazaada bi çoğu şarkıyı genede bulabiliyosun ayrıca ben divx ve çeşitli programları indirmek içinde kullanıyorum ama çok geniş değil ama cidden bazı dosyalar 1-2 kişide oluyor o zaman zor oluyor emule var daha geniş daha süper ama bir türlü adam gibi dl yapamadığımdan sevmiyorum ayrıca kazaa daha az makinayı kastırdığı için arka planda kalabiliyor önde oyun oynuyorsun fln ama emulede çok acaip kasıyor oyunlarda fln kuyrukta 7-8 saat bekliyosun genelde kıl bir olay dosyayı buluyorsun ama erişemiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 kenderleme hyr pekte garip değil ama bilmem napster daki kadar iyi bulunmuyor bence..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 olası bi napsterdan daha iyi olur diye düşünüyorum ama.. bi de emule edonkey tipi programlar da var.. (hoş onlar müzik için pek kullanılmıyo galiba ama) kısacası annatmaya çalıştığım: paralı olursa eskisi gibi rağbet görmez.. hoş tabi eski üyelerin 1/5i hatta 1/10u üye olsa yine çok büyük kar olur onlar için sanırım[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar