Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hazır Map ( Edit Değil )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar... Hazır map üzerine o kadar konu açılmışki, hepsini okumama rağmen yararlı hiç bir kaynak yok. Sormak ve öğrenmek istiyorum tutoriallara örnek olacak bir şekilde cevap bekliyorum...

1. Hazır Map ( Google , Altavista ) aramama rağmen bulabildiğim hazır map olmadı. ( cs ,medal of honour ve bir kaç farklı oyun mapleri hariç )

2. Öncelikle Hazır map bulamamız gerekecek. Bunun için biliyorsanız adres rica edeceğim.

3. Hazır map ( Full spawn world'den bahsetmiyorum ) bulduk. Ne şekilde include edeceğiz. Bunu ne şekilde mevcut sphere'e ekleyeceğiz.

Çok açık ve net lütfen bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlardan açık ve net anlatımlar rica ediyorum. Gereksiz kalabalık yapıp forum kirletceğimize belkide herkezin öğrenmek istediği bir tutoriala sahip oluruz...

Son dipnot : Hazır Map'den kastım, ultima'nın standart map'i haricinde geliştirilmiş olan mapler. Umarım daha açıklayıcı olmama gerek yoktur.

Saygılarımla

[Bu mesaj Template tarafından 21 Mayıs 2004 13:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Oha çalışmalar yenimi başladı bırak yaa.. :)[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki:
Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir..
Mesaj tarihi:
said:
Karakans, 21 Mayıs 2004 14:09 tarihinde demiş ki:
1.Eskiden indirdigim bir hazir mapde spawnlar acaip sacma yerlerdeydi , o gunden bu güne bi daha aramadim. :)

2.Bu kadar aricagina 2 gunde tum world u spawnlarla doldurabilirsin.(Hem de kendi zewkine gore )

Hazır world dünyasından bahsetmediğimi bir kez daha belirteyim. Map'den bahsediyorum. Yani standart Britain delucia jhelom destard değilde farklı mapler umarım bu sefer anlatabildim

Saygılarımla
Mesaj tarihi:
Template aynen bende öyleyim ben ve 3-4 arkadaş server kurcaz bizde hazır map (vendorlar dungeonlarda yaratıklar olan) arıyoruz biri yardımcı olabilir mi ???

[Bu mesaj wolf_west tarafından 21 Mayıs 2004 21:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
o map değil Hazır World dür senin dediğin ne var 1.5 - 2 saatimi aliyor 0'dan spawn koymak hazırcılıkla server açıcaksanız açmayın kardeşim.Bir bug cıkacak burada yalvarıcaksınız fix lütfen diye hiç girişmeyin scripting'den anlamayan adamlar server açıyor ayıp ya.Userleri mağdur etmeye hakkınız yok[signature][hline]Plus
Mesaj tarihi:
said:
Faust, 21 Mayıs 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
www.ryandor.com

Faust buradan indireceğim map'lerde region eventleri varmı. Yoksa bu maplerin region eventlerini bizmi yacacağız...
Mesaj tarihi:
Ayakta çizsem olurmu ? Hadi bunu geçelim çizmek istediğimi nerden çıkardın. Hadi çizmek istiyorum bunu yapma kabiliyetine sahip olduğumu nereden biliyorsun. Hadi çizmeyi düşünüyorum, Be bıronks güzel kardeşim buraya neden yazayım :) Beni güldürdün Allah'da seni güldürsün.

Bu konuyu kapatabilirsiniz sevgili yöneticiler. Ben anladımki bu forumlar ( istisnai durumlar hariç ) genelde laf kalabalığından öteye gitmiyor. Bilip bilmeden alakası olup olmadan öylesine yazalan cevaplarla dolu.

Ben üzerine basa basa diyorumki bu konu hakkında ciddi bilgiye sahip insanlar cevap verirlerse sevinirim. Hem sağlam bir kaynak olur hemde birçok insan yararlanır. Ama yok Faust'un vermeye çalıştığı gerçi bahsettiğim gibi map'e dahil hiçbirey olmamasına rağmen cevap haricinde birtane elle tutulan cevap varmı. En sonda bıronks son noktayı koymuş :) Git Kendin Çiz FesüphanAllah Çizebilsem, yada çizmek istesem buraya neden yazayım be güzel kardeşim.. Neyse uzatmıyorum. Ciddi Ciddi konu kilitlenirse sevinirim. Polimiğe gerek yok...

Saygılarımla
Mesaj tarihi:
sordugun sarularin hepsi search ederek cevaplarini bulabilecegin seyler, e sen bunun ustune yine sorarsan boyle bi cevap alirsin tabi gayet dogal :) ayrica map'le region event arasinda ki farki arastirip ogrenip daha sonra map arama zahmetine girmen daha mantikli oldugundan, daha a diyemiyorken arkadaslar z nasil denir gibi bir goruntu olusturuyorsun, bende dogal olarak sana otur ciz derim ne diyim ki baska. ayaktada cizebilirsin tabi istersen.

bu forumlar çok öteye gider insanlar işlerini başka insanlara yaptırmaya değil bilgi paylaşmaya geldikçe.[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me.
Mesaj tarihi:
Merhaba...

Ben 1 aydır ciziyorum . Kendim planladım kendim ciziyorum. Hazır map bulmak istiyorsanız www.ryandor.com adresine bir bakın derim. Fakat buradaki hazır mapleri incelemedim. Yani staticlimi değilmi bilmiyorum.

Bu arada world builder arıyorum. Staticleme konusunda deneyimsiz oldugumdan bana bu konuda yardımcı olacak kimse varsa [email protected] msn den ulaşabilirse sevinirim.

Saygılarımla...
Mesaj tarihi:
said:
Kronosh, 24 Mayıs 2004 00:13 tarihinde demiş ki:
bronx sende adam sordu soruyu aldı boruyu meselesi yaptın ama hea :D

O boru ............................

Noktalı alanları kendi kişiliğine göre doldur.

Bu arada sallayın gitsin. Bıronks arama bölümünden bu konu ile alakalı adam gibi bir topic göster ( linkini ) topuğuma sıkacam. Bilip bilmeden maval okumayın
Mesaj tarihi:
Konuyu sapıttırmadan 1-2 açıklama...

Dragon'un içinde örnek map var onun üzerinde çalıştım sizde öyle yapın mapi çizmek kolay ama İşte iş staticleme olayına gelince ayvayı yiyoruz.Static işi için tavsiyem WorldForge dosyası fakat iş region , map ayarlarına gelince kasıyor

Benim istediğim map çizimi Ve Static'leme konusunda bir basit döküman ben yapamazmıyım ? yaparım ama amatör olur daha iyi bilen kişiler varken...[signature][hline]Ultima Emeklisi...
Mesaj tarihi:
koydugunuz esyalari static hale getirmek icin "serv.export items.wsc" komutunu kullanip once tum worldfile'ı items.wsc diye bir dosya halinew getiriyoruz sonra "multool" (yani ben onu kullaniyorum isimli programla items.wsc'yi statics0.mul'a gomuyoruz.[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me.
Mesaj tarihi:
template;
varolan tum toollarla bile cok uzun ugraslar sonucu dogru duzgun birsey elde edebilecegin bir olay harita yapimi, o yuzden netten bulacagin haritalari kullanirsan (tr'deki birkac shard gibi) kotu sonuclar alacaksin, seni taciz etmek icin demedim kendin ciz diye, cidden soyledim, kendin ciz :) netten bulacaklarin hicbir isine yaramaz cunku.

ve biraz sakin ol.

[Bu mesaj Bronx tarafından 26 Mayıs 2004 14:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Bronx, 26 Mayıs 2004 14:06 tarihinde demiş ki:
template;
varolan tum toollarla bile cok uzun ugraslar sonucu dogru duzgun birsey elde edebilecegin bir olay harita yapimi, o yuzden netten bulacagin haritalari kullanirsan (tr'deki birkac shard gibi) kotu sonuclar alacaksin, seni taciz etmek icin demedim kendin ciz diye, cidden soyledim, kendin ciz :) netten bulacaklarin hicbir isine yaramaz cunku.

ve biraz sakin ol.

[Bu mesaj Bronx tarafından 26 Mayıs 2004 14:07 tarihinde değiştirilmiştir]

Ok tamam sorun değil. Bugün iyi günümde ve etrafa gülücükler saçıyorum :)

Bu arada ben bu map olayından vazgeçtim.
  • Yeni Oluştur...