Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 selam bi hevesla zune 30gb aldım,yalnız bir türlü yazılımlarını yükleyemiyorum,internetimle ilgili bir sorun var ama anlayamadım: Sorun şimdi şiödi şöyle: Zune ın yazılımı update yapcam diyo iyi diyince update yapamıyor, bana http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=101248 bir link veriyor: bu linki firefox ile açmaya çalişince direk sayfa bulunamadı hatası alıyorum,ie ile açmaya çalışınca zor zor 3-4 dakkada açılıyor ondan sonra bi yerde o da hata veriyor http://www.microsoft.com/downloads/en/default.aspx?pf=true açıyım diyorum firefoxdan açmaya çalışınca yine direk sayfa bulunamadı hatası alıyorum,ie den açılıncada sayfada hata mesajı çıkıyor bi yerden sonra yine oda hata veriyor.Bu sitelere ktunnel üzerinden girilebiliyor,yani sorun benden. Sistemde virüs mü var diye avg yükledim o da update serverına baglanamadı,ha birde bügün firefoxun 2 sn de açtıgı siteyi ie sayfa bulunamadı hatası verdi tekrar. Sorun nerde dns lerdemi,windowsdamı,yoksa servis sağlayıcımdamı?Format atmadan hallolabilirmi? Quicknet kullanıyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 sorunun çözümünü bilmiyorum fakat o kadar alternatif dururken neden gidip zoraki microsoft ipodu zune'u aldın çok merak ettim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 dnsleri otoya alıp denesen bi quiknet bende de var herhangi bi sorun yaşamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 sp3 ü kaldirip sp 2 ye geri dönünce herşey halloldu,gerçi firefox içinde microsoft kelimesi geçen hiçbir siteye ısrarla girmiyor ama ie gayet normal çalışıyor ve zune sofware şnide yükleyebildim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 roket adam said: sorunun çözümünü bilmiyorum fakat o kadar alternatif dururken neden gidip zoraki microsoft ipodu zune'u aldın çok merak ettim açıkçası. Şu ana kadar cok memnunum ses kalitesi/seviyesi olsun,menü hızı,açılıp kapanma süresi,ekran çözünürlüğü,şarjı da sadece müzik dinleyerek 14-15 saat gidiyor. Nette çok geniş fan kitlesi var,forumlarından her türlü program bulunabiliyor,ayrıyetten harici hdd olarakda kullanabiliyorum(zune hack programıyla) Bu arada ilk mesajda verdiğim tüm sorunların sebebi dns lermiş,ne quicknetin kendi dns leri nede türkiyedeki diğer dns lerle yurtdışı sitelere doğru düzgün girebiliyordum,open dns in sitesindeki dns leri yazınca herşey normala döndü. Ankarada aynı sorunu yaşayan varsa opendns kullansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar