mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 of bunların kaldığı otel bizim okulun tam karşısında. şile sahilinde falanda spor yapıolarmış. bi ara yakalıyıp muabbet açmak lazım oyşş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 aquila said: turkiye guzeli adli yarismada 1 tane bile guzel kiz olmamasi gercekten akla zarar bi durum. bunlardan biri türkiye güzeli olacaksa vah türkiyenin haline ayrıca fotoğrafçıları da ayrıca başarısızmış, "elini beline koyarak mayoyla koş" fikri ondan çıktıysa eğer çünkü o pozda her biri ayrıca hödük çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ginaly said: 1 numara hakkaten 1 numara. http://missturkey.ntvmsnbc.com/images/450/01_TYF5022.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ZaugnaKhaldun said: Bu arada 19 numara favorim gözüküyor diyeceğim de, Serdar Ortaç, Murat Boz falan hayranıymış, bu nedenle son 3lüye giremez diyorum. 19 alır dicektim ben de ama serdar ortaçla murat boz cidden olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 off 19 a iyice kanım kaynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 19 tahta 85 62 90 yazmışlar da 85 62 80 falan gösteriyor ilk fotoğrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 sensin tahta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ben 1 numaraya yazmıştım okulda ya off ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 çirkin demiyorum hepsi ama hiç birine bakıp da vay be bu kesin alır demedim genelde güzellik yarışmalarında öyle dediğim bir kaç aday olurdu ama bunlar sıradan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 türk kızı bu mudur aga... pöf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 setenay abimin sevgilisinin facebookunda vardı kızın fotoğraflarını bilgisayara kaydetmiştim dfgd kız tam bir serena van der woodsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 pogodi said: kızın fotoğraflarını bilgisayara kaydetmiştim dfgd abav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 setenaya çok film dizi teklifi geliyoda kabul etmiyo yani o yeteneksiz güzel kız kalıbına girmek istemiyo sanırım. ah polis olsam mı ne vardı onun 1 bölümünde oynamıştı mesela ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 ama yani kaydedilmicek gibi değil kız adeta barbie. gerçek barbie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 bidaha baktım serena dan daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 dediğim gibi çok yakın bi arkadaşım setenayın en yakın arkadaşalrından biriydi. yazın ankaraya geldi seto. arkadaşımla işte tunalıya gittiler. nereye otursalar varya arkadaşım kendine +20 charmnig ekledi. seto bunu opuyo sarılıyo filan adam 10 gün +20 charmingle gezdi tüm kızlar bakıyodu cocuga jasdjafsjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 vay seto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 sen de galiba çok yakın arkadaşının setenayı tanıması üzerinden bir iki puan da olsa bişey kopartmaya çalışıyosun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 sdf abi görsen oyle demezsin. ben 2-3 sene allahın her günü gördüm, beynimde screenshotlar aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Rikkie said: fede said: nerden topluoylar bunları lan bok gibi hepsi +1 wtf http://missturkey.ntvmsnbc.com/ Herhangi bir üniversiteye gidip random 25 tane kız toplasanız çıkacak kütürlük ortalaması daha yüksek olur. Sadece boylarından kaybedebilirler. +1 ise wtf ne alaka?ftw olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 niye ne lan bu kızlar wtf? tarzı bir tepki olabilir zira ben de aynı tepkiyi verdim ilk görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 1.ci 90lı lise ögrencisi ebru olmus. helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 O kiz 90liysa beni emzirsin yani oyle diyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 kollarını açmış zaten. sdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar