Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Miss Turkey 2009

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aquila said:
turkiye guzeli adli yarismada 1 tane bile guzel kiz olmamasi gercekten akla zarar bi durum.

bunlardan biri türkiye güzeli olacaksa vah türkiyenin haline

ayrıca fotoğrafçıları da ayrıca başarısızmış, "elini beline koyarak mayoyla koş" fikri ondan çıktıysa eğer çünkü o pozda her biri ayrıca hödük çıkmış
Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:

Bu arada 19 numara favorim gözüküyor diyeceğim de, Serdar Ortaç, Murat Boz falan hayranıymış, bu nedenle son 3lüye giremez diyorum.

19 alır dicektim ben de ama
serdar ortaçla murat boz cidden olmamış.
Mesaj tarihi:
çirkin demiyorum hepsi ama hiç birine bakıp da vay be bu kesin alır demedim genelde güzellik yarışmalarında öyle dediğim bir kaç aday olurdu ama bunlar sıradan sdf
Mesaj tarihi:
setenaya çok film dizi teklifi geliyoda kabul etmiyo yani o yeteneksiz güzel kız kalıbına girmek istemiyo sanırım.
ah polis olsam mı ne vardı onun 1 bölümünde oynamıştı mesela ama
Mesaj tarihi:
dediğim gibi çok yakın bi arkadaşım setenayın en yakın arkadaşalrından biriydi.
yazın ankaraya geldi seto. arkadaşımla işte tunalıya gittiler. nereye otursalar varya arkadaşım kendine +20 charmnig ekledi. seto bunu opuyo sarılıyo filan adam 10 gün +20 charmingle gezdi tüm kızlar bakıyodu cocuga jasdjafsjd
Mesaj tarihi:
Rikkie said:
fede said:
nerden topluoylar bunları lan bok gibi hepsi

+1 wtf

http://missturkey.ntvmsnbc.com/

Herhangi bir üniversiteye gidip random 25 tane kız toplasanız çıkacak kütürlük ortalaması daha yüksek olur. Sadece boylarından kaybedebilirler.

+1 ise wtf ne alaka?ftw olmasın
  • Yeni Oluştur...