Stifler Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Bu nedir? Ankarada heryere büyük afişlerini asmışlar. Kayıtlar şu tarihte dolacaktır vs. http://www.siyasetakademisi.org/ Aramızdaki bazı arkadaşların ilgisini çekebilir sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Nasil yandasa ihale verilir. Nasil katakulli ile arazi kapatilir. Halk nasil kandirilir. Bunlari mi ogreteceklermis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 said: benim gibi dusun benim gibi konus benim gibi ayar ver benim gibi davran benim yerime goz dikme kitaplari bizzat yuce kisilik basbakanimiz yaziyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Viktor said: said: benim gibi dusun benim gibi konus benim gibi ayar ver benim gibi davran benim yerime goz dikme kitaplari bizzat yuce kisilik basbakanimiz yaziyormus Kitap okuyamayıp özetlerini çıkartan adam kitap mı yazıyormuş? Özetini yazıyodur gene bence millet çoğaltıyodur :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 kömür dağıtmak için kursa gitmeye gerek yok gerçi akpde kursa gidipte onu beceremeyecek kapasitede adamlarda vardır.kolay gelsin diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 abi adamlar hakketen ugrasiyor yanliz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 abi siyaset bilimi okuyorum sırf meraktan gideceğim ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Yav amma şaşırdınız, her sene oluyor bu akademi. Boy boy da reklamları oluyor yolda bayırda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Kendilerini ne güzel kandırmışlar doğrusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 dalga geçmekle, kendimizi kandırmakla olmuyor bu işler ama. Pragmatist bakınca en başarılı siyasetçi akp gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Abi öyle diyorsunuz da, adamlar çatır çatır yeni nesil siyasetçi yetiştiriyor. Kendi geleceklerini sağlama almak için yapabilecekleri en mantıklı hareketlerden biri kesinlikle. Hani tamamen zıt görüşlere sahibim adamlarla; ama yaptıklarının stratejik olarak başarılı bir iş olduğunu hiçbir şekilde inkar edemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Bursada özellikle kadınlar için böyle bir akademi ayağı yapmışlardı , reklamlarını gördük. Yapılan normal ve aslında partilerin yapması gereken birşey. Çünkü siyaseti siyaset anlamayan kim varsa yapıyor normalde memlekette. Bunu teoriye dökerek eğitimini vermek aslında doğru olanı. Kaç siyaset bilimcisi ülkede adam gibi biryere gelmiş hükümet yönetiminde ? Parmakla sayılır sanırım. Fikir, siyaset görüşü ne olursa olsun siyaset bilimi ile uğraşanların ilgisini çekmeli bence. Al bilgiyi kendi görüşün için kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 türkiye şartlarına uygun siyaseti gayet iyi yapıyo akp ki kadrosu sırf ilkokul mezunu dallama bakanlar değil, danışman olarak falan gayet iyi adamlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 haydi ak jediler siyasete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 akp partide siyaset yapmak el kaldirip indirmekten ibaret bu ulkede parti ici yonetimi demokratik bir CHP vardi yillarin milli sefi bile sapkasini alip cikmak zorunda kaldi partiden ama baykal geldi mutlak diktatorluk basladi chp de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 enjoy tayyibizm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Ben basliga kilit oldum. Cok mu beyaz, temiz, pak bu arkadaslar da isimlerini Ak Parti ilan ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 abi allasen o partide siyaset yapmasının s'sini bilen adam sayısı muhtemelen parmakla 1-2 saniyede gösterilebilecek kadar azdır. kim verecek bu eğitimleri ben anlamadım? profesörlere falan verdirtirler umarım ayrıca paralı mı bu eğitim? sanmıyorum ama paralıysa çok gülerim. son olarak da böyle bir eğitimi tek bir siyasi partinin yapmasını yanlış buluyorum, sonuçta bu AKP zaman zaman garip hareketlerde bulunan bir parti, siyaset eğitim yerine ekonomi ve politika üzerine kendi görüşlerini empoze etmemeleri için hiç bir garanti yok ortada. hatta öyle olacağını düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 e öyle olucak tabiki, zate bu eğitime katılan adamın o tarz bi empozeye ihtiyacı olmazki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 bilmiyorum, sosyal hizmet havası verdikleri için zaten yanlış bi hareket taraflı olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Ak Parti Hukuk Akademiyi de bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 iyi adını medrese falan koymamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar