Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ak Parti Siyaset Akademi?

Stifler

Öne çıkan mesajlar

Abi öyle diyorsunuz da, adamlar çatır çatır yeni nesil siyasetçi yetiştiriyor. Kendi geleceklerini sağlama almak için yapabilecekleri en mantıklı hareketlerden biri kesinlikle. Hani tamamen zıt görüşlere sahibim adamlarla; ama yaptıklarının stratejik olarak başarılı bir iş olduğunu hiçbir şekilde inkar edemezsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bursada özellikle kadınlar için böyle bir akademi ayağı yapmışlardı , reklamlarını gördük.

Yapılan normal ve aslında partilerin yapması gereken birşey. Çünkü siyaseti siyaset anlamayan kim varsa yapıyor normalde memlekette. Bunu teoriye dökerek eğitimini vermek aslında doğru olanı.

Kaç siyaset bilimcisi ülkede adam gibi biryere gelmiş hükümet yönetiminde ? Parmakla sayılır sanırım. Fikir, siyaset görüşü ne olursa olsun siyaset bilimi ile uğraşanların ilgisini çekmeli bence.

Al bilgiyi kendi görüşün için kullan.
Sosyal ağlarda paylaş

abi allasen o partide siyaset yapmasının s'sini bilen adam sayısı muhtemelen parmakla 1-2 saniyede gösterilebilecek kadar azdır. kim verecek bu eğitimleri ben anlamadım? profesörlere falan verdirtirler umarım

ayrıca paralı mı bu eğitim? sanmıyorum ama paralıysa çok gülerim.

son olarak da böyle bir eğitimi tek bir siyasi partinin yapmasını yanlış buluyorum, sonuçta bu AKP zaman zaman garip hareketlerde bulunan bir parti, siyaset eğitim yerine ekonomi ve politika üzerine kendi görüşlerini empoze etmemeleri için hiç bir garanti yok ortada. hatta öyle olacağını düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...