Wylde Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 hadi explorerı update ediim dursun bi kenarda dedim iyi güzel hoş olmuşta kafasına göre ie açık olmasa bile hata raporu gönder çıkıyor. Görev yöneticisindede zilyon tane iexplore.exe var kapatsamda hepsini yeniden 2-3 tane çıkıyo oraya . Varmı böyle bi sorun yaşayan çözümü nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ie8, tabları farklı processler olarak çalıştırıyor. dolayısıyla zilyon tane iexplore.exe olması doğal. eğer ki explorer'ı kapatmana rağmen, processler hala duruyorsa.. onlar kill et.. sonra explorer'ı tekrar çalıştır.. muhtemelen bir daha aynı problemi yaşamazsın.. anlık bir problem olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Pardon konuyu bölüyorum ama ie 8 hala beta mı yoksa release oldu mu ? Windows Update'de listede göremeyince sorayım dedim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 çıktı çoktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Ractamainus said: ie8, tabları farklı processler olarak çalıştırıyor. dolayısıyla zilyon tane iexplore.exe olması doğal. eğer ki explorer'ı kapatmana rağmen, processler hala duruyorsa.. onlar kill et.. sonra explorer'ı tekrar çalıştır.. muhtemelen bir daha aynı problemi yaşamazsın.. anlık bir problem olabilir. yok agali çok denedim onu da nedense olmadı ayarlardan kapatiim dedim pek bulamadım crushdan sonraki açılışta eski sayfaları geri getirme olayını kapattım sanırım ama olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar