forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 1 ay girmemiştim siteye disabled yapmıslar mail atcak yer bulamadım bir açtırın be ratiom 0,90 lı bişeydi yalnız ben diziyi indirene kadar leech eden kalmıyordu bende upload yapamıyordum, siliyodum torrenti ondan mı attılar anlamdım nick: vanqusih olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 indirdikten sonra ration 1 olana kadar yada 24 saat seed etmezsen gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 o 24 saat olayını tam anlayamadım yav yani toplam seed süresi mi 24 saat olacak + toplam seed süresine nerden bakabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 yeniden üyelik aldım free torrentler için de geçerli mi bu seed olayı ya kimse upload etmiyor benden, zorla güzellik olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 free'lerde download'dan sonra upload yapmasan da oluyor ama free'lerin en önemli özelliği download'unun sayılmayıp yaptığın upload'un sayılması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Bu 24 saat seed olayını hala anlayamadım :( ne kadar süredir seed ettiğimiz nerede yazıyor? toplam süre fln :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 yazmıyor o,ama bileceksin yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar