AthleT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Bir nefes zamanında Yaşayamayanların kahkahaları arasında Kayıp gidiyor tüm dilediklerim. Cüceler ülkesinde yürümeyi seviyorum Çünkü benliğim bir tek Orada büyük görünüyor. Dilim tutulduğunda Sağırlara bağırıyorum. Betonların adam ettiği Yüksek binalar arasında Alçakları özlüyorum. Ben bir tek Okyanusta ağlamayı seviyorum Çünkü gözyaşlarım Sadece orada Küçük görünüyor Ve hayallerim Sadece o dalgaların Arasında Mümkün gibi Geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahatma86 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Cüceler ülkesinde yürümeyi seviyorum Çünkü benliğim bir tek Orada büyük görünüyor. Betonların adam ettiği Yüksek binalar arasında Alçakları özlüyorum. Ben bir tek Okyanusta ağlamayı seviyorum Çünkü gözyaşlarım Sadece orada Küçük görünüyor Ve hayallerim Sadece o dalgaların Arasında Mümkün gibi Geliyor. bu kısımları özellikle güzel olmuş.bir butun olarak bakıldıında deılde bu kısmlar öz ii gercektn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar