DoruK Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 daha önce excel dbleriyle fazla uğraşmadığım için bilemiyorum; şimdi elimde bir ürün veritabanı var sql olarak, primer indeksi id, bir de kod sütunu var ki bb00089 gibi bir formatı var. bu tabloda fiyat ve birim sütunları henüz yok. bir diğer excel tablosunda aynı kodlar, fiyat ve birim bilgileri var. çok basit olarak exceldeki verileri halihazırda dbde bulunan ürünlere nasıl geçirebilirim? yani ekleme yapılmayacak dbdeki verilere yeni sütun ve bilgiler eklenecek. aklıma gelen şey bir php kodu ile çift veritabanı bağlantısı sağlayıp modify ettirmek oldu ama çok kastırır gibime geliyor ve excel olaylarını bilmiyorum onu da sqle çevirmek zaman alacak çok ürün ve çok veritabanı mevcut. mysqlfront ile yapmayı denedim fakat ne yaptıysam yeni veri eklemekte ısrar etti arkadaş olanları düzeltmedi. kod sütununa unique vermiş olsam dahi. bana yardım edecek yılan bin yaşasın //neyse hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ben olsam excelli kopyalarım text file'a, daha sonra vi ile sql query oluştururum, sonra o query çalıştırıp işi bitiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 phpMyAdmin'in excel yükleme şeysi olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 MS Access ile mümkün olabilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar