Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 kermit said: benm by soruyu sormamdski nedeni anladınmı şimödi sen ? fotumda ne kadat gereksiz şeylerle uğraşabilecek işsiz adam var onu bulmaya çalışmıltım seni sallayan yok zaten üzerine çok çalışmadığım konularda pratik oluyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ne boşu abi ne güzel çözmüşsün işte kaç kişi var şu sorunun cevabını verebilcek. doğruysa tabi okumadım bile çözümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Ardeth benim oynadığım pokerde iki kağıt veriliyo yere kağıt açılmadan adınıda texas holdem diyolar sen ne oynuyosun bilmiyorum ( 2 kız 1 altı nası geliyo yani ? yerdeki kağıtlarla ne alakası var adam elindeki kağıtları söylemiş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 burda 5 ya da 7 kağıt veriyorlar sanırım geçen sayfa öyle dediler yani ben poker bilmiyorum yoksa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Hold'em var Turk pokeri var, Hold'em de elde sadece 2 kağıt oluyor, Türk pokerinde 5 kağıt. Benim yaptığım hesap hold'em e göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ben 5e göre yaptım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bide strip poker var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 hadi kermit soyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 geliyom soyunup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 kermit kac paran var pokerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 tek el bunun gelme ihtimali 1/2 ya gelir ya gelmez tabii bildiğin gibi. bunun 4 kere olması 4x1/2=2 yani kesin gelmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 sozelci alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 bu arada farklı bi istatistik vereyim, elindeki kağıtların per olma olasılığı %5,9 muş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 diğer adamlara hiç kız ve 6lı gelmediğini varsayıyorum ve ilk kart sana verilcek. ilk kartı aldın (kız veya 6'lı 8/52)sonra 5 kişiye 5 kart dagıtıldı geriye 46 kart kaldı ilk yaptıgımız hesapta eline kız veya 6lı gelmesini hesapladık şimdi eline kız geldiyse diğer kartın 6 gelme olasılığı 4/46'dır yani bir elde eline kız ve 6 gelme olasılıgı: 8/52*4/46*2 (sonundaki iki eline gelen ilk kartın 6 olması ve sonrakının kız oldugu durum) şimdi ilk el eline bu geldi diğer el eline gelicek kartlar ilk elden bağımsız bir durum oldugu için direk bu oranın dördüncü kuvvetini alırsan sonuca ulaşırsın ki oda:yaklaşık 5 milyonda 1 oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 niye kastınız ki bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Razu said: diğer adamlara hiç kız ve 6lı gelmediğini varsayıyorum ve ilk kart sana verilcek. ilk kartı aldın (kız veya 6'lı 8/52)sonra 5 kişiye 5 kart dagıtıldı geriye 46 kart kaldı ilk yaptıgımız hesapta eline kız veya 6lı gelmesini hesapladık şimdi eline kız geldiyse diğer kartın 6 gelme olasılığı 4/46'dır yani bir elde eline kız ve 6 gelme olasılıgı: 8/52*4/46*2 (sonundaki iki eline gelen ilk kartın 6 olması ve sonrakının kız oldugu durum) şimdi ilk el eline bu geldi diğer el eline gelicek kartlar ilk elden bağımsız bir durum oldugu için direk bu oranın dördüncü kuvvetini alırsan sonuca ulaşırsın ki oda:yaklaşık 5 milyonda 1 oluyor. Benim hesabımın aynısı yanlız 50 milyonda 1 oluyor, 5 milyon değil. Yanlış yaptığın yer 2' ile çarpman olmuş ikiyle çarpmaya gerek yok çünkü başta 8 kart olarak alıyoruz zaten. Başta 4 sonra 4 alsak ikiyle çarpılırdı ama biz direk iki ihtimalide katıyoruz 8 alarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar