Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ... niyeyse bir kazı kazan kazımak istedi canım. ama adam orada durduğu için hep, adamın fonksiyonunu unutmuşum, adeta bir direk olmuş benim için. geçip gidiyordum sıhhıye köprünün altından. sonra birkaç adım geri döndüm adama. 50 kuruşu gözden çıkarmıştım. bir adet kazıdım, 1 lira çıktı. onunla iki adet kazıdım, biri yan yattı biri yine 1 lira. onunla iki adet daha kazıdım, biri yine yattı, diğeri 50 kuruş. onunla bir adet daha kazıdım, yine 50 kuruş. onunla bir adet daha kazıdım, bişey çıkmadı. cümle kuramıyorum yalnız bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bana bir kere 40 lira çıktı bir daha hiç oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 GwindonSurion said: bana bir kere 40 lira çıktı bir daha hiç oynamadım win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bana 20 çıktı, çıkan paraylada kazı kazan aldım full sonra toplam 11 liralık çıktı onlada aldım falan derken bitti para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 evet abi kazı kazanda all-in çekeceksin yoksa tadı çıkmıyor. mesela şöyle baktığımız zaman, ben orada 50 kuruş kazanabilecekken kutuma gitmeyi tercih ettim. eğlendim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 vaaaaaaay tehlikeleri göze almayı seven birisin demekki hayatını çılgınca yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 60 milyar vardı di mi en büyük ödül. o bana çıksa heyecandan kartı yırtarım ben yazık olur bana. çıkmasın o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 100 milyonum vardı 50 milyonluk 2 bilet aldım 2 biletin birinden 50 milyonluk para çıktı o 50 milyon ile 25 milyonluk 2 bilet aldım 2 biletin birinden 10 milyonluk para çıktı o 10 milyon ile 5 milyonluk 2 bilet aldım 2 biletin birinden 2 milyonluk para çıktı o 2 milyon ile 1 milyonluk 2 bilet aldım en sonunda birinden baş diğerinden kök çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 yol parası çıkmayıp yürümeyi göze aldıktan sonra 50 kuruşu verip 10 tl yi kazanmanın tatminini yaşadım. hemen oracıkta sakallarım beyazladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Killer said: 100 milyonum vardı 50 milyonluk 2 bilet aldım 2 biletin birinden 50 milyonluk para çıktı o 50 milyon ile 25 milyonluk 2 bilet aldım 2 biletin birinden 10 milyonluk para çıktı o 10 milyon ile 5 milyonluk 2 bilet aldım 2 biletin birinden 2 milyonluk para çıktı o 2 milyon ile 1 milyonluk 2 bilet aldım en sonunda birinden baş diğerinden kök çıktı bunu hızlı söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 geçen gün kazı kazanda 5 milyon kaybettim yani 5 tl sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Killer said: Killer said: 100 milyonum vardı 50 milyonluk 2 bilet aldım 2 biletin birinden 50 milyonluk para çıktı o 50 milyon ile 25 milyonluk 2 bilet aldım 2 biletin birinden 10 milyonluk para çıktı o 10 milyon ile 5 milyonluk 2 bilet aldım 2 biletin birinden 2 milyonluk para çıktı o 2 milyon ile 1 milyonluk 2 bilet aldım en sonunda birinden baş diğerinden kök çıktı bunu hızlı söyleyin Asagidan yukariya okuyun arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Benim kafama kuş pisledi gittim bilet aldım bişey çıkmadı. Küstüm artık hayata :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 BloodyBeast said: Killer said: Killer said: 100 milyonum vardı 50 milyonluk 2 bilet aldım 2 biletin birinden 50 milyonluk para çıktı o 50 milyon ile 25 milyonluk 2 bilet aldım 2 biletin birinden 10 milyonluk para çıktı o 10 milyon ile 5 milyonluk 2 bilet aldım 2 biletin birinden 2 milyonluk para çıktı o 2 milyon ile 1 milyonluk 2 bilet aldım en sonunda birinden baş diğerinden kök çıktı bunu hızlı söyleyin Asagidan yukariya okuyun arkadaslar Tersten başlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Dartanian said: BloodyBeast said: Killer said: Killer said: 100 milyonum vardı 50 milyonluk 2 bilet aldım 2 biletin birinden 50 milyonluk para çıktı o 50 milyon ile 25 milyonluk 2 bilet aldım 2 biletin birinden 10 milyonluk para çıktı o 10 milyon ile 5 milyonluk 2 bilet aldım 2 biletin birinden 2 milyonluk para çıktı o 2 milyon ile 1 milyonluk 2 bilet aldım en sonunda birinden baş diğerinden kök çıktı bunu hızlı söyleyin Asagidan yukariya okuyun arkadaslar birer atlayıp bakın Tersten başlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 paspatur said: Dartanian said: BloodyBeast said: Killer said: Killer said: 100 milyonum vardı 50 milyonluk 2 bilet aldım 2 biletin birinden 50 milyonluk para çıktı o 50 milyon ile 25 milyonluk 2 bilet aldım 2 biletin birinden 10 milyonluk para çıktı o 10 milyon ile 5 milyonluk 2 bilet aldım 2 biletin birinden 2 milyonluk para çıktı o 2 milyon ile 1 milyonluk 2 bilet aldım en sonunda birinden baş diğerinden kök çıktı bunu hızlı söyleyin Asagidan yukariya okuyun arkadaslar Tersten başlayın birer atlayıp bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 abi yalnız dikkat piramit can yakar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 paspatur said: paspatur said: Dartanian said: BloodyBeast said: Killer said: Killer said: 100 milyonum vardı 50 milyonluk 2 bilet aldım 2 biletin birinden 50 milyonluk para çıktı o 50 milyon ile 25 milyonluk 2 bilet aldım 2 biletin birinden 10 milyonluk para çıktı o 10 milyon ile 5 milyonluk 2 bilet aldım 2 biletin birinden 2 milyonluk para çıktı o 2 milyon ile 1 milyonluk 2 bilet aldım en sonunda birinden baş diğerinden kök çıktı bunu hızlı söyleyin Asagidan yukariya okuyun arkadaslar Tersten başlayın birer atlayıp bakın piramite gitmiş bura :) eski oyundur temizdir :) bence bilet almayın, kazıyın sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Ben kazıdığımda "benimle sevişirmisin" yazıyorsdu. Koşarak kaçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Arkadaşlarla Bahçeköy e mangal yapmaya gidiyoduk 2-3 sene geçti aradan cebimde de 5-6 ytl bişi vardı konuştum 'beyler böyle böyle üstümde pek bi para yok' diye tmm biz hallederiz dert diil dediler neyse otobüs bekliyoruz hadi 1 er tane kazıyalım dedik beklerken çat 20 kağıt çıkmaz mı! Çok büyük bi para diildi belki ama işte o an ihtiyacım vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar