Soulblades Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Selam arkadaşlar bilgisyarımda bir sorun var ama ne oldugunu bulamdım bilgisayarın power düğmesine bastıgım zaman monitör gelmiyor. Ekran kartında olabileceğini düşündüm fakat bunun yanında ethernettin let'i yanmıyor. Bilgisayar güç geldiği anda normalde yanıp sönüyor fakat şuanda öyle bir şey yok. Klavyede num lock,capslok vs. tuşları çalışmıyor.Ramlerden olabileceğini düşünerek teker teker ram ve ram slotlarını denedim buda beni kurtamadı. Bu sorun bana sık sık olmaya başladı bazen kafasına göre canı isteyince açılıyor. inadı tutumuda istersen günlerce uğraş açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 power supply bozulmuş olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 fanlar çalısıyor mu pc yi açınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 power supply ilk değiştirdiğim parça o oldu aklıma gelen tek şey oidi ilk etapta direk bir power supply aldım ama gene sorun aynı değişen birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Flassh said: fanlar çalısıyor mu pc yi açınca? evet bütün fanlar çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 aynısı kaynımda var :D şaka bi yana geçen arkadaşa da oldu cep tel i usb den bağlamış pcye pat makine gitmiş snn gibi işte power tuşuna basıyoruz monitör falan hiç bişi gelmiyor tabi sorunu bulamadık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bir bilgisayar tamircisine versem acaba kurtarabilirmiyim yoksa daha çokmu zarara girerim onu merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 valla tahminimce anakartta sorun var bi tamirciye ver dicem de onlara da elini veren kolunu kaptırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 korktuğum o zaten adamlara güven olmuyor. O zaman ben bi anakart bulamayım benim paraçalara uyumlu onu deniyim bir. Anlaşılan baya dertli bir sorunla karşı karşıyayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bence anakarttan arıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Bilgisayari aldigin yere gotur kafalarina firlat, sen ne ugrasiyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 aynısı bugün kardeşimin bilgisayarına oldu. ekran kartı oynamıştır diye baya bi oturtmaya çalıştık denedik olmadı servise gönderdik ve ekran kartı oynamış taktık diyerek geri gönderdiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Anakartınız vidalar yoluyla veya başka bir şekilde kasaya temas etmekte. bunu düzelttiğiniz an problem ortadan kalkacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bilgisayar suanda açıldı fakat şimdide görüntü gelmiyor acaba buda vidalar ile ilgili bir problem mi? herşeyi denedim bilgisayar kendi kendine açıldı dediğim gibi açılmak istedi canı ama bu sfer görüntü yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Sistem hoparlörü bağlıysa hata sesi geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 herhangi bir hata sesi yok malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Anakartı söküp, yeni vida (iletken olmayan) ile montele. yapmadıysan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar