Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 MANTIS AAAAĞĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 hurmay doğan nasıl bi isimdir ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 fala inanmayın arkadaşım. bak inananlar çarpılıyo sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 benim baktığım fal zararsız. herkes inansın. işlerimi baltalamayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 utku kankam yeaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 bana fal baksana pls mesela yarın beni nasıl bi gün bekliyo çok ihtiyacım var fala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Raincloud said: bana fal baksana pls mesela yarın beni nasıl bi gün bekliyo çok ihtiyacım var fala. kız mısın erkek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 bana da bak. isimle mi nasi bakion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mr_Hand said: fala inanmayın arkadaşım. bak inananlar çarpılıyo sora. `fala inanma falsiz kalma` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 erkek pls mesela güne şöyle başlıcam. Sabah 11de erenköye dojoya gidicem gerisini tamamla işte ne olcaksa fasda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 evet isim de olur, cinsiyet de. isim tercihim aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 firat aydin, m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 hiç merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 10 tane kiz adi sole dersen fena olur ama :D kiz girio ara sira foruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 BloodyBeast said: Mr_Hand said: fala inanmayın arkadaşım. bak inananlar çarpılıyo sora. `fala inanma falsiz kalma` falsız kal, kal. iyi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Raincloud said: erkek pls mesela güne şöyle başlıcam. Sabah 11de erenköye dojoya gidicem gerisini tamamla işte ne olcaksa fasda. bi ilişkini mi bitirdin? öyle gözüküyo djklf neyse yarına gelelim, yabancı biriyle bi konuşman olucak, önce seviniceksin ama sonra sıkılıcaksın bu konuşmaya. bu yabancı biri büyük ihtimalle arkadaşın olabilir, aileden diil kesinlikle.yarın bi arkadaşının evinde olucaksınız sanırım. pek bişey çıkmadı dsjklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 BloodyBeast said: firat aydin, m sorun var mı? bi de "fatma" beni seviyo mu diye sorucaksan, pm atabilirsin djklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 teşekkürler =) Falsız kalıcam Mr Hand'i dinlemeliydim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 benim falıma bak bi de. yarın akşam 6 da kalkıcam.... sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 tekrar alkole başlicam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Raincloud said: teşekkürler =) Falsız kalıcam Mr Hand'i dinlemeliydim:( fdjkldf foyam meydana çıktı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 dolapta kurufasulye bulucaksın onu ısıtıp bi baş soğanla yiceksin sonra üstüne de ayran içince rehavet çökecek ve sıcacık yatagına geri döneceksin gibi dfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 soulberry said: tekrar alkole başlicam mı? bakmama ne gerek var ki dkjdl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ownd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 fizik mi yapacağım matematik mi cevabını biliyorum iyi düşün sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar