Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

full sail university

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

şimdi bu okulda "game developemnent" üzerine lisasn ve lisasn üstü eğitim veriliyor.. ben lisasn üstü düşünüyorum ama okul özel okul..

bu okul hakkında bilgisi olan var mı?

ya da "game developement" üzerine çalışma yapan?

ODTÜ de benzer bir program var ama kayıtlarla iligli bir şey geçmiyor zaten akademik bir birimden ziysade kurs gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
gaziyi biliyom yazmam katiyen de marmarayı aralara koycaktım

bi de puanlar çok yakın olduğu için birbirine, belli bir puanı aldıktan sonra kafamdakileri yazarsam işler ufak hesaplara bakar. marmarayı yazmazsam 1 puan altındaki hacettepeye felan girmiş olurum mesela. şart değil yani açıkta kalma sorunu yok onun için sizin diyecekleriniz önemli şimdi. yazma derseniz yazmam yani =p
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi maramra var maramra var..

hukuk dersen ablam amramr hukukdan mezun..

bu arada praw her ne akdar marmara ekonomiden hazzetmese de (ki adam amramrada doktoraya direk çöp diyor) iktisat maliye bölümlerinde çok testisli hocalar var ama kampüs denilen şey yok

okumak sitediğiniz bölüme göre değişir

ama siyaset bilimi dersen ya galatasarayda okuyacaksn ya da mülkiye de siyaset bilimi marmarada okunulacak bölüm değil
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Marmara'da degil de Turkiye'de doktorayi ben pek yararli bulmuyorum,ozellikle kariyer acisindan. Nerede yaptiginizin pek onemi yok, hangi cemaate mensupsunuz, tanidiginiz kac adam var ona bakan seyler. Yoksa sizin makale kalitenize bakacak adam yok. O yuzden hafiften cop oluyor cogu doktora programi. Kisiliginizden odun vermeyip de makaleyle one cikmaya kalkarsaniz kesinlikle onunuzu keserler. ( Sabanci, Bilkent ve Koc'un bu kadar siyasi olacagini dusunmuyorum, onlar research e onem veriyorlar. Devlet universiteleri vahim durumda.)

Cunku bitirince girecegin is tamamen siyasi gorusune bakiyor, aldigin maaslar da icler acisi. Inanilmaz idealist olman gerekiyor.

Ve evet, gene Marmara'da doktoranin o kadar iyi olmadigini dusunuyorum. Ozelde her konustugumuzu da buraya yazmazsan sevinirim. Yoksa ben de biliyorum buraya yazmasini herseyi.
Sosyal ağlarda paylaş

iş hangi konuda doktora yaptığına bakar

yani boru değil bizde güzle bir örnek fuat ercandır adam saha 2 sene önce profluğunu aldı ama doç ken bile senede ik iekre güney amerika-kanada-hollanda üçgenini turluyor

doktorası çöp olan adamlar da var evet ama onlar zaten ezbertci adamlar adam akıllı akademik konularla piyasa durumunu sentezleyebilen adamlar zaten piyasada bir şeyler yapıyor..

adamda kapasite yoksa isterse LSE den doktoralı olsun zaten o damdan hayırlı bir şey olmaz..

akademiker olmak zaten öyle kolay bir iş değil ama insanın içinde olacak o

kaldı ki abd nin başkentini sorduğumuzda cevap alamadığımız insanlar tezli yüksek lisans yapabiliyor işte onların bu çalışmaları çöp

akademniker olmak isteyen insan anadolu üniversitesinide bitirip akademiker olaiblir (tabii ben sosyal bilimler yönünden konuşabiliyorum) kaldı ki akademik araştırma yapması için insnaları teşvik eden bir çok olanak var DAAD var TEV var başbakanlığın her nisan ayında başvuru kabul ettiği bir birim var var oğlu var

ama doğa bilimleri üzerin bir çalışam yapılacaksa mümkünse itü odtü de yapmak isteyen yapsın marmara o konuda yetersiz

zaten marmara nın iibf kızmı marmara fln değil 1883 kuruluışlu ticari ilimler akademisi dir çoğu profesörün duruşu ve görüşü (ki hani bizim çay/kahve muhabbetlerinde kendi anlattıkalrına göre) çok farklı

AB entegrasyonu üzerine çok iyi çalışamalr yapan bir erol manisalı var istanbul da ve AB öğrencilerine ders veren bir adam bu

BÜ de şevket pamuk var dünya ve türkiye ekonomisini adam yedi kustu tekrar yiyor

ankarada (eğer emekli olmadıysa) ergun tükrcan var

daha ne yazayım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...