Mohi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 http://www.gamespot.com/pc/strategy/helldorado/index.html?tag=tabs;summary Desperados 3 diyebiliriz, 2. oyun baya kötüydü ilk oyuna oranla. ama buna 8-8.5 gibi notlar vermişler, baya beğenilmiş yani. ben bu türü severim, helldoradoyu da deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Güzel olmuş ben beğendim yine de eski desperados havası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 wasp :W 2d tadı yok harbiden.yap şunu 2d hem daha kolay olur daha çok tasarıma hikayeye yönel zaten bu oyunları oynayan adamlar belli 2d olunca kimsenin burun kıvıracağını sanmıyorum yani şöyle despredos tadında bi oyuna kim hayır derki edit / grafikler çok hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 commandos tarzı oyun arıyorum desperado gibi olmayacak tam commandos olucak commandos un yeni oyunu var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 4 çıktı en son fps sonra devamı gelmedi bu arada commandos tarzı diyosun tam commandos olacak diyosun bi karar ver ne aradığını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 sinad said: commandos tarzı oyun arıyorum desperado gibi olmayacak tam commandos olucak commandos un yeni oyunu var mı acaba? commandos4 var en son çıkan, ancak strateji değil FPS yani sana yaramaz, üstelikte çok boktan olmuş FPS olarak bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Bu Helldorado 2 sene önce çıktı zaten? DVD'sine bakıyorum şu anda :p Amerika'da yeni çıkıyor diye düştü nete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 robin hood vardı desperados tarzında, onun kadar iyiydi, oynamayan oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Mohi said: sinad said: commandos tarzı oyun arıyorum desperado gibi olmayacak tam commandos olucak commandos un yeni oyunu var mı acaba? commandos4 var en son çıkan, ancak strateji değil FPS yani sana yaramaz, üstelikte çok boktan olmuş FPS olarak bile. acaip merak ettim commandos 4 ü, adamların öününe sigara atıp dikkatlerini çekebiliomusun? :) yeri gelmişken efsane oyun commandos u saygıyla anıyorum (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 toggie said: robin hood vardı desperados tarzında, onun kadar iyiydi, oynamayan oynasın. combo olayı vardı onda yav çok zevkliydi gerçekten güzel oyundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 alperozg said: Mohi said: sinad said: commandos tarzı oyun arıyorum desperado gibi olmayacak tam commandos olucak commandos un yeni oyunu var mı acaba? commandos4 var en son çıkan, ancak strateji değil FPS yani sana yaramaz, üstelikte çok boktan olmuş FPS olarak bile. acaip merak ettim commandos 4 ü, adamların öününe sigara atıp dikkatlerini çekebiliomusun? :) yeri gelmişken efsane oyun commandos u saygıyla anıyorum (:P) FPS commandosta sigara falan varmı bilmiyorum, çünkü ilk yarım saat sonunda küfrederek silmiştim. rezil etmişler oyunu, commandos3 te kötüydü 2ye oranla ama bu 4 tam facia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar